3.7

7件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Anmeldelse vedr. Bolio

Vi boede i en ny lejlighed på middelfartvej Bolbro. Dette gjorde vi i 2 år og vi havde rigtig god kommunikation med Bolio, hvor vores kontakt var gennem Malene. Hun var altid hurtig til at hjÊlpe og give respons.
Ved flytningen gik det også rigtig godt, hvor hun gennemgik lejligheden og vi havde efterladt den i god stand, så vi fik en del depositum tilbage

Fie og Jakob

2025幎5月27日

Bolio からの回答

Tusind tak for jeres fine anmeldelse, Fie og Jakob. Det betyder meget for os, at i er tilfredse med jeres tid som lejere hos os.

Tak for den altid positive dialog med jer. Det har vÊret en fornÞjelse at have jer som lejere.

Vi Þnsker jeres lille familie alt det bedste fremover.

Mvh. Bolio

Professionel og tryg oplevelse

Processen har vÊret tilfredsstillende. Kommunikation var hurtig og professionel gennem hele tiden, jeg boede der. Det har vÊret en tryg og behagelig oplevelse.

2026幎2月3日

Bolio からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os, Kristin. Vi er glade for at hÞre, at du har haft en tryg og behagelig oplevelse som lejer hos os. Mvh. Bolio

God kommunikation

Marlene var den administrative person vi havde kontakt med. Det fungeret godt og hun var god til besvare på henvendelser og ved flytning gik det rigtig godt

- Jakob tidligere lejer af middelfartvej 124b

2025幎5月27日

Bolio からの回答

Hej Jakob, tusind tak for de pÊne ord - det betyder virkelig meget for os. Vi er glade for at hÞre, at i havde en god oplevelse og at både dialogen og flytningen forlÞb godt.

Vi Þnsker jer alt det bedste fremadrettet og i er altid velkommen tilbage hos os. Mvh. Bolio.

DÃ¥rlig udlejer

Lejligheden blev fremvist som “istandsat”, men i virkeligheden var der blot tale om en overfladisk omgang maling og nyslebne gulve. Efter indflytning var det stort set umuligt at få kontakt til udlejeren, og de fejl og mangler, der blev påpeget, tog typisk 2-3 måneder at få udbedret.

Da jeg valgte at flytte ud igen, blev hele depositummet tilbageholdt – ovenikÞbet med ekstra regninger oveni.

Jeg kan på det kraftigste fraråde at leje bolig gennem dette selskab.

2025幎3月15日

Tak for din henvendelse.

Vi har ihÊrdigt forsÞgt at finde dig i vores system ud fra dine oplysninger og lejekontraktnummer. Men vi finder absolute ingenting på dig i vores system?

Vi har prÞvet at rÊkke ud til dig her via TrustPilot, for at komme i kontakt med dig, men uden held.

Det tyder på, at anmeldelsen muligvis er rettet mod en anden udlejer og selskab? Hvis vi tager fejl, vil du så ikke tage kontakt til os direkte, så vi kan få opklaret og håndteret sagen?

Vi kan kontaktes på 93 40 30 20 eller via mail til kontakt@bolio.dk.

Vi ser meget frem til at hÞre fra dig. Mvh. Bolio.

Super god oplevelse som lejer udefra

Jeg stod og manglede en lejlighed i Odense, men bor ikke selv i byen. Boligforeningen var utrolig hjÊlpsom med at arrangere fremvisninger, der tog hÞjde for mine behov og situation, det gjorde virkelig en forskel. Administrationen var hurtig til at svare og altid imÞdekommende. Jeg fÞlte mig tryg hele vejen igennem processen. Alt i alt en rigtig god oplevelse, kan varmt anbefales.

2024幎10月16日

Bolio からの回答

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har fÞlt dig tryg og godt hjulpet gennem hele processen.

Vi er rigtig glade for at hÞre, at fremvisningerne og dialogen med administrationen gjorde en positiv forskel for dig.

Mvh. Bolio

Pengene maskine

Fremlejer lejligheden som er “istandsat”, men blot har fået en gang maling og slibet gulve.

Så snart man er flyttet ind kan man ikke få konktakt til udlejer og alle fejl bliver fÞrst rettet med 2-3 måneders ventetid.

Når det hele er blevet for meget og du vÊlger at flytte igen, så tager de gerne hele dit depositum plus et par tusinde kroner.

Anbefaler alle at holde sig langt vÊk fra dette boligselskab.

2024幎9月1日

Hej Julius,

Tak for din anmeldelse – vi tager al feedback meget seriÞst, men vi mÃ¥ vÊre Êrlige og sige, at vi ikke kan genkende det billede, du tegner.

VedrÞrende fejl og mangler i beboede lejligheder bruger vi altid eksterne professionelle håndvÊrkere, som rekvireres med det samme og typisk tager en direkte kontakt indenfor kort tid.

VedrÞrende depositummet vil vi gerne vÊre helt tydelige: Vi har pÃ¥ ingen mÃ¥de tjent penge pÃ¥ din fraflytning. IstandssÊttelsen af lejligheden er udelukkende udfÞrt af eksterne, professionelle hÃ¥ndvÊrkere pÃ¥ baggrund af den aftale, vi indgik med dig ved fraflytningssynet. Regningerne fra disse hÃ¥ndvÊrkere betales direkte via depositummet – ingen af pengene tilkommer os. Du har ved indflytning betalt et relativt lavt (lavere end normalt) depositum, hvorfor det desvÊrre ikke til fulde dÊkkede de samlede omkostninger. Mere end 9 ud af 10 af vores lejere fÃ¥r penge tilbage af det indbetalte depositum ved fraflytning.

Vi har forsÞgt at rÊkke ud til dig i forbindelse med flytteopgÞrelsen uden at hÞre tilbage fra dig. Vi vil meget gerne have alle lejere 100% tilfredse og opfordrer dig til at kontakte os direkte, så vi kan tage en god dialog.

Mvh,
Bolio