レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Probleemloze 3-weekse rondreis op Dominica & Guadeloupe georganiseerd door BON-travel. In de voorbereiding en tijdens de reis veelvuldig gebruik gemaakt van de persoonlijke reis app. Op het paradij... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bontravel, met name Yessica, heeft prcies aan onze wensen voldaan: kleinschalige en rustige lokaties op Sint Maarten en Saba. Alles was perfect geregeld. Ook toen door het draaien van de wind van oos... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben weer een fantastische reis gemaakt naar de Carieb. De vluchten met KLM waren goed, transfers prima geregeld, hotelovernachting The Morgan heel fijn. Verder hebben we genoten van de zeilreis... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Single reis. Ik wilde zeilen en wandelen. BON travel verzorgde een zeiltrip op Martinique en wandelen op Guadeloupe + alle hotels en transfers. 2 eilanden waaraan ik niet had gedacht. Veel leuke m... もっず芋る

䌁業情報

1. ツアヌ オペレヌタヌ

圓該䌁業による蚘述

BON travel is al sinds 1999 gespecialiseerd in individuele reizen naar het Caribisch gebied ‘en beyond’. BON travel biedt al jaren vakanties aan naar de eilanden van het Caribisch deel van het koninkrijk Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, St. Eustatius en St. Maarten. De afgelopen jaren hebben we voor jou verder gezocht naar de absolute pareltjes van de Caribbean & Beyond. De bestemmingen zijn bijzonder divers: avontuurlijk hiken over vulkanische grond of door het regenwoud, loungen met een goede fles wijn op een Frans idyllisch eiland of liever lekker luieren op een van ’s werelds mooiste stranden. Bon Travel wil mensen verrassen met onbekende pareltjes van bestemmingen, kennis laten maken met de diversiteit van het Caribisch gebied en de relaxte levenshouding van de eilandbewoners om daarmee een ervaring te brengen die hun leven verrijkt en ze tegelijk even laat ontsnappen aan het drukke dagelijkse bestaan.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Erg goede ervaring met Bon Travel

Erg goede ervaring met Bon Travel. Mooie reis en mooie accomodaties geregeld. Goede instructies en documentatie van alles. Ook ter plaatse is meteen gereageerd en opgelost, super! Bedankt Bon Travel voor jullie organisatie en het regelen van deze mooie reis!

2022幎8月8日
5぀星のうち3の評䟡

De medewerkers van Bon Travel waren Dennis, Kelly, Carla en Frank

De medewerkers van Bon Travel waren allen heel behulpzaam, absoluut. We hebben een heerlijke vakantie gehad op Curacao en Bonaire. We reisden met 8 volwassenen en een baby en ook daarvoor werd goed gezocht naar de mogelijkheden om samen te kunnen reizen en bij elkaar te zitten op de vluchten. De accomodatie op Curacao hadden we zelf verzorgd en de accomodatie op Bonaire was fantastisch! Waren er verbeterpunten? Dat wel. Dan denk ik aan: de toegezonden documentatie met informatie kris kras door elkaar. Document was daardoor niet handzaam, maar een 'zoektocht'. Na melding hierover, werd deze feedback goed opgepakt en aangepast. Wat ook vervelend was en waar je nu juist een reisorganisatie voor in de hand neemt, was dat we op de dag van vertrek om 11.00 uur moesten uitchecken en pas 's avonds om 21.00 uur vlogen. Daar sta je dan met een baby! Ik verwacht dan dat Bon Travel voor de klant vooruit denkt en je er bijv. op wijst dat het handig(er) is om een dag extra te boeken. Nu moesten we tijdens de vakantie op zoek naar een faciliteit voor 1 dag. Heel onhandig en stress die voorkomen had kunnen worden o.i. Wat ook een verbeterpunt kan zijn is als je 1 aanspreekpunt hebt/medewerker die jouw reis in handen heeft.

2022幎8月5日
5぀星のうち5の評䟡

BON travel is zeker een aanrader!

BON travel is zeker een aanrader! In maart en april 2022 hebben wij vanwege ons huwelijk een rondreis gemaakt door Caribisch gebied (Guadeloupe, Dominica, Saba en Sint-Maarten). Voorafgaand is er fijne, duidelijke communicatie geweest met o.a. Kelly en haar collega's. Ze hebben een prachtige, geheel complete reis voor ons samengesteld; verblijf, fijne vluchten, ferry's en autoverhuur. Op de eilanden verbleven we in wisselende accommodaties (luxe hotels tot een soort boomhut omgeven met natuur). Ook voor vragen tijdens onze reis (en buiten kantoortijd) was er snel contact gelegd met Frank. BON travel heeft ons super goed geholpen. Al met al een hele mooie reis om nooit te vergeten!

Groetjes Marc en Lisa

2022幎6月6日

Goed geregeld

Bon Travel heeft ons ontzettend goed geholpen bij het verzorgen van onze huwelijksreis. Snel in communicatie, flexibiliteit bij boeking (zeker rondom Corona). Echt geweldig! Het resort/appartement waren goed verzorgd en gaf zeker het beeld van wat ons verteld was!

2021幎6月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス