レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb tot hiertoe geen slechte ervaring met bonprix. Alles is netjes verpakt en de levertijd is correct. Bij het uitkiezen van een artikel staan er meestal reviews van andere kopers bij en dit hel... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Le service n'est plus le même du tout depuis certaines "améliorations" faites au cours des derniers mois. Plus accÚs aux commandes car le nouveau site ne fonctionne pas (je l'ai déjà signalé à plusi... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik had 2 tankini's gekocht met een kortingscode. Eenmaal aangekomen bleken deze te klein te zijn. Ik wilde nieuwe bestellen maar mijn kortingscode was helaas ingediend en verlopen. Ik had hierover con... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. 子䟛服店
  3. 衣料品店
  4. ファッション アクセサリヌ店
  5. 氎着店

圓該䌁業による蚘述

Bij bonprix vind je fashion voor dames, heren & kinderen. De nieuwste trends vertalen we naar inspirerende en betaalbare mode in alle stijlen & voor alle gelegenheden. We willen dat elke vrouw bij ons de look vindt die bij haar past en zij met een goed gevoel kan zeggen: bonprix, it’s me!/ Chez bonprix, vous trouverez de la mode femme, homme & enfant. Nous déclinons les derniÚres tendances dans une mode inspirante et accessible, pour tous les styles & toutes les occasions. Nous souhaitons proposer à chaque femme le look qui lui convient afin qu‘elle puisse affirmer avec assurance : bonprix, it‘s me!

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち3の評䟡

Nu de webwinkel vernieuwd is

Nu de webwinkel vernieuwd is zijn er dingen die ik toch mis of die toch beter waren in de vorige versie.
Mijn grootste ergernis is dat ik mijn bestelgeschiedenis niet meer kan zien, waarom, Omdat ik cookies weiger? Het kon vroeger en nu ineens niet meer??? Ik kan mijn retour ook niet meer aanmelden??? Waarom?? Ik vind het frustrerend, echt waar, ik erger mij er blauw aan!

2026幎2月21日
5぀星のうち1の評䟡

TrÚs trÚs déçu par la livraison

TrÚs trÚs déçu par la livraison j'attendais cette livraison pour partir en vacances suite à la grÚve de la Poste la livraison est arrivé le jour où je suis parti je n'ai pas pu la réceptionner elle a été déposée dans un point de collecte et je ne pourrai pas la récupérer parce que elle sera renvoyé le jour où j'arrive à peine 5 jours déposer dans ce point de collecte donc merci beaucoup j'ai même pas pu profiter de mes vêtements pour les vacances

2026幎4月19日

Betrouwbaar

Bij het uitkiezen van een artikel staan er meestal reviews van andere kopers bij en dit helpt je bij het kiezen van de maat of de samenstelling etc.
Bij het contacteren van de klantendienst krijg je vrij vlug, soms dezelfde dag nog, een oplossing of reactie aangeboden.
Ik heb vorige week artikelen retour gedaan en daar kan ik nog niet over oordelen of dit ook daadwerkelijk afgehandeld gaat worden, maar over het algemeen ben ik positief over bonprix

2026幎4月18日
5぀星のうち1の評䟡

Le service n'est plus le même du tout

Plus accÚs aux commandes car le nouveau site ne fonctionne pas (je l'ai déjà signalé à plusieurs reprises, pas de réaction), il ne faut pas toujours s'attendre à une réponse du service clientÚle (contrairement à auparavant), remboursement qui prend des plombes.
Je le regrette car je commandais toutes les semaines ...

2026幎3月2日
5぀星のうち3の評䟡

Ik was altijd een dan van Bomprix

Ik was altijd een fan van Bomprix
Maar vind de nieuwe website totaal geen verbetering Helaas

2026幎4月9日

Beste Anne,

Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat je de nieuwe website geen verbetering vindt, zeker omdat je altijd een fan was. We begrijpen dat veranderingen even wennen kunnen zijn en nemen je opmerkingen zeker mee om onze website verder te verbeteren.

Heel tevreden

Voor mij - met een maatje meer - is dit één van de weinige winkels waar ik makkelijk 'gewone' kledij kan vinden in mijn maat en niet telkens naar 'tenten' moet grijpen. Mooie stoffen, duidelijke maattabel en indien toch niet goed, makkelijk te retourneren met een vlotte afwerking hiervan

2026幎3月30日

Hallo Ann,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je bij ons goed kunt slagen en dat je tevreden bent over de pasvorm, stoffen en het retourproces. Daar doen we het voor! We hopen je nog vaak te mogen verwelkomen.

Review

Altijd leuk om mooie stukken te kopen. Altijd een snelle levering. Ben al jaren klant. Graag tot een volgende keer.

2026幎4月7日

Beste Kristel,

Wat fijn om te horen dat je al jaren klant bent en telkens geniet van onze mooie stukken en snelle levering! Bedankt voor je trouwe vertrouwen en graag tot een volgende keer.

Altijd tevreden over Bonprix

Altijd tevreden over Bonprix. Altijd correcte artikelen, zien er uit zoals op de foto's, correcte maten... goede track en trace, niets te klagen ! Top !!

2026幎3月25日

Beste Dueña,

Wat fijn om te horen dat je altijd zo tevreden bent over Bonprix! Geweldig dat de artikelen aan je verwachtingen voldoen en dat alles, van maat tot levering, goed verloopt. Bedankt voor je mooie woorden!

5぀星のうち5の評䟡

De levering gaat vlug en te veel g.mail

De levering gaat vlug en te veel g.mail en terug in Frans sorry ik ben te oud om nog Frans te leren ik betaal ook altijd als ik besteld heb maar toch nog een factuur dat is zot doen het fijne van jullie is de kwaliteit is zeer goed kleur ook

2026幎3月19日

Beste Greta,

Bedankt voor je bericht! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de kleuren van onze producten. Wat betreft de snelle levering en facturen begrijpen we je frustratie; soms worden facturen automatisch gestuurd, ook als de betaling al is gedaan.

We waarderen je feedback en hopen dat je blijft genieten van onze producten!

Bon site

J’ai acheté des tee shirts à longues manches , trÚs joli , je les laves à froid par sécurité et ils ont rétrécis je suis déçue , de plus un des deux les lignes sont de travers je ne le mettrai pas :(
Sinon envoie rapide

2026幎3月29日

ChÚre Frederique,

Merci pour votre retour. Nous sommes désolés d’apprendre que les t-shirts ont rétréci aprÚs lavage et que l’un d’eux ne répond pas à vos attentes – nous comprenons que cela soit décevant. Toutes nos excuses pour cela.

Nous sommes toutefois heureux que l’envoi ait été rapide. Si vous le souhaitez, nous serons ravis de chercher avec vous une solution appropriée.

Cordialement,
Équipe Bonprix

5぀星のうち5の評䟡

Mooi kleertjes voor zachte prijsjes!

Mooi kleertjes voor zachte prijsjes!

2026幎3月24日

Beste Nina,

Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze mooie kleding voor betaalbare prijzen! We doen ons best om kwaliteit en goede prijzen te combineren.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。