レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har brugt Mads Emil Bohmann i forbindelse med fÞrstegangs huskÞb og alt der fÞlger med hertil. Det har vÊret rigtigt godt samarbejde, der er blevet taget godt hÃ¥nd om os som fÞrstegangs kÞbere. De... もっず芋る

En kÊmpe stor anbefaling af Mads herfra. Mads er ikke blot super skarp inden for sit fag, han er ogsÃ¥ utrolig god til at videreformidle hvad der er vi som kÞbere skal vÊre opmÊrksom pÃ¥, nÃ¥r vi skal ti... もっず芋る

Vi har brugt Mads Emil i forbindelse med vores huskÞb og har fÞlt os trygge helt fra fÞrste telefonsamtale. Han er fagligt stÊrk og opfanger hurtigt de vigtigste OBS’er i en kÞbsaftale. Han tog s... もっず芋る

Yderst professionel og tryg rÃ¥dgivning gennem hele boligkÞbet. Man fÞler sig i rigtig gode hÊnder fra start til slut. Der bliver altid taget sig tid til at svare pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l, og hjÊlpen er der, nÃ¥r... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産業者

圓該䌁業による蚘述

Tryg og personlig rÃ¥dgivning! Hos Bohmanns BoligrÃ¥dgivning hjÊlper jeg dig med at trÊffe den rigtige beslutning, nÃ¥r du skal kÞbe bolig. Med min skrÊddersyede rÃ¥dgivning stÃ¥r jeg ved din side gennem hele processen – fra den fÞrste boligdrÞm til den endelige overtagelse. Jeg sikrer, at du altid fÃ¥r en tryg og gennemsigtig oplevelse, uanset om du har brug for kÞberrÃ¥dgivning, prisforhandling eller hjÊlp til at finde din drÞmmebolig. Mit navn er Mads Emil Bohmann, ejer og grundlÊgger af Bohmanns BoligrÃ¥dgivning. Som uddannet ejendomsmÊgler, MDE, og medlem af Dansk EjendomsmÊglerforening, er jeg ogsÃ¥ certificeret kÞberrÃ¥dgiver med TryghedsmÊrket. Min passion ligger i at skabe tryghed for boligkÞbere, og jeg har dedikeret min karriere til at levere personlig og kvalitetsorienteret rÃ¥dgivning. Det er vigtigt for mig, at hver enkelt kunde fÞler sig set, hÞrt og forstÃ¥et. Jeg lÊgger stor vÊgt pÃ¥ gennemsigtighed og Êrlighed i alle bolighandler, og jeg gÃ¥r aldrig pÃ¥ kompromis med mine kunders interesser. Som din rÃ¥dgiver er du sikret en professionel og pÃ¥lidelig partner, der altid har dit bedste for Þje.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

28件のレビュヌ

Vi har brugt Mads Emil Bohmann i

Vi har brugt Mads Emil Bohmann i forbindelse med fÞrstegangs huskÞb og alt der fÞlger med hertil. Det har vÊret rigtigt godt samarbejde, der er blevet taget godt hånd om os som fÞrstegangs kÞbere. Der er blevet suppleret med rigtig god viden, vi har fÞlt os trygge ved at overlade forhandlinger med ejendomsmÊgler til ham.
Mads Emil har vÊret professionel og effektiv, kan varmt anbefales til andre.

2026幎4月24日
自発的なレビュヌ

Tryghed hele vejen igennem handlen

En kÊmpe stor anbefaling af Mads herfra. Mads er ikke blot super skarp inden for sit fag, han er også utrolig god til at videreformidle hvad der er vi som kÞbere skal vÊre opmÊrksom på, når vi skal til at handle et hus. At have Mads som vores rådgiver var en klar tryghed i processen.

2026幎4月15日

Tryg boligrådgivning

Vi har fÞlt os meget trygge ved at have Mads-Emil som boligrÃ¥dgiver. Han har virkelig styr pÃ¥ tingene og er samtidig enorm behagelig at tale med. Meget jordnÊr, professionel og altid hjÊlpsom. Vi kan varmt anbefale ham 😊

2026幎3月16日
自発的なレビュヌ

Yderst professionel og tryg rådgivning

Yderst professionel og tryg rådgivning gennem hele boligkÞbet. Man fÞler sig i rigtig gode hÊnder fra start til slut. Der bliver altid taget sig tid til at svare på spÞrgsmål, og hjÊlpen er der, når man har brug for den.
Jeg har nu brugt Bohmanns Boligrådgivning for anden gang, og oplevelsen har endnu en gang vÊret helt i top. Rådgivningen er grundig, Êrlig og meget kompetent, hvilket giver en stor tryghed i en så vigtig beslutning som et huskÞb.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Bohmanns Boligrådgivning til alle, der Þnsker professionel og pålidelig hjÊlp i forbindelse med boligkÞb.

2026幎3月10日

Fantastisk boligrådgiver

Jeg benyttede Mads-Emil i forbindelse med mit huskÞb, og han var med hele vejen. Jeg er en ung gut og var ude for mit fÞrste boligkÞb, men Mads-Emil rådgivning og stÞtte gjorde at det hele var nemmere end forventet. Han tager sig tid til at ''bÞrneforklarer'' tingene så man forstår det, da der ligger meget i huskÞb. Jeg vil til enhver tid anbefale Mads-Emil til andre, så stor ros til ham og tusinde tak for hjÊlpen med det hele!

2026幎2月27日

Tryg og uundvÊrlig kÞberrådgivning

Vi har tidligere brugt Bohmanns som kÞberrådgiver og står nu overfor at skulle kÞbe hus igen. Der er slet ingen tvivl om, at vi vil bruge ham igen. Rådgivningen har vÊret uvurderlig for os, fordi vi lÞbende er blevet gjort opmÊrksomme på vÊsentlige forhold, som vi aldrig selv ville have tÊnkt på, men som har stor betydning i et boligkÞb. Det har givet os en tryghed og et overblik gennem hele processen. Man mÊrker tydeligt, at han arbejder for kÞber og har fokus på detaljerne. Vi kan på det varmeste anbefale Mads til alle, der Þnsker seriÞs og grundig kÞberrådgivning.

2026幎1月16日
自発的なレビュヌ

Yderst behagelig og sikker rådgivning

Han tog styringen på al kommunikation mellem mÊgler, sÊlger, bank og os, så vi trygt kunne lÊne os tilbage. Samtidig formidler han jura på en måde, som er både forståelig og overskuelig. Det gjorde også, at vi blev opmÊrksomme på vigtigheden af et testamente, som han naturligvis hjalp os med.

Vi ville uden tvivl vÊlge Bohmanns Boligrådgivning igen!

2025幎11月24日

Kan kun anbefale Mads Emil

Jeg har haft Mads Emil som boligrådgiver i forbindelse med kÞb af lejlighed. Jeg kan varmt anbefale ham. Han svarer hurtigt, er professionel og jeg fÞler mig i trygge hÊnder. Han har stået for både prisforhandling samt rådgivning. Han er helt nede på jorden og meget god til at forklare tingene.

2025幎7月18日

ImÞdekommende og professionelt.

Jeg har haft Êren af at have Mads Bohmann med pÃ¥ rejsen under mit boligkÞb – og fra dag ét fÞlte jeg mig i trygge hÊnder.
Mads har en energi og en tilstedevÊrelse, man sjÊldent mÞder! Det var en fornÞjelse at blive guidet igennem hele processen af en, der tydeligvis har helt styr på, hvad han laver.

Selve forlÞbet gik smertefrit, og uanset hvor smÃ¥ eller mÃ¥ske lidt "ligegyldige" mine spÞrgsmÃ¥l var, stod Mads altid klar til at hjÊlpe – hurtigt, imÞdekommende og professionelt.

Jeg kan på det varmeste anbefale Mads Bohmann, hvis du står over for et boligkÞb eller -salg. Han leverer en service i topklasse!

2025幎8月11日

Kompetent og tryghedsskabende rådgivning

Vi har vÊret utroligt glade for Mads-Emil’s hjÊlp ved kÞbet af vores nye hus. Faktisk forstÃ¥r vi slet ikke, hvordan vi tidligere har kunnet handle hus, uden at have ham pÃ¥ sidelinjen! 😊

VI har fÞlt os i trygge, rolige og yderst kompetente hÊnder. Mads-Emil er utrolig omhyggelig, forklarer alt i et forståeligt sprog og meget fleksibel og let tilgÊngelig.

Vi har brugt Mads-Emil til både forhandling af pris og efterfÞlgende gennemlÊsning af kÞbsaftale og rådgivning herom mv.

Det bÞr også nÊvnes, at Mads-Emils priser er yderst rimelige.

Vi giver hermed Mads-Emil de varmeste anbefalinger.

2025幎7月24日

Varmeste anbefaling

Vi har netop kÞbt vores fÞrste hus, og Mads Emil har spillet en kÊmpe rolle i, at vi har fÞlt os trygge gennem hele processen.

Som fÞrstegangskÞbere havde vi mange spÞrgsmÃ¥l og bekymringer, og han var altid tilgÊngelig, utrolig engageret og tog sig tid til at hjÊlpe – ogsÃ¥ uden for normal arbejdstid. Han brugte endda sin fridag pÃ¥ at gennemgÃ¥ dokumenter og rÃ¥dgive os, hvilket vi er meget taknemmelige for.

Han hjalp os også med at undersÞge forhold omkring boligen, da ejendomsmÊgleren ikke ville. Det var en stor hjÊlp og det gav os en stor tryghed.

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.

2025幎6月6日

KÊmpe anbefaling

KÊmpe anbefaling!
Brugt i forbindelse med et huskÞb, stor professionalisme, stor tillid, Êrlighed og kommunikation.
Overkommelig pris, hvor der intet mangler.
Altid klar på spÞrgsmål, og Êrlige svar. God kommunikation mellem Mads Emil og samarbejdspartnere.

2025幎7月2日
自発的なレビュヌ

Virkelig kompetent og god rådgivning.

Virkelig kompetent og god rådgivning.
Mads hjalp os med alt fra start til slut, incl. et testamente.
Han tog alt dialog og var meget forklarende og tÊnkte på de mindste ting og overvejelser i vores boligkÞb.
Alle priser og alt hvad der blev sagt, blev overholdt, intet kom som en overraskelse.
Vi kan virkelig anbefale rådgivningen.

2025幎6月2日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。