Jeg har bare positive ting Ã¥ si om Bodystore.no. De har et flott utvalg, gode priser og leverer varene raskt. Det var skade pÃ¥ en av mine forsendelser og de erstattet og sendte ny vare med en gang... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har bare skryt Ã¥ gi til Bodystore. Kundeservicen deres er virkelig helt fantastisk. Hun jeg snakket med tok seg tid til Ã¥ hjelpe meg med noe som mange andre selskaper nok bare hadde avvist el... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det kom ikke tydelig frem at man fikk 1Ã¥rs forbruk , reklame forteller hvor mye det er i mnd.. Jeg har de sendt tilbake uÃ¥pnet eske og blir truet med inkasso selv om de har bekreftet mottatt retur.... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Jeg har bare positive ting å si om Bodystore.no.
De har et flott utvalg, gode priser og leverer varene raskt.
Det var skade på en av mine forsendelser og de erstattet og sendte ny vare med en gang.
Her er det bare å handle sunne varer!

Bodystore ããã®åç
Alltid god service og rask levering. Gode tilbud.

Bodystore ããã®åç
Gode varer og bra serice. Liker også at de har sånn poeng system!

Bodystore ããã®åç
Jeg har bare skryt å gi til Bodystore.
Kundeservicen deres er virkelig helt fantastisk. Hun jeg snakket med tok seg tid til å hjelpe meg med noe som mange andre selskaper nok bare hadde avvist eller ikke giddet å gjÞre noe med.
Hver gang jeg handler der blir jeg mÞtt med en hyggelig tone og en fÞlelse av at de faktisk bryr seg om at kundene skal vÊre fornÞyde. Det er ikke alltid man opplever sånn service lenger, så da synes jeg det er verdt å gi ros når det fortjener det.
Jeg kommer definitivt til Ã¥ fortsette Ã¥ handle der. â€ïž

Bodystore ããã®åç
God kundebehandling, en positiv opplevelse hod Bodystore!

Bodystore ããã®åç
KjÞpte to solbÊrjuiceflasker, mottok en solbÊr og en tyttebÊr, skrev jeg Þnsket det jeg bestilte. Mottok to nye solbÊrflasker. Godt fornÞyd med det ð SvÊrt rask frakt og ekspedering. Telefonen var stengt i annonsert Ã¥pningstid.., brukte chatfunksjon.

Bodystore ããã®åç
Min nye favorittbutikk, god sevice og gode tilbud. De svarer også raskt på mail til kundeservice.

Bodystore ããã®åç
Bra butikk. Bra varer. Men frekt å tvinge deg til å kjÞpe minimum to stk. av noen varer. "KjÞp mer, spar mer" er slagordet. "KjÞp mer, tap mer" er det faktiske resultatet hvis man ikke liker produktet godt nok til at det rettferdiggjÞr kjÞp av to stk.

Bodystore ããã®åç
Rask levering og gode priser.
Jeg kommer definitivt til å kjÞpe igjen

Bodystore ããã®åç
Fantastisk god oppfÞlging på en leveranse som Helt hjem bommet på.
Serviceminded og lÞsningsorientert!!

Bodystore ããã®åç
Jeg har de sendt tilbake uåpnet eske og blir truet med inkasso selv om de har bekreftet mottatt retur.
Jeg var så dum og bestilte annen type vitamin men forstår dette er svindel..man kan ikke avbestilles selv ikke etter 5min

Bodystore ããã®åç
Leste mye negativt på forhånd og ble derfor litt skeptisk. Pakken kom etter én uke. Innholdet var helt og uskadd. Kanskje fordi de brukte Posten i stedet for Helthjem. Alle varene var med. Smaken på proteinpulveret (naturell) var ikke like god som den jeg hadde fra fÞr.

Bodystore ããã®åç
The products was packed very badly, no protection inside so other of the glass jars had broken, so that the pills and glass shards had spreaded all over inside the box. In top of this the e-post adress that company had announced, didn't exist, so couldn't even complain to them.
Big disappointment.Im never ordering anything from them again.

Bodystore ããã®åç
Love my new Thorne supplements! My baking soda got punctured and leaked into the box, but they made it right. I appreciate thatâ£ïž
Black week its was amazing but the produk its always empty, but i love going to the store... and find another to buy
Når man fejlbestiller en vare kan man ikke tilbagesende den og få sine penge for at bestille den rigtige stÞrrelse!
KjÊre Bodystore.no â€ïž
Jeg ER Gud
Takk for FABELAKTIG leveranse â€ïž
I kjÊrlighet fra Gud Jhorna âïž
Ble ikke levert på riktig adresse kan ikke stole på. Ble heller ikke varslet
Utmerket kundeservice, gode priser, veldig god kvalitet. Tusen hjertelig takk...