In de chat advies gevraagd voor een boom op een specifieke plek. Samen met een medewerker wat uitgezocht en besteld. Helaas bleek er een fundering te zitten waardoor de boom niet geplaatst kon wo... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Voorlopig wat ongerust over onze bestelling. Wij hebben 2 bolcatalpas gekocht. Bij levering waren beide bomen kaal. Daarnaast 3 annabelles gekocht waar enkele bladeren zwarte plekken hadden. Ik heb ni... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
De mooiste boom voor jouw tuin, balkon of terras vind je bij Bomenbezorgd.nl. Bij ons heb je de keuze uit honderden bomen en hagen die je vanuit huis kunt bestellen. Wij bezorgen onze bomen en hagen gratis bij je thuis met onze eigen bezorgdienst
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Heel erg goede service!
Helaas bleek er een fundering te zitten waardoor de boom niet geplaatst kon worden. Ze adviseerde me een kleinere boom te nemen en in een pot te zetten. Dit gedaan en erg blij mee.
Men had begrip voor mijn situatie, er is samen naar een oplossing gezocht en zonder problemen is het te veel betaalde geld teruggestort Zo hoort het!!
Wij zijn zeer tevreden over de service
Wij zijn zeer tevreden over de service. Vanaf het eerste contact verliep alles prettig en professioneel. De afspraken werden nagekomen en er werd duidelijk gecommuniceerd over de levering en het plaatsen van de bomen.
Bob heeft de bomen vervolgens zeer zorgvuldig en vakkundig geplaatst. Hij nam de tijd om alles netjes uit te meten en ervoor te zorgen dat de bomen mooi en stevig stonden. Het resultaat ziet er prachtig uit en past perfect in de tuin.
Wij zijn dan ook erg blij met het eindresultaat en kunnen deze service zeker aanbevelen!
H. Lahousse
Zeer mooie kwaliteit van de bomen!
Zeer mooie kwaliteit van de bomen aan een goede prijs en met stipte levering. Ik kocht al verschillende bomen voor in het gedenkbos van de unieke troostplaats Land van Troost. Je krijgt zelfs persoonlijk advies bij levering. Absolute aanrader! ð³
De heg planten zijn uitstekend
De heg planten die geleverd werden zijn van een uitstekende kwaliteit. De bezorger/hovenier was hardwerkend en de werkzaamheden zijn op een zeer prettig manier uitgevoerd. Alles ging in goed overleg. Ondanks de regen en kou, nam hij koffie pas toen de helft van de heg geplant werd, en na aandringen!
Prachtige Esdoorn op ons schoolplein!
De communicatie met BomenBezorgd was top, de levering was exact zoals aangegeven en de boom en het aanplantingspakket zijn van goede kwaliteit. We hebben nu een prachtige boom op ons schoolplein staan!!
Is gelopen zoals we verwacht en gehooptâŠ
Is gelopen zoals we verwacht en gehoopt hadden. Dit was belangrijk vanwege de verjaardag waar de boom voor bedoeld was.
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Naast het huis geplaatst zoals gevraagd omdat we niet thuis waren.
Mooie en verzorgde planten. Mochten voor mij iets voller zijn.
Zuilamberboom
Prachtig bomen en netjes bezorgt ook als je nog vragen hebt krijg je snel antwoord echt aan te raden.
Super fijne site voor de mooiste en meest bijzondere boomsoorten
Super fijne site om de mooiste en meest bijzondere boomsoorten te bestellen. Blij verrast met de boom die ik besteld had. Zag er prachtig uit en was mooi neergezet in de achtertuin. Heb haar een mooie plek gegeven en kijk nu al uit naar de lente!

Service kan niet beter
Service kan niet beter, de bomen worden door eigen medewerkers gratis met grote zorg afgeleverd, geen afgebroken takken of beschadigingen.
Ook de 400 meter loopafstand naar de tuin was geen enkel probleem.
Heb een 3/4 meter hoge zuilamber besteld en een 5 meter gekregen!
Mijn volgende boom komt ook zeker hiervandaan

Goede plaatsing van 2 bomen
De afstemming vooraf aan de plaatsing was prettig en de bezorger kwam op de afgesproken tijd. De bomen waren binnen no time geplaatst. Heel blij mee:)

Zeer tevreden met de aankoop van 2âŠ
Zeer tevreden met de aankoop van 2 okkernoten bomen!

Bomenbezorgd ããã®åç
De bomen werden netjes bezorgd enâŠ
De bomen werden netjes bezorgd en geplant

Enorm groot assortiment
Enorm groot assortiment, foto's per seizoen en details goed op site. Dat maakt voor mij online bestellen gemakkelijk.Snel bezorgd en de aanplantservice ook super of zelf doen zoals wij met duidelijke instructie. De bomen sloegen goed aan en deden het goed afgelopen jaar. Daarom ook dit jaar weer hier bomen besteld. Echt tevreden en een dikke aanrader.

top bedrijf
heel vlotte afhandeling en nogmaals dank aan Tim

Duidelijke website
Duidelijke website. Makkelijk bestellen en snelle levering. Goede communicatie en behulpzame bezorger. Geen 5 sterren omdat ik (nog) niet weet of de boom aan zal slaan, maar alles ziet er wel goed uit.

Bomenbezorgd ããã®åç
Goed produkt en snelle vriendelijkeâŠ
Goed produkt en snelle vriendelijke levering

Bomenbezorgd ããã®åç
Wij zijn ontzettend blij metâŠ
Wij zijn ontzettend blij met Bomenbezorgd.nl! Ze hebben een prachtige boom bij ons in de tuin geplant. Keurig op tijd en ook de communicatie voorafgaand was hartstikke prettig. Onze volgende bomen kopen we ook zeker weer hier.

Goede productinformatie en heldereâŠ
Goede productinformatie en heldere adviezen. Echt mooie producten die overeenkomen met wat je dacht te bestellen. Keurige levering met perfecte coördinatie aangaande moment van levering.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ