Na 3 weken nog niets ontvangen
Na 3 weken nog niets ontvangen! Lijkt flinke oplichting!
Na 3 weken nog niets ontvangen! Lijkt flinke oplichting!
8 januari een mail gekregen van deze dropshipping firma dat ik voor de verkeerd geleverde niet werkende tubes Oralhoe ,ontvangen 25 november 2025 50 % refund krijg.
Na ongeveer 150 mails hebben ze er nogsteeds lak aan.
Wat een vreselijke oplichters .
Skulle vilja ta bort Àven en stjÀrna. Ett fullkomligt oseriöst företag. AvbestÀllde varan efter 5 min. Men enl företaget hade den redan gÃ¥tt ivÀg. Skickar en standardiserad ursÀkt om att de skulle skynda pÃ¥ leveransen. AlltsÃ¥ tvÀrtemot vad jag skrev. Förmodligen kan de bara kinesiska. KÃP INTE. !!!
Ben al vanaf 18 januari aan het mailen over een product wat niet overeenkomt met wat ik heb besteld. Uiteindelijk een overeenkomt gesloten dat ze de helft gaan terug storten. Helaas duurt dit al meer dan bijna 2 maanden. Elke keer een smoesje . Wat een oplichtersbende
Probiotika fungerar inte så som det stod i annonsen. Det stod Àven pengarna tillbaka men man måste kÀmpa för det. (Och det stod inte i annonsen) Först erbjuder dom 25% tillbaka nu 35% tillbaka. Har en dialog under prosess dom Àr trevliga i mejlen men det Àr dåligt att man måste förhandlande att få tillbaka pengarna
Jag har vÀntat på leverans från det hÀr företaget sedan den 26 januari, och nu Àr det den 12 februari. Leveransen kom i går.
Sedan visar det sig att de inte levererat produkten som jag bestÀllde.
Jag kan bara uppmana andra att inte bestÀlla från det hÀr företaget.
Wat een verschrikking!
Verkeerde product geleverd gekregen.
Zeggen na 5 mails dat het hetzelfde product is als besteld maar een oude verpakking is.
Vervolgens krijg ik constant standaard mails als antwoord. Want ze lezen de mails met vragen van mij niet.
Ik wil de producten terug sturen maar krijg geen adres waar ik het heen kan sturen.
Zeer slechte service!
Ik zie dus slechte revieuws En dan schrijft A1 dat het een zeer betrouwbare firma is De vaak in een dag levert dus wie moet je dan geloven IK zag trouwens daat ze in Zeist zitten IK was geïnteresseerd in die crÚme voor gezwollen omdat ik daar zo'n last van heb Het verpest mijn hele leven IK kan geen laars of zo aan nu in de winter IK ben ouder en geopereerd aan mijn heup loop slecht en dan ook nog de dikke voeten om hopeloos van te woorden
Slechte beoordeling. Ik word aan het lijntje gehouden mbt een zending . Die 30 september is betaald.
Herhaaldelijke mails worden automatisch beantwoord. En ze geven geen geld terug. Of een nieuw artikel.
Kan enkel maar de review van Carla beamen. Ook deze kleefpasta besteld en zelfde product of Carla verkregen. Hetgeen ik thuis gekregen heb was niet van Affinera maar van Oralhoe en is zelfde substantie als deze van Carla. 1 grote oplichting waar FB niks aan doet want is besteld via 1 van hun reclameadvertenties en blijft aan te kopen op FB. Conclusie: zowel FB als Bodynity hebben schuld aan deze oplichting.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã