Grym app
BÀsta appen för att hitta lediga bord i nÀrheten nÀr man spontant vill lyxa till det!
Hos BokaBord får du alla lediga bord på Sveriges bÀsta restauranger, samlade på en plats. Sök efter tider som passar dig och boka enkelt online
ã¹ãŠã§ãŒãã³
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Det Àr grymt smidigt att hitta lediga bord på restauranger direkt via BokaBord-appen. Smidigt också att kunna bjuda in sina kompisar till bokningen och chatta med restaurangen direkt i appen om det Àr något man behöver Àndra på.
Jag fick till exempel direkt ett bord på Franky's på Söder som egentligen var fullt, nÀr jag chattade med dem och berÀttade att jag och min son skulle ta en snabb burgare innan bion och kunde vara ute på en timme. Smidigt vÀrre!
BÀsta appen för att hitta ett ledigt bord nÀr man vill gå ut o Àta! Bra guider och roliga evenemang att vÀlja på!
Både Appen och Webben Àr extremt lÀttanvÀnt.
Alla Sveriges bÀsta krogar finns med och funktionen "lediga bord" anvÀnder jag alltid nÀr det ska bokas bord spontant.
SJUKT smidigt att hitta lediga bord. Ãlskar ocksÃ¥ guiderna och att man kan se vad det Àr för evenemang i nÀrtid i den stad man befinner sig i.
Var på konsert i Stockholm med polarna och bokade alla våra restaurangbesök med BokaBord. Sjukt smidigt med appen att kunna se lediga bord på fredag- och lördagkvÀll nÀr det vanligtvis Àr fullt på restaurangerna!
Boka bord idag och har ej fått någon bekrÀftelse..
ser inget nr till er alls
Vi satte upp oss på Bokabord.se vÀntelista på restaurangen Villa Dagmar i Stockholm. Efter tre dagar hade vi inte fått något svar så vi bokade på en annan restaurang. NÀr vi skulle avboka oss från vÀntelistan så gick inte detta att göra hos Bokabord.se utan de hÀnvisar till restaurangen. Men restaurangen svarade varken på telefon eller mejl. Dagen efter kommer ett meddelande att bokningen Àr bekrÀftad och att vi kommer att faktureras tusen kronor om vi uteblir.
Jag promenerade då personligen ner till restaurangen för att reda ut detta. Efter att ha givit hovmÀstaren vårt bokningsnummer så konstaterade han att vår bokning över huvud taget inte existerade? INGENTING har alltså fungerat hos Bokabord.se. All information vi fått har varit felaktig. Till och med en bekrÀftelse med bokningsnummer på en bokning som inte existerar och med hot om straffavgift!

Bokabord ããã®åç
VÀldigt svåra att kontakta, fick en lÀnk att dela med övriga gÀster men fungerade inte. Kollade faq men ingen vettig info om hur man kan komma i kontakt med dom vid problem. Bara fokus på resturangerna verkar det som, inte bokande gÀster.

Bokabord ããã®åç
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ