HÀmtade idag ett paket ifrÃ¥n HOKUÅ PET. SÃ¥ noga och vÀl paketerat. I paket lÃ¥g förutom benbuljongen vi bestÀllt ocksÃ¥ en kort med en jÀttegullig personlig hÀlsning ifrÃ¥n avsÀndaren till mig och v... ãã£ãšèŠã
Lille Anna ELSKER sine smÃ¥ smagfulde elge-isterninger! Hun spankulerer stolt hen til sin yndlings-tygge-i-ting-plads med sin is, nÃ¥r hun fÃ¥r den. Hun fÃ¥r en, nÃ¥r vi andre ogsÃ¥ tager en is; perfekt til... ãã£ãšèŠã
Langt om lÊnge kom muligheden for at kÞbe Bone Broth til hundene, sÃ¥ man ikke selv skal have gang i det helt store arrangement i kÞkkenet. Vi har prÞvet en af hver smagsvariation og selvom de dame... ãã£ãšèŠã
Et super produkt, som både mine hunde og katte elsker. Godt egnet til at få kattene til at indtage mere vÊske og dermed forebygge nyre- og/eller blÊresygdomme.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
At HokuÅ, our brand is not just a name; it's a reflection of our commitment to the health and happiness of your furry family members. The word "HokuÅ," meaning Nordic in Japanese, holds a deeply personal significance for us. It encapsulates the essence of our journeyâa fusion of Eastern inspiration with Western values.Our passion for pets and belief in the power of nature led us to create HokuÅ in early 2023. Specializing in crafting high-quality bone broth, freeze-dried treats & supplements for cats and dogs, we take pride in offering products that go beyond just nourishing your pets; they elevate their well-being.Rooted in Europe, our production is a testament to the dedication we have towards sourcing the finest ingredients. From freeze-dried treats made of premium European meats to supplements designed to keep your pets fit for life's adventures, HokuÅ is your companion in providing optimal nutrition.When it comes to your pet's health, compromise is not in our vocabulary. Our commitment to quality is unwaveringâwe focus on 100% natural ingredients, free from additives, gluten, and lactose. Say goodbye to chemicals and antibiotics, as our products are carefully crafted to reflect the purity we demand for our own dogs.Every product that bears the HokuÅ name is one we use for our own dogs. Our standards are as high as the mountains that inspired our brand name. This dedication ensures that your pets receive nothing but the best, just like our own beloved companions.At HokuÅ, we invite you to embark on a journey towards a healthier, happier life for your pets. With every bowl of bone broth, each freeze-dried treat, and every supplement, you're not just choosing a productâyou're choosing a lifestyle rooted in love, care, and the well-being of your cherished furry friends.
GrÞnlundvej 3, BrÞrup, 6650, ãã³ããŒã¯
- info@hokuo.pet
- bonebroth.dog
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Fantastisk produkt !
God service, hurtig levering og et helt igennem fantastisk produkt ð
Fantastisk produkt som min hund elsker
Fantastisk produkt som min hund elsker.
Hurtig levering
God service og hurtig levering
Et super produkt
Hurtig levering
Hurtig levering, og virkelig lÊkkert produkt.
Min hund er vild med Bone broth, og man kan bruge det på så mange forskellige måder!
Hurtig levering
Super godt produkt som min hund bare erâŠ
Super godt produkt som min hund bare er vild med.
Hurtig levering og alt bare i orden.
Dejligt at man nu også selv kan vÊlge leveringssted! :-)

HokuÅ ããã®åç
Genialt
Langt om lÊnge kom muligheden for at kÞbe Bone Broth til hundene, så man ikke selv skal have gang i det helt store arrangement i kÞkkenet.
Vi har prÞvet en af hver smagsvariation og selvom de damer, som altid, er mest fan af kylling og fisk, har de vÊret vilde med alle variationerne.
Vi har indtil videre brugt det til fine frozen snacks, som appetizer i deres alm foder og for at få den ene af hundene til at drikke mere vÊske inden lÞb. Udover at hundene er glade for en smagsforstÊrker, så er det kun et plus at de får et ekstra sundt tilskud. Sidst vil jeg sige at emballagen fungerer super og er nemt at sÊtte på kÞl efter åbning.
Vi kan absolut kun sige pÊne ting produktet.