Tryggt och hjÀlpsamt
Det har kÀnts tryggt hela vÀgen från början till slut. Supporten var vÀldigt hjÀlpsam. Jag kan verkligen rekommendera Bofrid!!
Bofrid.se Àr en svensk bostadsportal som specialiserar sig på att erbjuda trygga och fullt administrerade lösningar för uthyrning av bostÀder, huvudsakligen inom den svenska andrahandsmarknaden. Företaget fungerar som en pålitlig och oberoende partner som syftar till att eliminera osÀkerheten och de administrativa utmaningarna i hyresprocessen. Bofrid erbjuder en komplett tjÀnst som inkluderar: Omfattande Bakgrundskontroller: De genomför noggranna granskningar av potentiella hyresgÀsters kreditvÀrdighet, ekonomi och eventuella belastningsregister, vilket maximerar tryggheten för hyresvÀrdarna. Digital Avtalshantering: Plattformen skapar och hanterar juridiskt korrekta hyresavtal som enkelt signeras digitalt med BankID. SÀker Betalningsadministration: Bofrid hanterar all månatlig hyresinbetalning och överföring, vilket sÀkerstÀller en punktlig och automatiserad process. Genom att anvÀnda Bofrid.se får hyresvÀrdar ökad sÀkerhet och en enklare vardag, samtidigt som bostadssökande får en mer professionell och transparent vÀg till ett nytt boende. Bofrids målsÀttning Àr att göra den svenska andrahandsmarknaden mer tillgÀnglig, riskfri och professionell för alla parter.
BrÀnnkyrkagatan 95A, 117 26, Stockholm, ã¹ãŠã§ãŒãã³
Rekommenderar, super smidigt och bra support. Tack William!
Gick ur ett förhållande nyligen och i behov av lÀgenhet. Gick fort och smidigt, utan problem.
Inga som helst konstigheter under hela processen, mycket trevligt kundbemötande från gÀnget på supporten också!
Tack Bofrid!
Jag som Àr lite Àldre till åren har lyckats hyra ut med bofrid. De hjÀlpte mig och tog kontakt med min hyresvÀrd för att jag skulle kunna få alla papper rÀtt.
Mycket bra service av Philip på kundservice.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã