レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

ZWARE OPLICHTERIJ

ZWARE OPLICHTERIJ! Ik heb hier destijds €400 geleend. Ik heb alles netjes terug betaald. Ik log in om dit dubbel te verifiëren. Ik zie ineens dat ik volgens het systeem maar 30% heb betaald. Ik pak mijn eigen bankgegevens erbij. Nu heb ik ze zelfs teveel terug betaald. Ik stuur hen een bericht met de informatie die ik heb verzameld. €400 geleend, €412 al terug betaald, resterend bedrag staat er nog €293. Naast mijn geleende bedrag €400, verwacht Bondora dat ik dus nog gratis €305 terug betaal aan hen. Ik heb hen dit gemaild, krijg een flut reactie waarbij wordt aangegeven dat ik bij mijn aanvragen volgens hen de volgende pakketen erbij heb genomen (B Secure – B Secure Plus –. Dit is nergens vermeld op mijn persoonlijke pagina, er staat ook nergens dat ik dat kan beeindigen. Tot ik boos mail, kunnen zij het ineens voor mij beeindigen maar ik moet nog steeds het bedrag betalen. Deze pakketten waren volgens hen geactiveerd toen ik een lening aan nam, het zijn paketten waardoor je maandelijks terug kan betalen en smsjes van je betaaldagen kan ontvangen. WIST HIER NIKS VAN AF!! OPLICHTERIJ

2026幎3月16日

Unterschlagung von Zinsen & Dokumenten-Chaos

Absolut enttÀuschender Service. Trotz rechtzeitig eingereichter Unterlagen wurde meine Einzahlung tagelang blockiert, weil der Support angeblich die Dokumente nicht hatte (obwohl lÀngst gesendet). Das Geld lag Ìber das Wochenende bei Bondora, aber Zinsen wurden mir fÌr diesen Zeitraum verweigert, mit der Ausrede, die PrÌfung sei nicht fertig gewesen. Man muss dieselben Nachweise mehrfach schicken, weil dort niemand liest, was man schreibt. Reine Schikane, um Zinsen zu sparen!

2026幎1月16日

Konto blockiert

Seit Kurzem wurde mein Konto eingefroren und es wir nach einem Nachweis der Geld Herkunft gebeten. Eingereichte Unterlagen werden wohl ignoriert. Man kann auch seine Investition nicht mehr einsehen. Das klingt alles sehr merkwÃŒrdig.

2025幎8月20日
5぀星のうち1の評䟡

Hopelijk zit ik nu bij de juiste

Hopelijk zit ik nu bij de juiste bondora, ik raad mensen af om hier een lening af te sluiten. Mijn zoon had daar een lening die in Januari door bewindvoering in 1 keer is afgelost, bewijs van betaling is er. Nog elke maand eist dit bedrijf het maandelijkse aflossing bedrag, zelfs bewindvoerder is daarmee bezig geweest, nou, geen reactie. Nu sturen ze mails dat hij een achterstand van betaling heeft en binnen 30 dagen het bedrag moet overmaken. Ik heb hem gezegd, maak je niet druk, ze kunnen er niks mee want het is betaald. Dus Bondora, check je administratie

2025幎1月24日
5぀星のうち1の評䟡

Hello I did text few e-mail no one

Hello I did text few e-mail no one respond I got loon 26 Mart from
You but I can not acces to my bandora acount to pay my monthly payments,is anyone can help?the service is so slove no one respond even on calls I feel sorry that i get loon from this company I want to pay it all beck so any custemor service any working Reading this text ??

2025幎3月26日
5぀星のうち4の評䟡

Een geweldige mooie rente

Ik zit op aanraden van mijn dochter bij Bondora omdat het een behoorlijk hoge rente op je spaartegoed geeft. Je kunt je spaartegoed zelfs per dag inzien. Ik hoop uiteindelijk zoveel te kunnen sparen met de huidge rente van 6,7% zodat ik over 12 jaar mijn hypotheek er grotendeels mee kan aflossen

2024幎8月19日
5぀星のうち1の評䟡

Afgewezen zonder enige uitleg van hoe of wat!!

Lening aangevraagd alle stappen doorstaan. En dan kan er geen lening worden aangeboden en de reden word ook niet verteld. Heb wel toestemming gegeven om in mijn bankrekening te speuren en lrijg geen reden van afwijzig. Dacht dat het ook met bkr geen probleem was en heb gewoon vast dienstverband en verder geen schulden open staan wel heel apart!!

2024幎5月7日
5぀星のうち2の評䟡

Al 2 maanden klant bij bondora

Al 2 maanden klant bij bondora, lening aanvraag ging soepel maar om me lening te verhogen en of een 2e lening aan te vragen dan loopt die vast bij de stappen. Heb een mailtje gestuurd daar werd er gezegd dat ik vanaf 03/04 weer een lening kon aanvragen. Dit geprobeerd maar nog steeds hetzelfde probleem. Daarna weer een mailtje verstuurd maar geen reactie. Contact opnemen is toch wel een dingetje helaas dat dit zo moet gaan.

2024幎4月3日

Ihan tÀysi kusetus laina

Ihan tÀysi kusetus laina! Piilokuluja sekÀ piilopalveluja, joita laittavat kÀyttöön, vaikka EN niitÀ lainahakemuksessa kÀyttöön ottanut. VÄLTTÄKÄÄ TÄTÄ FIRMAA, ÀlkÀÀ ottako lainaa

2023幎3月7日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス