Bol Masters

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Waarom bellen jullie 3 keer achter elkaar? Werd zojuist 3x achter elkaar door een nummer gebeld...alsof het zo dringend is. Na de eerste keer aangeven dat ik geen interesse meer heb, aangegeven 3... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super dankbaar voor de begeleiding! Professioneel, inspirerend en echt top in wat ze doen... jarenlange ervaring dus dat is geweldig om van hun te leren (⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️) Fantastische coach! Helpt je... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Als enthousiaste klant van bolmasters kan ik met vertrouwen zeggen dat hun service uitstekend is. Hun coaching is van topkwaliteit, altijd beschikbaar voor ondersteuning en begeleiding. Het resultaat... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Guylian heeft mij super geholpen met mijn bedrijf en met verkopen op bol.com. Heel duidelijke uitleg en altijd goede begeleiding. Zeer tevreden!”

企業情報

1. コーチング センター

当該企業による記述

Wij van Bolmasters zijn een coaching bedrijf gespecialiseerd in het 1:1 coachen tot een succesvol merk op Bol.com. Onze focus ligt vooral op de klantenservice van onze studenten. Iedereen uit onze community is namelijk erg tevreden en te spreken over onze trajecten.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 8件

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Voldeed niet aan verwachting

Helaas voldeed het productonderzoek niet aan mijn verwachtingen. Na het ontvangen van drie productvoorstellen en het zelf berekenen van de winstmarges, bleek dit niet overeen te komen met wat vooraf was beloofd. Toen ik aangaf geen vertrouwen meer te hebben in het traject, werd mijn verzoek tot terugbetaling afgewezen.

2025年7月23日

Goede ervaring

Sinds kort begonnen met de opstart van onze webshop op Bol. Hebben Bolmasters benaderd vanwege hun specifieke kennis en ervaring op dit gebied. Tot nu toe komen zij hun beloftes meer dan waar. Hun kennis en ervaring komt tot uitdrukking in de begeleiding. Regelmatig een moment om even te sparren en wanneer er vragen zijn kun je ze altijd benaderen en antwoorden ze snel. Het kost wel wat, maar om deze kennis en vaardigheden zelf te ontwikkelen, ben je ook lang bezig, wat minstens net zoveel kost. Dus tot nu toe zeer tevreden👍👍

2025年8月10日
5つ星のうち5の評価

Net begonnen en nu al €1.000 omzet per dag!

Ik ben pas een week bezig en dankzij Bol Masters al door de €1.000 omzet per dag gegaan. Je krijgt super snel antwoord, deze gasten weten écht waar ze het over hebben. Ze zijn gespecialiseerd in alles wat met Bol.com te maken heeft en reageren altijd snel op je vragen. Binnen een week had ik al alles gebrand: eigen dozen met logo, productfoto’s én een compleet unieke listing allemaal geregeld met hun hulp. Je mag gebruik maken van hun netwerk, kennis en connecties. Echt een aanrader als je serieus wil groeien!

2025年8月7日
5つ星のうち5の評価

Ik ben ontzettend tevreden over de…

Ik ben ontzettend tevreden over de persoonlijke begeleiding die ik heb gekregen bij Bolmasters. De coach heeft me uitstekend geholpen om een succesvolle business op te bouwen. Met een omzet van €10.000 in een paar maanden tijd, kan ik Bolmasters zeker aanbevelen!

2025年7月6日

Gigi.

Top 👍🏼 en erg behulpzaam, geduldig, denken mee en komen met oplossingen

2025年5月5日

Super fijne coaching

Super fijne coaching, helpen je stap voor stap door het hele proces heen.
Zijn 24/7 bereikbaar en kunt met alle vragen bij ze terecht!.
Denken goed met je mee en geven goede adviezen.
Leren je stap voor stap hoe een goede bol business op te zetten.

Ik was op het begin sceptisch door negatieve ervaring met een ander coaching bedrijf maar G heeft mij de goede vertrouwen weten te geven door zijn professionaliteit.

2025年3月27日
5つ星のうち5の評価

Van kwakkelende winkel op Bol naar een succesvolle business

Ik zat al op Bol maar wilde mijn verkopen stimuleren en dat is enorm goed gelukt mijn omzet ging van kwakelend en onregelmatig naar stabiele 7K maanden, enorm blij met de coaching van Melvin.
Veel geleerd en altijd on point 🎉 en we blijven opschalen, let's goooooo
Deze vrijheid is zooooo fijn wil nooit meer terug naar overleven, ik kan eindelijk leven
Luvv every minute of it 💥

2025年5月26日

Trustpilot エクスペリエンス