For knap 3 Ã¥r siden kÞbte jeg tre knÊpuder. De to blev lagt i skabet til senere brug. Da jeg nu ville bruge en af de ânyeâ, kunne skummet ikke folde sig ud, fordi den havde vÊret vakuumpakket for l... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hold jer langt vÊk fra denne virksomhed. Er total useriÞs. Havde bestilt en varer, som jeg sÃ¥ efterfÞlgende annullerede, inden jeg overhovedet havde modtaget noget som helst om, at den var pÃ¥ vej. F... ãã£ãšèŠã
Jeg var Ã¥benbart kommet til at indtaste den forkerte stÞrrelse pÃ¥ de sÃ¥ler jeg havde bestilt. Jeg skrev derfor til kundeservice da jeg opdagede det. Ordren var desvÊrre allerede afsendt. Jeg fik at vi... ãã£ãšèŠã
Hurtig svar pÃ¥ mail fra kundeservice. Jeg havde desvÊrre ikke fÃ¥et rettet stÞrrelsen pÃ¥ de 3 par indlÊgssÃ¥le jeg bestilte. Jeg skrev til kundeservice, der ekstraordinÊrt tilbÞd mig, at ombytte til... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fremragende service
PÃ¥ trods af at jeg ikke kunne bruge puden, fik jeg en fremragende service
Super kundeservice
Virkelig god oplevelse med kundeservice. Hurtigt svar og en endnu bedre service, end man kan forvente.
Virkelig fin service
For knap 3 år siden kÞbte jeg tre knÊpuder. De to blev lagt i skabet til senere brug.
Da jeg nu ville bruge en af de ânyeâ, kunne skummet ikke folde sig ud, fordi den havde vÊret vakuumpakket for lÊnge.
Jeg skrev til Boldaek om problemet, og selvom deres reklamationsret normalt er to Ã¥r (og det muligvis var min egen skyld), sÃ¥ tilbÞd de at sende en ny knÊpude uden beregning. Og sÃ¥ sendte de endda et ekstra betrÊk med som gave. Det er virkelig fin service ðð»
Jeg er super glad for mine knÊpuder og sover med dem hver nat. Dejligt med stroppen, så den ikke bliver vÊk i lÞbet af natten.
Jeg har fÃ¥et flere mails om at varen erâŠ
Jeg har fået flere mails om at varen er forsinket. Efter flere uger. Nu har jeg annulleret min ordrer Virkelig fup firma.
Så må vi se om de acceptere min annullering
Excellent customer service.
I received a very good personal service in connection with the purchase of the product.
En virkelig god oplevelse at handle medâŠ
En virkelig god oplevelse at handle med Boldaek. De har vÊret meget hurtig til at besvare henvendelser og virkelig kundevenlig betjening og lÞsningsorienterede.
Hold jer langt vÊk fra denneâŠ
Hold jer langt vÊk fra denne virksomhed. Er total useriÞs. Havde bestilt en varer, som jeg så efterfÞlgende annullerede, inden jeg overhovedet havde modtaget noget som helst om, at den var på vej. Firmaet vil så opkrÊve fragt for varen, hvilket jeg ikke synes er i orden. Firmaet skrev, at jeg kunne returnere ordren til Frankrig (hvilket hÞjst sandsynligt ville koste mere end varen) eller vÊlge at modtage den til 30 procent. TÊnker de har bestilt varen på temu så check lige der, det er sikkert også billigere.
returvarerâŠ
RETTELSE :jeg er blevet kontaktet af boldeak som oplyser ar der er sket en fejl, min mail var gået i spam, de har tilbudt belÞbet retur hvilket jeg har accepteret selvfÞlgelig og tÊnker det var en god lÞsning.
Jeg har kÞbt en pude som jeg gerne ville returnere.
Man kan dog ikke returnere varer uden at de skal sendes til Frankrig. Koster lige så meget som varen, det har man "glemt" at oplyse noget om.
Jeg har skrevet til kundeservice, dog uden at få svar.

Boldaek ããã®åç
Fantastisk service
Fik efter forkert bestilling af skosåler ombyttet uden problemer og omkostninger. Fantastisk service.
Jeg har tidligere advaret om at kÞbeâŠ
Jeg har tidligere advaret om at kÞbe hos Boldaek, men jeg har nu modtaget mine indlÊg samt fået en refusion på30%, på grund af fejl i leveringen.
Fantastisk kundeservice
Jeg var åbenbart kommet til at indtaste den forkerte stÞrrelse på de såler jeg havde bestilt. Jeg skrev derfor til kundeservice da jeg opdagede det. Ordren var desvÊrre allerede afsendt. Jeg fik at vide, at jeg blot kunne beholde de såler der var i forkert stÞrrelse og forÊre dem til familie eller venner der kan passe dem,- og så har de sendt den rigtige stÞrrelse til mig uden beregning.
Jeg bestilte 2 puder til 1100 og harâŠ
Jeg bestilte 2 puder til 1100 og har kun modtaget den ene. Har skrevet til dem, men ikke fået svar.
Hurtig respons og venlig betjening
Hurtig respons og venlig betjening. Byttede straks til den rigtige stÞrrelse.
Jeg bestilte 3 par sÃ¥ler fortryderâŠ
Jeg bestilte 3 par såler fortryder afbestille de 2 par ,betalte for 3 par ,men de undskylde mange gange at der gik lang tid inden jeg fik pengene tilbage ,og firmaet er gode nok jeg fik lov til at beholde de 2andre det må man da kalde service.tak
Jeg bestiltem en knÊpude med STORâŠ
Jeg bestiltem en knÊpude med STOR succes, Boldeak havde lovet puden leveret efter 14 - 16 dage allerede efter 3 dage havde jeg puden, det er lÊkkert med et firma man kan stole på, på internettet kan kun varmt anbefale alle at handle med Boldeak seriÞst og god firma, holder een underrettet under hele processen...Mvh.Benny Vahllstedt.
Der var gået noget galt med mine overfÞrsler til Boldsek og betaling dobbelt, men forståelse og fik returneret mine penge
Modtaget sÃ¥ler der ikke svarer til strâŠ
Modtaget såler der ikke svarer til str 46, skrevet til dem flere gange.
De ville sende nogle nye stÞrre, sker intet og kan på ingen måde anbefale dette firma.
Efter jeg er begyndt at bruge BoldaekâŠ
Efter jeg er begyndt at bruge Boldaek såler har mine fÞdder det fantastisk
God kundeservice
Hurtig svar på mail fra kundeservice.
Jeg havde desvÊrre ikke fået rettet stÞrrelsen på de 3 par indlÊgssåle jeg bestilte. Jeg skrev til kundeservice, der ekstraordinÊrt tilbÞd mig, at ombytte til rette stÞrrelse uden beregning.
Dejligt, da jeg virkelig ser frem til at få aflastet mine fÞdder og storetÊer, så jeg igen kan få den rette fodstilling.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ