Förr var det smidigt och enkelt att bestÀlla dÀrifrÃ¥n Idag satt jag i en dryg halvtimme utan att lyckas. För varje försök fylldes kundvagnen pÃ¥ Men det gick inte att komma vidare. Det var omöjligt at... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
bekrÀftar köp automatikt bara för att man lÀggar böcker i kundkorgen totalt vÀldelös sida. KÀnns som bÃ¥de sÀljar och kunder blir blÃ¥sta av Bokbörsen som gömmer sig under annat namn Wiklands BoklÃ¥da pÃ¥... ãã£ãšèŠã
Köpare som inte betalar. Har rÃ¥kat ut för att flera kunder struntar i att betala. Bokbörsen stÀnger tyvÀrr inte av dessa kunder utan de fÃ¥r fortsÀtta att handla dÀr ÀndÃ¥ (mot förskott). Dessa kunder... ãã£ãšèŠã
BestÀllde dÀrifrÃ¥n för första gÃ¥ngen och var lite osÀker hur det ska gÃ¥ till. Jag Àr verkligen super nöjd. Tre böcker i nyskick, kom fram vÀldigt fort, spÃ¥rbar leverans, bra förpackning. SÀljaren kal... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Den svenska marknadsplatsen för lÀsta böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen sÀljare som levererar direkt till dig.
é£çµ¡å
Kindstugatan 6, 111 31, Stockholm, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- bokborsen.se
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bra handelsplats för begagnade böcker
Bra handelsplats för begagnade böcker. Har handlat många gånger, mycket nöjd Àn så lÀnge. Det tar lite tid att bestÀlla, kan vara bra att tÀnka på det.
Inga problem alls
Inga problem alls. Man ska nog ha i åtanke att detta Àr av privatpersoner och att det ibland kan vara oÀrliga personer. Jag bestÀllde från Jans boklåda, pålitlig!
ÃnsÃ¥lÀnge nöjd
Var lite osÀker på att bestÀlla hÀrifrån nÀr jag tittade igenom tidigare recensionerna har bestÀllt 2 böcker. Den ena har kommit och har inte varit några problem. Tror man måste ha i åtanke att köpet går igenom privatpersoner.
Blir orimligt dyra böcker hÀr om man harâŠ
Blir orimligt dyra böcker hÀr om man har otur. Brutalt dÃ¥lig support som Àr otrevlig och inte tar ansvar alls. Hade uppgett fel adress vid bestÀllning och de vÀgrar hjÀlpa mig att Àndra detta sÃ¥ att paketet kommer fram, trots att jag sagt att jag kan betala för den extra fraktkostnaden som detta innebÀr. Nope, de vill att paketet ska ligga 2 veckor pÃ¥ fel postombud, för att skickas tillbaka till dem och sedan att jag behöver göra en ny bestÀllning. Dvs att betala hela boken och ny frakt igen. GLÃM DET! Glöm att jag kommer handla av er igen/sÀlja hos er eller rekommendera er!
Deras service för sÀljare Àr bedrövlig
Deras service för sÀljare Àr bedrövlig. Ohövlig och inte tillmötesgående. NÀr jag blev lurad av en kund blev svaren avfÀrdande och otrevliga i tonen helt utan anledning. Jag fick inte hjÀlp av dem och de varnar inte andra sÀljare för kunden i fråga.
Varning! Kan kosta 124 kr att köpa från dem om sÀljarens beskrivning av boken inte Àr korrekta!!
Uselt.
SÀljarens beskrivning stÀmde absolut inte.
Bokbörsens svar var att jag skulle betala 62 kr igen för att returnera en defekt bok. Jag ska alltså betala 124 kr för att jag nyttjat deras tjÀnst.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹