åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
BOVISION er din professionelle partner ved kÞb af fast ejendom. Vi kan tilbyde juridisk rÃ¥dgivning i hele processen fra start til slut. Velkommen til BOVISION â som kunde er du vores absolutte vigtigste fokus. Vi arbejder for dig som kÞber uanset hvor i Danmark du kÞber fast ejendom. Vi brÊnder for at for at gÞre din kÞbsproces nem, overskuelig og tryg. Vi kan tilbyde dig en uvildig rÃ¥dgivning idet vi er selvstÊndige uden tilhÞrsforhold til en bank eller kreditforening. Det, at kÞbe bolig krÊver at du kan navigere i hele kÞbsprocessen og ikke mister overblikket. Vi har mange Ã¥rs erfaring fra mÊglerbranchen, vi kender faldgruberne og kan danne os et overblik pÃ¥ de vigtige elementer i netop din bolighandel. Vi lytter aktivt til dine behov og kan tilpasse vores rÃ¥dgivning til dine Þnsker
Sct. Nicolai Gade 1 st., 6200, Aabenraa, ãã³ããŒã¯
- info@bovision.dk
- bomento.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Stor ekspertise og kundetÊkke
Stor ekspertise og kundetÊkke
En behagelig oplevelse, hvor man mÊrkede en stor grad af ekspertise, der resulterede i gode og meget brugbare tilbagemeldinger til brug i forbindelse med huskÞbet
Fem stjernet kÞberrådgivning
Super god rådgivning og sparring om diverse emner i forbindelse med huskÞb.
Jo fÞr jo bedre
Skal du kÞbe hus, så tag fat i Karsten fra Bomento. Han er yderst professionel og ser ting, man ofte overser i en bolighandel. Han er åben, Êrlig og ved, hvad han taler om. Vi har vÊret glade og trygge fra fÞrste kontakt. Jo fÞr du får ham med i en evt. kommende bolighandel, jo stÞrre en tjeneste gÞr du dig selv.
HjÊlpsom
HjÊlpsom, tilgÊngelig, relevant service, der gjorde processen overskuelig for os.
En tryg og uvurderlig stÞtte i huskÞbsprocessen
Min kÊreste og jeg stod over for at skulle kÞbe vores fÞrste hus, og i den forbindelse tog vi kontakt til Bomento. Her blev vi sat i forbindelse med Karsten â og derfra startede et trygt og helt igennem fantastisk samarbejde.
Vi syntes selv, vi havde sat os godt ind i tilstands- og elrapporterne og fÞlte egentlig, at det hele sÃ¥ fint ud. Men allerede til fÞrste mÞde med Karsten pÃ¥pegede han hele 17 punkter, som vi bÞr vÊre opmÊrksomme pÃ¥ â ting vi slet ikke selv havde opdaget.
Karsten hjalp os med at forstå udfordringerne og finde lÞsninger. Han tog herefter styringen og stod for al kontakt med mÊgler og sÊlger, alt imens han lÞbende holdt os opdateret og hele tiden havde os og vores Þnsker i fokus. Man mÊrker virkelig, at han er på ens hold.
Vi vil anbefale Bomento til alle, der kigger pÃ¥ hus â for de har styr pÃ¥ en verden, som for os almindelige kÞbere kan virke ret uoverskuelig.
Hvis vi en dag skal kÞbe hus igen, vil vi uden tvivl tage fat i Bomento â og meget gerne Karsten â igen. Han er en stor del af grunden til, at vores huskÞb lykkedes. Hans sparring og overblik har sparet os for mange penge, givet os tryghed og hjulpet os med at fremtidssikre vores kÞb pÃ¥ bedst mulige mÃ¥de