Jeg giver hermed min anbefaling til Boligstand , som i dag har lavet tilstandsrapport pÃ¥ midt hus, super kompetente personer, fint gennemgang af huset med forklaring pÃ¥ de ting som der gav anledning... ãã£ãšèŠã
Stor ros herfra. God pris og lynhurtig udfÞrelse af energirapport ðªð» Var virkelig presset pÃ¥ tid. Jacob lÞste opgaven, fÞr flere af de store firmaer overhovedet har svaret tilbage pÃ¥ min for... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jacob kom fÃ¥ dage efter vores henvendelse - til den aftalte tid. Vi fik en god oplevelse af besÞget, med et kort resume af alle iagttagelser. Rapporterne blev tilsendt fÃ¥ dage efter besÞget, og de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi skulle have et nyt energimÊrke til vores hus, og fandt boligststand pÃ¥ nettet. Prisen pÃ¥ et energimÊrke var i den billige ende. Vi bestilte opgaven og Jacob Kim forbi et par dage senere og dagen ef... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi har korte leveringstider pÃ¥ Tilstandsrapport, EnergimÊrke og EL-rapport â bestil dine rapporter hos os idag. Vi udfÞrer bl.a.: Tilstandsrapport EnergimÊrke Stort energimÊrke EL-eftersyn MERE END 30 à RS ERFARING Indehaver af Boligstand, Jacob Hansen, har mere end 30 Ã¥rs erfaring fra byggebranchen som bÃ¥de tÞmrer, bygningskonstruktÞr og beskikket bygningssagkyndig og energikonsulent. Jacob har via den Ã¥rlange erfaring fra byggepladser, arkitetrÃ¥dgivningsbranchen og de seneste fem Ã¥r som bygningssagkyndig og energikonsulent opnÃ¥et en bred viden og erfaring, som han anvender i det daglige arbejde med udarbejdelse af tilstandsrapporter og energimÊrkninger af bygninger. Vores mÃ¥l er at udarbejde retvisende og uvildige rapporter til gavn for bÃ¥de kÞber og sÊlger til den aftalte tid og pris.
Nylandsalle 4, 8700, Horsens, ãã³ããŒã¯
- +4561488948
- kontakt@boligstand.dk
- boligstand.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Havde et godt forlÞb
Havde et godt forlÞb. Klare aftaler, stor fleksibilitet.

Boligstand ApS ããã®åç
Meget professionelt og yderst kompetentâŠ
Meget professionelt og yderst kompetent fra start til slut. Jeg kan kun give Jacob og Boligstand de bedste anbefalinger.

Hurtig og Kompetent
Meget flink, venlig og kompetent mand. God og grundig undersÞgelse af vores hus, og rapporterne havde vi dagen efter. God oplevelse.

Grundig og fleksibel
Grundig, hurtig og fleksibel service :-)

Boligstand ApS ããã®åç
Hurtigt aftale der blev holdt
Hurtigt aftale der blev holdt - og jeg havde allerede rapporten i hÊnderne samme dag som de var på besÞg..

Hurtigt og effektivt
Hurtigt og effektivt!
Rar mand der var ude- rigtig fin service, havde energimÊrket dagen efter.

Hurtig og effektiv.
Da jeg stod og skulle bruge en energimÊrkning akut kontaktede jeg firmaet. På under en uge havde jeg haft besigtigelse af ejendommen med 8 lejligheder og havde modtaget rapporten.

Dyrt
Dyrt bekendtskab. Fakturerer 3 timer for at vÊre tilstede max 10 min .. Kan ikke anbefales.

HÞjt serviceniveau
HÞjt serviceniveau, det er muligt at få en tid indenfor en uge, vender hurtigt tilbage med rapporter. Jeg har fået udfÞrt to opgaver, alt fungeret upåklageligt.

Kan varmt anbefale
Jeg stod og skulle bruge en tilstandsrapport og elrapport ret hurtigt og Boligstand kunne virkelig levere dette.
Kontaktede Jacob inden weekenden fik en tid i dag. Han og elektrikeren kom i morges og her til aften har jeg begge rapporter.
Begge var yderst hjÊlpsomme og informative i forhold til at forstå rapportens indhold.
Det har vÊret en tryg proces at benytte Boligstand og prisen er god. Så han får mine varmeste anbefalinger.

Boligstand ApS ããã®åç
Absolut en god oplevelse til fair pris
Absolut en god oplevelse til fair pris. Kan kun anbefales

En rigtig god leverance
En rigtig god leverance fra Jacob@Boligstand. Hurtig, effektiv og objektiv. Kan kun anbefales. TommelUp

Boligstand ApS ããã®åç
Tilstandsrapport - hurtig levering.
Jeg fik lavet en tilstandsrapport gennem boligstand.dk.
Alle aftaler blev overholdt, og rapporten blev efterfÞlgende leveret hurtigt.
Kan helt klart anbefale boligstand.dk

energimÊrke
Vi fik lavet nyt energimÊrke på vores hus.
Det var en rigtig god oplevelse hele vejen rundt.
Billig energimÊrkning
Billig energimÊrkning, hurtig levering og rigtig god service.