Ik heb tot hiertoe geen slechte ervaring met bonprix. Alles is netjes verpakt en de levertijd is correct. Bij het uitkiezen van een artikel staan er meestal reviews van andere kopers bij en dit hel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Le service n'est plus le même du tout depuis certaines "améliorations" faites au cours des derniers mois. Plus accÚs aux commandes car le nouveau site ne fonctionne pas (je l'ai déjà signalé à plusi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik had 2 tankini's gekocht met een kortingscode. Eenmaal aangekomen bleken deze te klein te zijn. Ik wilde nieuwe bestellen maar mijn kortingscode was helaas ingediend en verlopen. Ik had hierover con... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij bonprix vind je fashion voor dames, heren & kinderen. De nieuwste trends vertalen we naar inspirerende en betaalbare mode in alle stijlen & voor alle gelegenheden. We willen dat elke vrouw bij ons de look vindt die bij haar past en zij met een goed gevoel kan zeggen: bonprix, itâs me!/ Chez bonprix, vous trouverez de la mode femme, homme & enfant. Nous déclinons les derniÚres tendances dans une mode inspirante et accessible, pour tous les styles & toutes les occasions. Nous souhaitons proposer à chaque femme le look qui lui convient afin quâelle puisse affirmer avec assurance : bonprix, itâs me!
é£çµ¡å
Vlaanderen: https://www.bonprix-fl.be/klantenservices/contact/, Wallonie: https://www.bonprix-wa.be/service-clients/contact/, ãªã©ã³ã
- 070 23 23 22 (Vlaanderen); 070 22 55 45 (Wallonie) (0,30 â¬/min)
- bonprix.be
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 94ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Site au top
J'aime beaucoup ce site.
Des vêtements solides, avec de belles couleurs.
J'aime vraiment beaucoup.
Les prix sont corrects
in stock
Altijd tevreden alleen moet je rap zijn om te bestellen weinig in stock
Alles altijd prima in orde
Alles altijd prima in orde, gemakkelijk retourneren ook indien nodig
netjes geleverd, past goed
netjes geleverd, mooie kleren, past goed. Wat wil ik nog meer?
Nu de webwinkel vernieuwd is
Nu de webwinkel vernieuwd is zijn er dingen die ik toch mis of die toch beter waren in de vorige versie.
Mijn grootste ergernis is dat ik mijn bestelgeschiedenis niet meer kan zien, waarom, Omdat ik cookies weiger? Het kon vroeger en nu ineens niet meer??? Ik kan mijn retour ook niet meer aanmelden??? Waarom?? Ik vind het frustrerend, echt waar, ik erger mij er blauw aan!
TrÚs trÚs déçu par la livraisonâŠ
TrÚs trÚs déçu par la livraison j'attendais cette livraison pour partir en vacances suite à la grÚve de la Poste la livraison est arrivé le jour où je suis parti je n'ai pas pu la réceptionner elle a été déposée dans un point de collecte et je ne pourrai pas la récupérer parce que elle sera renvoyé le jour où j'arrive à peine 5 jours déposer dans ce point de collecte donc merci beaucoup j'ai même pas pu profiter de mes vêtements pour les vacances
Juist maat en kleur
Juist maat en kleur. Precies wat ik zocht. Netjes en keurig geïnformeerd en op tijd verzonden
GrÚve des postes
Bonjour,
Toujours pas reçu !!!
GrÚve des postes â¹ïž
à bientÃŽt jâespÚre. ð€
Betrouwbaar
Bij het uitkiezen van een artikel staan er meestal reviews van andere kopers bij en dit helpt je bij het kiezen van de maat of de samenstelling etc.
Bij het contacteren van de klantendienst krijg je vrij vlug, soms dezelfde dag nog, een oplossing of reactie aangeboden.
Ik heb vorige week artikelen retour gedaan en daar kan ik nog niet over oordelen of dit ook daadwerkelijk afgehandeld gaat worden, maar over het algemeen ben ik positief over bonprix
Een tevreden klant
Ik had 2 bikini's besteld. Heel mooi, goed materiaal, zitten goed en goede prijs/kwaliteit
Le service n'est plus le même du toutâŠ
Plus accÚs aux commandes car le nouveau site ne fonctionne pas (je l'ai déjà signalé à plusieurs reprises, pas de réaction), il ne faut pas toujours s'attendre à une réponse du service clientÚle (contrairement à auparavant), remboursement qui prend des plombes.
Je le regrette car je commandais toutes les semaines ...
LEVRERING NIET AANGEKOMEN
over welke ervaing spreekje?ik heb iets besteld, maar de levering is (nog) niet aangekomen
Il y a certes des grÚves chez Bpost
Il y a certes des grÚves chez Bpost, mais je n'ai aucun retour sur l'endroit où se trouve mon colis. Aucun message de Bonprix.
Ik was altijd een dan van Bomprix
Ik was altijd een fan van Bomprix
Maar vind de nieuwe website totaal geen verbetering Helaas

Heel tevreden
Voor mij - met een maatje meer - is dit één van de weinige winkels waar ik makkelijk 'gewone' kledij kan vinden in mijn maat en niet telkens naar 'tenten' moet grijpen. Mooie stoffen, duidelijke maattabel en indien toch niet goed, makkelijk te retourneren met een vlotte afwerking hiervan

Review
Altijd leuk om mooie stukken te kopen. Altijd een snelle levering. Ben al jaren klant. Graag tot een volgende keer.

Altijd tevreden over Bonprix
Altijd tevreden over Bonprix. Altijd correcte artikelen, zien er uit zoals op de foto's, correcte maten... goede track en trace, niets te klagen ! Top !!

Bonprix ããã®åç
De levering gaat vlug en te veel g.mailâŠ
De levering gaat vlug en te veel g.mail en terug in Frans sorry ik ben te oud om nog Frans te leren ik betaal ook altijd als ik besteld heb maar toch nog een factuur dat is zot doen het fijne van jullie is de kwaliteit is zeer goed kleur ook

Bon site
Jâai acheté des tee shirts à longues manches , trÚs joli , je les laves à froid par sécurité et ils ont rétrécis je suis déçue , de plus un des deux les lignes sont de travers je ne le mettrai pas :(
Sinon envoie rapide

Bonprix ããã®åç
Mooi kleertjes voor zachte prijsjes!
Mooi kleertjes voor zachte prijsjes!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ