レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Waardeloos / oplichting

Boek in mei 2026 besteld met alle producten erbij. Track en Trace code blijft hangen in Duitsland. Op mails wordt niet gereageerd. Natuurlijk wel alles betaald en doordat er geen contact / reactie is, kun je dus ook je geld niet terug krijgen.

2026幎5月19日

Besteld maar nooit ontvangen

Boek in april besteld maar niets ontvangen. Track and trace code blijft hangen in Duitsland. Mail gestuurd kreeg als antwoord dat ik geduld moet hebben. Daarna meerdere mails gestuurd maar geen reactie. En uiteraard alles betaald....

2026幎5月20日
5぀星のうち3の評䟡

Communicatie kan stukken beter

Bestelling geplaatst bij Boek met Oplossingen en het boek werd redelijk snel geleverd. Helaas ontbrak het cadeaupakket dat ik erbij had besteld.

Na mijn eerste e-mail kreeg ik geen reactie, wat frustrerend was. Pas nadat ik een formele herinnering stuurde met een duidelijke termijn en aangaf eventueel een klacht in te dienen via het EU ODR-platform en het Europees Consumenten Centrum (ECC), kreeg ik reactie.

Het ontbrekende pakket werd daarna opnieuw verzonden en is inmiddels ontvangen. Het probleem is dus uiteindelijk opgelost.

Wel jammer dat er eerst extra stappen nodig waren om een reactie te krijgen. Tip voor andere klanten: controleer je bestelling goed en neem bij problemen direct duidelijk en formeel contact op.

Mijn eerdere review was 1 ster, ik heb deze nu aangepast naar 3 sterren.

2026幎3月13日
5぀星のうち3の評䟡

Boek met oplossingen

Deze week het boek en de box met spullen om in te plakken ontvangen. Boek is stevig, maar nu alles erin zit, kan het niet dicht. Mail gestuurd en om een oplossing gevraagd, tot op heden geen reactie.
Jammer want het is duur, en het is bedoeld als kerst geschenk.
Op hun eigen site staan alleen maar de positieve reacties.

2025幎11月15日

Geen cadeaupakket

Boek is gekomen, maar ook ik door enthousiasme niet gezien dat het pakket met de spulletjes die in het boek moeten, apart besteld moest worden. Dus mijn vriendin kreeg alleen het boek en dat is een raar gezicht. Dus verrassing mislukt. Op mails (al 3 verstuurd) krijg ik totaal geen reactie. Want ik wou het cadeau pakket alsnog bestellen. Deze kun je alleen als extra optie aanvinken en ik vertik het om nog eens zo’n boek te bestellen voor veel geld
 Heel slecht dit. Geld verdienen, maar geen klantenservice

2025幎10月1日

1 ster niet waardig !

In mijn enthousiasme vergat ik het inhoudspakket bij het boek te bestellen (waarom bied men dat sowieso apart aan ?? Dit vraagt om problemen) . Blijkt dat je het verrassingspakket NIET apart kan bestellen !!! Dat is in mijn ogen niet WILLEN handelen . Of je nu een boek moet verzenden of een pakket met prul waar je vet op verdient

2025幎2月24日
5぀星のうち4の評䟡

Mooi boek, goede kwaliteit! Minpunt: geen mail of reactie ontvangen.

11 februari jl. dit boek besteld, zonder vooraf te onderzoeken of dit wel een bonafide bedrijf is om bij te bestellen. Kreeg netjes een mail dat de bestelling was ontvangen en dat ik bericht zou krijgen als deze onderweg was, maar daarna bleef het stil. Na een aantal dagen toch een mail gestuurd, met de vraag wanneer het boek verstuurd zou worden, omdat het voor een afscheid van een collega is. Geen reactie. Gezocht op reviews en ja: daar werd ik niet blij van wat las.... dacht dan ook dat ik mijn geld kwijt was. Na 2 dagen nogmaals een mail gestuurd; weer geen reactie. Bellen kan ook niet, nergens een nummer te vinden. Vandaag wilde ik een laatste poging wagen, maar tot mijn grote blijdschap werd het boek bezorgd! En deze ziet er top uit! Het is alleen erg jammer, dat er geen mail over de bezorging is verzonden, wat wel in de bevestiging stond. En dat ik tot op heden geen reactie heb gekregen op mijn mailtjes. Dat is echt een minpunt. Maar voor wat betreft de kwaliteit van het boek: helemaal top!

2025幎2月20日
5぀星のうち4の評䟡

Jammer dat de verzending lang duurt.

Na bestelling geen reactie meer. Twee weken later toch maar een mailtje gestuurd, maar geen reactie. Een paar dagen toch maar eens googlen naar reviews. Ik baalde dat ik dit niet eerder had gedaan, anders had ik niet besteld. Toch maar weer een mailtje gestuurd waar mijn bestelling bleef. Een dag later kreeg ik een reactie dat het boek al verstuurd was en dat er vertraging bij het postkantoor was. Aangezien ik deze reactie hier al gelezen had, heb ik gereageerd dat ik deze 'smoes' al eerder gelezen had en nog een week afwacht voordat ik mijn geld terug wil. Een dag later kreeg ik mijn bestelling binnen. Toch even nieuwsgierig naar het verzendverloop. Blijkt dat het pakketje pas verstuurd was (vanuit Duitsland) op de dag dat ik een reactie ontving.

Het boek ziet er leuk uit, heel leuk om als cadeautje te geven!

2025幎2月4日

2e keer niets ontvangen.

2e keer niets ontvangen.
1e keer ging goed. 2e keer niet. Na een positieve eerste keer, de tweede keer niets ontvangen. Erg jammer en raar. Geen contact te krijgen. Niet via email en niet via de telefoon.
Slecht bedrijf.

2025幎1月6日

Besteld/betaald maar nooit ontvangen

Begin november een boek met extra toevoeging besteld 49,95 betaald maar nooit ontvangen. Veel mailtjes gestuurd waarop eerst geen reactie daarna een vijandige reactie gekregen dat ze altijd alle bestellingen leveren maar dan heel toevallig niet bij mij ik had hem gepersonaliseerd met foto van mijn dochter. Ik krijg het gevoel dat mensen die zeggen hem wel te hebben ontvangen gekocht zijn want ik ken nu meer die hem niet dan wel hebben ontvangen. Maar nog steeds mijn geld niet teruggehaald. Ik vind dit echt een kwadelijke zaak!!!

2024幎10月22日

Boek 6/10 besteld

Boek 6/10 besteld. Ondertussen al 6 weken aan het wachten!! “Probleem” ligt bij postkantoor zeggen ze
 nee fout is bij hun! Geen boek en geen geld terug. Geen service en klanten int zak zetten noem ik dat. 😡

2024幎10月6日

Geduld hebben

Lang geduurd voordat er iets binnenkwam, ruim buiten de afgesproken leverdatum
Geen communicatie tussentijd dat het langer zou duren ofzo

Uiteindelijk, verassend wel ontvangen en prims kwaliteit

Maar de communicatie en levering kan en mag echt beter

2024幎11月10日

Van 1 naar 4 sterren

In eerste instantie was ik niet zo positief: ik had besteld en betaald, en na het ontvangen van de verzendbevestiging bleef het heel stil en kwam er ook geen boek. Via de mail een aantal keer contact gehad, uiteindelijk na 2 weken netjes mijn geld terug gestort gekregen. Maar tot mijn verbazing viel na 4 weken alsnog het boek op de mat! En die is zeker van goede kwaliteit: stevige bladzijden en het zit goed in elkaar. De verkoper wilde niet alsnog het boek betaald hebben, omdat het wachten al vervelend genoeg was volgens hen. Dus uiteindelijk wel een positieve review, want als je genoeg geduld hebt, heb je uiteindelijk gewoon een prima product!

2024幎9月18日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ