レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Update: Klantenservice is erg goed, probleem is verholpen en de verliezende dagen worden kosteloos vergoed. Goeie oplossing Heb meerdere malen een bestelling geplaatst. Ging vrijwel altijd goed.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hele fijne en goede service van BoldChamp. Ik heb zelf al enkele malen gebruik gemaakt van hun ranking service. De communicatie was goed en de ranker doet zijn werk uitstekend. Ik zal in de toekomst z... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Stuurt continue ongevraagde spam om hun diensten aan te bieden. Reactie: Ik heb geen ordernummer. Ik wil helemaal niet lastiggevallen worden door jullie ongevraagde en irritante acquisitie.... もっと見る

企業情報

1. SEOサービス

当該企業による記述

Rank #1 op Bol.com Wij zijn Bol.com experts. Wij verbeteren jouw vindbaarheid!

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち2の評価

Werkte vroeger prima, nu niet echt meer en het is duurder

Werkte vroeger prima, nu gaan hun prijzen omhoog en ja werkt het niet echt meer.

2026年1月1日

Beste Jasper,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent.

Op basis van de informatie in deze review kunnen we je ervaring op dit moment niet eenduidig koppelen aan een specifieke account of interactie. We kijken dit graag verder voor je na.

Mocht je onze dienst onder andere gegevens hebben gebruikt, dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen, zodat we de details kunnen verifiëren en samen naar een oplossing kunnen kijken.

Zonde geld!

De eerste keer dat we deze dienst hebben afgenomen ging het best goed. De laatste 2x was een drama rankings eindigde vele malen lager dan we al stonden. Terugbetaling niet toegekend omdat ergens in die periode 1x de top 10 was behaald. (voor 1 dag) deze 3 maanden en 400€ zijn compleet zonde geweest van de tijd en het geld.

2025年10月31日

Beste Mevrouw de Reviewer,

Het spijt ons om te horen dat je recente ervaring niet aan je verwachtingen voldeed. We willen nooit dat klanten het gevoel hebben dat hun investering verspild is.

Ons doel is altijd om consistente rankingverbeteringen te leveren, en we begrijpen hoe teleurstellend het kan zijn wanneer de resultaten niet aansluiten bij de verwachtingen.

We kijken dit graag in detail voor je na om precies te begrijpen wat er in jouw situatie is gebeurd. Neem gerust direct contact met ons op via ons support-emailadres, dan kunnen we je campagnegeschiedenis bekijken en zoeken naar een passende oplossing.

Bedankt dat je je feedback hebt gedeeld. Het helpt ons om onze service verder te verbeteren.

5つ星のうち5の評価

Heb meerdere malen een bestelling…

Heb meerdere malen een bestelling geplaatst. Ging vrijwel altijd goed. Alleen bij mijn laatste bestelling kom ik binnen een week in de top 10 en lijkt het daarna dat ze niks meer aan doen. Val direct weer weg, de zogenaamde top 10 is behaald. Lijkt alsof ze eenmaal de top 10 hebben bereikt je direct loslaten, waardoor je weer wegzakt. Ik heb niet betaald voor een eenmalige ranking maar voor de hele periode.

2025年4月14日

Boostchamp からの回答

Update: Hartelijk dank voor je terugkoppeling en fijn om te horen dat we samen tot een goede oplossing zijn gekomen.
We waarderen je vertrouwen en kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten.

Beste Bahri,

Bedankt voor je eerlijke feedback. We begrijpen je teleurstelling en willen hier graag op reageren.

Vandaag hebben we geconstateerd dat er bij meerdere klanten sprake is van onverwachte dalingen in de rankings. Na onderzoek blijkt dat BOL momenteel wijzigingen doorvoert in hun algoritme, met name op het gebied van zoekwoorden. Dit zorgt helaas voor onvoorspelbare schommelingen in de zichtbaarheid van producten.

We waren dan ook verrast om te zien dat je op basis hiervan een 2-sterrenreview hebt geplaatst. Zoals eerder per e-mail aangegeven, hebben we de inspanning voor jouw campagne verdubbeld om je product opnieuw naar een hoge positie te brengen. We blijven ons actief inzetten voor het best mogelijke resultaat, ook na het behalen van de top 10.

We hopen dan ook dat je nogmaals wilt overwegen of je review jouw ervaring volledig weerspiegelt. Uiteraard staan we klaar om je verder te ondersteunen waar nodig.

5つ星のうち3の評価

Matig

Ik heb dit 3x geprobeerd.
Eerste 2x werkte dit redelijk
3e keer had ik 0 sales op een ingesteld product.

2025年3月7日

Hi Harry,

Wat vervelend om te horen dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad.
Ons team zet zich volledig in om uitstekende service te bieden en wij streven naar 100% tevredenheid over onze diensten.

We zouden graag de kans krijgen om dit recht te zetten en samen naar een passende oplossing te kijken.
Zou je mij jouw ordernummer kunnen doorgeven? Dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug om dit verder met je te bespreken.

Alvast bedankt!

Update: 11-Mar-2025

Beste Henry,

Wij hebben je Order #3724 zorgvuldig nagekeken en kunnen bevestigen dat alle 3 de zoekwoorden waarvoor de campagne is opgezet, inmiddels binnen de Top 10 staan. Daarmee is de ranking-garantie succesvol behaald.

Wel willen wij graag toelichten dat het behalen van een goede ranking niet automatisch leidt tot directe verkopen. De uiteindelijke sales blijven sterk afhankelijk van andere factoren, zoals de prijsstelling ten opzichte van concurrenten, de kwaliteit van de productpagina, beoordelingen en actuele marktontwikkelingen.

Wij adviseren daarom ook om naast de ranking te kijken naar je prijspositie, zodat het product optimaal kan concurreren binnen Bol.com.

Mocht je willen sparren over aanvullende optimalisaties of verdere ondersteuning wensen, dan denken wij uiteraard graag met je mee.

Goede ranking service

Goede ranking service, zeker een aanrader

2024年9月18日

Boostchamp からの回答

Bedankt voor de vriendelijke woorden, YPA!

Eigenlijk prima geregeld

Eigenlijk prima geregeld! Doet waarvoor het is bedoeld. Blij met de service

2024年8月1日

Boostchamp からの回答

Bedankt voor de vriendelijke woorden, Review All!

5つ星のうち1の評価

Niet goed geen geld terug!

Meerdere keren bestelling geplaatst waarover we de eerste keren zeer tevreden waren. Laatste keer ging het echter mis, proberen uit te leggen dat we graag aanspraak hadden gemaakt op niet goed geld terug garantie. Dit bleek te lastig voor ze te zijn, enige gegarandeerde is dat ze beloftes niet nakomen. En garanties die kan je vergeten!

2024年7月16日

Hi Bert,

Het spijt me dat je geen goede ervaring hebt met onze diensten. Ik zou graag meer willen weten over jouw specifieke situatie om dit recht te zetten. Zou je me hiervoor je bestelnummer kunnen doorgeven? Ik neem zo snel mogelijk per e-mail contact met je op. Alvast bedankt.

5つ星のうち4の評価

Kwam op plek 12 te staan maar mijn…

Kwam op plek 12 te staan maar mijn zoekvolume was meer dan 10.000 dus ik had al verwacht niet op plek 1 te komen. Meestal lukt het ze wel als ik binnen de parameters val met mijn zoekvolume

2024年3月19日

Beste Jan,

Hartelijk dank voor het delen van je feedback met ons. Ik ben blij dat onze service nuttig voor je was!

We zullen ook jouw suggesties in overweging nemen om te zien waar we nog verder kunnen verbeteren. Bedankt

Fijne service en contact

Fijne service en contact. Resultaten zijn met een week in de top 10, wat prima is.

2024年2月5日

Boostchamp からの回答

Bedankt voor de vriendelijke woorden, Henri!

5つ星のうち5の評価

Binnen een week stond ik top 3 met mijn…

Binnen een week stond ik top 3 met mijn belangrijkste zoekwoord. Boldchamp werkt simpel en is effectief.

2023年12月23日

Boostchamp からの回答

Bedankt voor de vriendelijke woorden, Roland!

Werkt goed!

2023年12月1日

Boostchamp からの回答

Bedankt voor de vriendelijke woorden, Jordy!

Super service

Super service. Altijd snel en vriendelijk geholpen!

2023年11月13日

Boostchamp からの回答

Bedankt voor de vriendelijke woorden, Sw! We zijn zo blij dat je bezoek aan boldchamp.org zo soepel is verlopen. Zou je dit ook willen delen met je vrienden die voor controle moeten? We willen graag geweldige service blijven bieden aan geweldige klanten zoals jij. Nogmaals bedankt!

5つ星のうち1の評価

Onze woon accessoires tonen geen…

Onze woon accessoires tonen geen verschil sinds boldchamp ons hielp. Zeker niet blij mee!
Ook helemaal niet bereikbaar!

2023年9月5日

Beste Peter friet,

We hebben uw ordergegevens niet kunnen terugvinden in onze klantenbestand, we vermoeden dat u bij de verkeerde shop een review heeft geplaatst?

Zo niet, email ons dan, we zijn dagelijks bereikbaar op werkdagen.

En: Als u daadwerkelijk dus geen verschil ziet in rankings, dan heeft u van ons reeds 100% geld terug ontvangen.

Mocht u nog verdere vragen hebben dan horen we het graag.

Peter

5つ星のうち5の評価

Ik had niet veel verwacht van deze…

Ik had niet veel verwacht van deze service, maar de klantservice legde alles duidelijk uit.Het was de sprong waard, mijn product heeft nu een mooie positie en ik hoop dat dit zo blijft.

2023年7月31日

Boostchamp からの回答

Bedankt voor de vriendelijke woorden, Eloise! We zijn zo blij dat je bezoek aan boldchamp.org zo soepel is verlopen. Zou je dit ook willen delen met je vrienden die voor controle moeten? We willen graag geweldige service blijven bieden aan geweldige klanten zoals jij. Nogmaals bedankt!

5つ星のうち1の評価

Stuurt continue ongevraagde spam om hun…

Stuurt continue ongevraagde spam om hun diensten aan te bieden.

Reactie:
Ik heb geen ordernummer. Ik wil helemaal niet lastiggevallen worden door jullie ongevraagde en irritante acquisitie. Stop met spammen.

Inmiddels ook een melding bij de ACM gedaan.

Reactie 2:
Vandaag wéér een ongewenst bericht op Bol.com ontvangen.

Ik geef geen gegevens. Je moet gewoon stoppen met je illegale spam.

2023年6月17日

Beste Nico,

Bedankt voor het plaatsen van een review en het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan de normen voldeed. We willen graag de gelegenheid krijgen om uw feedback verder te onderzoeken. Kunt u mij uw bestelnummer doorgeven?

Als er nog iets is dat we kunnen doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt!

Update:
Hartelijk dank voor uw feedback. Onze oprechte excuses voor de overlast die de ongevraagde e-mails hebben veroorzaakt.

Bij ons bedrijf streven we naar uitstekende service en respecteren we de privacy en voorkeuren van onze klanten. We betreuren het dat u ongewenste acquisitie heeft ontvangen en bieden hiervoor onze excuses aan.

Om dit probleem op te lossen, willen we u vriendelijk verzoeken om ons meer informatie te verstrekken, zodat we uw e-mailadres zo snel mogelijk kunnen verwijderen uit onze verzendlijst. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via e-mail op contact@boldchamp.org.

Onze oprechte excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip. Mocht u nog verdere vragen of zorgen hebben, dan staan we klaar om u te helpen.

Prima club! ranking perfect

Prima club! En de resultaten zijn goed!

2023年4月12日

Boostchamp からの回答

Bedankt voor de vriendelijke woorden, Rob! We zijn zo blij dat je bezoek aan boldchamp.org zo soepel is verlopen. Zou je dit ook willen delen met je vrienden die voor controle moeten? We willen graag geweldige service blijven bieden aan geweldige klanten zoals jij. Nogmaals bedankt!

5つ星のうち5の評価

BoldChamp heeft mijn winkel echt op de…

BoldChamp heeft mijn winkel echt op de kaart gezet. Ik ben ontzettend blij met de resultaten die ik heb behaald met de service van BoldChamp. Mijn bol product is gestegen naar de top 5 op mijn belangrijkste zoekwoord, en rankt nu ook op de 9e en 6e positie op andere belangrijke zoekwoorden. Dit heeft zeker bijgedragen aan de verkoop van mijn producten en ik zie duidelijk een verschil in mijn omzet.

2023年2月23日

Boostchamp からの回答

Bedankt voor de vriendelijke woorden, Samantha! We zijn zo blij dat je bezoek aan boldchamp.org zo soepel is verlopen. Zou je dit ook willen delen met je vrienden die voor controle moeten? We willen graag geweldige service blijven bieden aan geweldige klanten zoals jij. Nogmaals bedankt!

5つ星のうち5の評価

Had several great experiences with…

Had several great experiences with Boldchamp. They are very clear and have good communication and are efficient and effective with their campaigns. Highly recommended to e-commerce business owners.

2023年3月13日

Boostchamp からの回答

Bedankt voor de vriendelijke woorden, Rajin! We zijn zo blij dat je bezoek aan boldchamp.org zo soepel is verlopen. Zou je dit ook willen delen met je vrienden die voor controle moeten? We willen graag geweldige service blijven bieden aan geweldige klanten zoals jij. Nogmaals bedankt!

5つ星のうち5の評価

Bold Champ heeft me geholpen met het…

Bold Champ heeft me geholpen met het tanken van mijn wissers. Na nog 2 werken naar de top 3 gestegen op 2 keywords.

Na 60 dagen nog steeds goede rankings, toppers!

2023年1月30日

Boostchamp からの回答

Bedankt voor de vriendelijke woorden, Uza! We zijn zo blij dat je bezoek aan boldchamp.org zo soepel is verlopen. We willen graag geweldige service blijven bieden aan geweldige klanten zoals jij. Nogmaals bedankt!

De service werkt.

De service werkt.
De ranking gaat omhoog wat meestal helpt met betere verkoop cijfers, maar is niet altijd gegarandeert. De listing moet tip-top zijn om daadwerkelijk conversie te hebben.
M.a.w. ze leveren wat ze beloven, hogere ranking.

2023年1月29日

Boostchamp からの回答

Bedankt voor de vriendelijke woorden, Patrick! We zijn zo blij dat je bezoek aan boldchamp.org zo soepel is verlopen. We willen graag geweldige service blijven bieden aan geweldige klanten zoals jij. Nogmaals bedankt!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。