Wij zijn heel tevreden over Boekadoe. Het concept is erg leuk: elke maand ontvangt je kind een verrassingspakket met boeken die zorgvuldig zijn afgestemd op zijn of haar leeftijd. Daardoor krijg je... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Super leuke pakketten iedere maand met leuke boekjes. Enige “minpunt” vind ik persoonlijk dat er vaak ook dingen inzitten die nog niet helemaal geschikt zijn voor de leeftijd. Ons zoontje is nog geen... もっと見る
Erg goed concept om overgebleven boeken te gebruiken. Leuke boekjes toegestuurd gekregen, netjes verzonden. Over de eerste levering erg tevreden hoop dat ook bij volgende leveringen zo blijft.
Superleuk conept! Boeken redden en kinderen blij maken...win win! De kinderen waren hier superblij met hun eerste pakket! Ze doken direct in hun nieuwe boeken... Wij kijken uit naar meer!
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Erg leuk pakket
Erg leuk pakket. De boeken die we kregen zijn niet alleen leuk naast ook leerzaam. Zo ging er een boek over delen, over vriendschap.
Boekjes
Erg leuk om zo met nieuwe boekjes in aanraking te komen. Sowieso één favoriet! Twijfel echter of ik het de volle prijs waard vind.
Leuke boekjes
Leuke boeken voor een leuke prijs
Leuke boeken voor een leuke prijs! Boekjes waar je zelf niet zo snel op zou komen.
Ook een groot voordeel dar je het aan en uit kan zetten per maand
Superleuke boekjes waar onze kleinzoon…
Superleuke boekjes waar onze kleinzoon heel blij mee is. Ben benieuwd naar de volgende...en het is leuk om cadeau te geven.
De 1e keer was al gelijk leuk
De 1e keer was al gelijk leuk. Kijk uit naar de 2e levering.
We hebben nu 1 keer een boekenpakket…
We hebben nu 1 keer een boekenpakket gehad en we vonden het erg leuke boeken! Er zat wel een kleurboek bij, dat had van ons dan niet perse gehoeven. Maar voor de rest enthousiast.
De eerste keer een erg leuk pakket
De eerste keer een leuk pakketje ontvangen. Toen (na enige communicatie) maanden later pas weer een geslaagde bankafschrijving gehad, maar tot op heden nog niks ontvangen. We hebben voor februari en maart betaald en verwachten nog 4 pakketjes thuis. We wachten af en kijken er naar uit.
Heel leuke boeken voor de beide…
Heel leuke boeken voor de beide kindjes! Leuk dat het zowel lees- als werkboekjes waren!
Hele leuke boekjes
Hele leuke boekjes, rijkelijk pakket. Levering naar België liet langer op zich wachten.
Wat een leuk concept
Wat een leuk concept! Mijn zoontje is altijd heel enthousiast als het boekenpakket toekomt. En zo fijn dat we hiermee boekjes redden van de vernietiging.
Fijn concept
Leuke boekjes mogen ontvangen, heel gepast aan de leeftijd van de kindjes
Hele leuke eerste bestelling ontvangen
Hele leuke eerste bestelling ontvangen! Leuke boekjes voor mijn zoontje van 1. Verder ging alles heel soepel en snel met aanmelden en bestellen
Hele mooie boekjes
Hele mooie boekjes.
Kleurboek viel ook goed in de smaak bij onze kleinzoon
Wat een leuk initiatief!
Wat een leuk initiatief!
Wij hebben hele leuke en mooie boekjes mogen ontvangen. Bedankt!
Elke maand weer een verrassing!
Elke maand weer een verrassing. Leuke diversiteit aan boekjes en wordt verstuurd in een mooie envelop. Goede prijskwaliteit verhouding.
Heel tevreden over de boekjes en de…
Heel tevreden over de boekjes en de snelle service!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。