Det er anden gang, vi har handlet hos Bolighuset.dk, begge gange til stor tilfredshed. Fine gode produkter der lever helt op til vores forventning. Denne gang var der en del levering, hvilket funge... ãã£ãšèŠã
SÃ¥ tilfreds med mit kÞb - skruerne til at samle bordet manglede, men jeg fik lynhurtig og god hjÊlp fra Bolighuset, sÃ¥ skruerne ankom fra producent allerede inden ugen var omme. Kan anbefale at handle... ãã£ãšèŠã
Fantastisk service! Jeg havde kÞbt et tv-mÞbel som jeg grundet flytning ikke Ã¥bnede fÞr en mÃ¥ned efter modtagelsen. Pakken sÃ¥ umiddelbart ubeskadiget ud, men da jeg Ã¥bner pakken er det ene... ãã£ãšèŠã
Produktet var fint, men desvÊrre var fragtoplysningerne ikke angivet korrekt. Spisebordet vi havde bestilt, og selv skulle samle, blev oplyst leveret i 4 pakker af 40 kg stykket. DesvÊrre viste de... ãã£ãšèŠã
- å®¶å ·åº
- ã¢ãŠããã¢å®¶å ·åº
- ãªãã£ã¹å®¶å ·åº
- ãœãã¡ãŒå°éåº
- ãªãã³ã°ã«ãŒã çšå®¶å ·ã®åº
- å¯å®€å®¶å ·åº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Bolighuset RingkÞbing vil vi gÞre hvad vi kan for at du får en god oplevelse både i vores fysiske butik og i vores webshop, vi er alle faguddannet så alle spÞrgsmål omkring mÞbler er mer end velkomne!
Nordre Ringvej 3, 6950, RingkÞbing, ãã³ããŒã¯
- 72312020
- info@bolighuset.dk
- bolighuset.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Hurtig og prÊcis ekspedition og levering
Tilfreds med handlen
Nem hjemmeside, hurtige betjening
De var sÞde at Êndre leverings dagen,
Og bordet er 100 % som forventet
Nemt at bestille og god prÊcis levering
Go service fra butikken
Go service fra butikken - ledt over på hjemmesiden. Fint at leverings dagen kunne Êndres. Fragt til dÞren.
Vil ikke kunne sÊtte en finger hverkenâŠ
Vil ikke kunne sÊtte en finger hverken på service eller levering.
Har kÞbt ting af 2 omgange og lige god oplevelse hver gang
Konkurrencedygtige priser
Konkurrencedygtige priser, levering til aftalt tid og virkelig god service, da vi henvendte os med et enkelt spÞrgsmål
Levering til den lovede tid
Levering til den lovede tid. Solidt emballeret.
Alt var som lovet
Alt var som lovet, hurtigere lev. End lovetð. NetkÞb
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse, kÞbte sofabord online og alt gik perfekt. God service ift. opfÞlgning via mail. Vi er meget tilfreds.
KÞb af Stressless lÊnestol / 5 stjerner herfra
Jeg kÞbte idag en Stressless stol + skammel fra Bolighuset. Stolen skal sendes til GrÞnland og det krÊvede lidt korrespondance frem og tilbage. Det endte med jeg fik 3000 kr. i rabat af Bolighuset. Jeg kan kun sige tak for rigtig god kundeservice og give en klar anbefaling herfra.
God pris og hurtig levering..
Fik i god tid besked på hvornår bordet ville blive leveret, og havde mulighed for at Êndre leveringsdatoen, idet jeg ikke var hjemme på nÊvnte dato
Rigtig god betjening af kÞb
Rigtig god betjening af kÞb over telefonen (bor i NordsjÊlland), da vi var i tvivl om farven/materiale af spisebordstole, de tog sig tid til at vejlede og sende fotos'. Alt var som aftalt, også levering.
FÞrste gang jeg har vÊret kunde iâŠ
FÞrste gang jeg har vÊret kunde i bolighuset. Meget hurtig service og meget hÞj kvalitet af de varer jeg kÞbte. Jeg fik stolene leveret til KÞbenhavn og det var en virkelig god service. De bedste anbefalinger
Alt gik som aftalt
Alt gik som aftalt, levering nogle dage tidligere end oprindeligt meldt ud :)
Hurtig levering
God service⊠og aflevering af mÞblerneâŠ
God service⊠og aflevering af mÞblerne blev overholdt. Ringede og aftalte tidspunkt og 1 time fÞr de ankom. Ikke sidste jeg handler der:)
KÞb hos Bolighuset RingkÞbing
Jeg kÞbte et lammeskind fra Natur Collections via online shoppen. Skindet kom hurtigt frem og var lige så flot som på billedet. Jeg er meget glad for mit kÞb.
Jeg anmelder udelukkende bordet og densâŠ
Jeg anmelder udelukkende bordet og dens emballage, som er af hÞjeste kvalitet. Heraf stjernerne
Men find nogle andre til at levere varen.
Et kvarter efter at jeg skulle have bordet, kom et personale fra en café et par huse lÊngere nede af gaden og fortalte at min pakke var sat af til dem og at chauffÞren bare skyndte sig vÊk da de gjorde opmÊrksom på at add. var forkert.