Nie znoszÄ, jak przy zakÅadaniu konta trzeba wypeÅniaÄ milion pól. Tutaj formularz byÅ prosty, parÄ podstawowych danych, mail, hasÅo i gotowe. Potem tylko potwierdzenie maila i juÅŒ mogÅem wpÅaciÄ. Wer... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
TrochÄ siÄ wkurzyÅam, bo nie zauwaÅŒyÅam, ÅŒe jeden bonus siÄ sam aktywowaÅ przy wpÅacie, a ja nie chciaÅam go braÄ, bo nie lubiÄ obrotów. Na czacie mi wytÅumaczyli, co i jak, i na szczÄÅcie mogli mi to... ãã£ãšèŠã
MiaÅem moment, ÅŒe byÅem wÅciekÅy, bo trzy dni pod rzÄ d nic nie wchodziÅo, juÅŒ chciaÅem konto skasowaÄ. Potem siadÅa jedna wygrana i nagle przeszÅo mi zÅoÅÄ. UÅwiadomiÅem sobie, ÅŒe to po prostu loteria... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Aanbevolen keuze ð¯ Beste welkomstdeal vandaag
é£çµ¡å
ãªã©ã³ã
- bonus-cloud-now.click
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zwroty czÄÅci przegranych sÄ ok
Podoba mi siÄ, ÅŒe w niektóre dni jest jakiÅ maÅy cashback, nawet kilka procent. Nie rekompensuje to wszystkiego, ale psychicznie jest lÅŒej, jak coÅ wraca. Najlepiej jest po prostu nie przesadzaÄ, wiadomo, ale ten element i tak pomaga.
Brak poczucia poÅpiechu
Nie mam tu wraÅŒenia, ÅŒe ktoÅ mnie pogania do grania. MogÄ siÄ zalogowaÄ, pooglÄ daÄ gry, wyjÅÄ bez klikania. To dla mnie komfortowe.
Kiva ulkoasu, tylsÀ lopputulos
Sivusto nÀyttÀÀ kivalta ensisilmÀyksellÀ, paljon vÀrejÀ ja hahmoja. Mutta sisÀllössÀ ei mitÀÀn ihmeellistÀ, samat slotit kuin kaikilla muillakin, bonukset ihan keskinkertaisia. HÀvisin 30â¬, olin lÀhinnÀ tylsistynyt enkÀ edes kunnolla harmissani. Siihen se jÀi.
Program VIP tylko na pokaz
Na stronie opisany program VIP jakby to byÅo coÅ niesamowitego, a w praktyce dostaÅam tylko jakieÅ Åmieszne free spiny za kilkanaÅcie zÅotych po miesiÄ cu grania. Å»adnych konkretnych korzyÅci, nie widzÄ sensu.
Too many emails and popups
Regret giving them my real email. Constant spam about âexclusive offersâ while my actual requests get answered hours later. Site is full of popups that cover the game screen. Just annoying noise everywhere.
Rozczarowanie po wypÅacie
WygraÅam trochÄ w slotach, niby fajnie, ale wypÅata szÅa prawie tydzieÅ. CiÄ gle jakieÅ weryfikacje, dosyÅanie dokumentów, maile z automatu. Kasa przyszÅa, ale po tej akcji chyba juÅŒ tu nie wrócÄ.
O dziwo uczciwie
SpodziewaÅem siÄ jakichÅ kombinacji przy wypÅacie, bo juÅŒ parÄ razy siÄ przejechaÅem na innych kasynach. Tutaj konta nie zablokowali, nie wymyÅlali dodatkowych warunków, tylko normalnie poprosili o weryfikacjÄ i puÅcili przelew. Nie wygraÅem kokosów, ale po prostu miÅo, ÅŒe mnie nikt nie traktowaÅ jak zÅodzieja.
CiÄ gÅe promocje mÄczÄ
Na poczÄ tku byÅam nawet zadowolona, ÅŒe tyle promocji, ale po tygodniu miaÅam doÅÄ. Co dzieÅ nowa, z innymi zasadami, innymi warunkami. Å»eby z tego korzystaÄ, trzeba by siedzieÄ i czytaÄ regulaminy zamiast graÄ. Ja chciaÅam prostÄ rozrywkÄ, a nie studiowanie maÅego druku.
Crypto withdrawals fluctuate with rate
Cashouts in crypto arrive quickly, but if the coin price moves a lot during processing you can end up with slightly more or less in fiat terms. Not the casinoâs fault, just something to remember.
Sloty jak odkurzacz
PosiedziaÅem godzinÄ, przerobiÅem wiÄkszoÅÄ depozytu w jednym automacie, praktycznie bez ÅŒadnego porzÄ dnego trafienia. Wszystko w dóÅ, ÅŒadnej chwili, ÅŒeby poczuÄ jakÄ kolwiek satysfakcjÄ. Po co mi taka rozrywka, która tylko wysysa kasÄ.
Dobra opcja na przerwie na kawÄ
W pracy mamy takÄ 20-minutowÄ przerwÄ, czasem odpalam sobie tu jednego slota i tyle. Fajne jest to, ÅŒe nie muszÄ nic aktualizowaÄ, ÅciÄ gaÄ aplikacji, po prostu logujÄ siÄ przez przeglÄ darkÄ. Jednego razu z 10 zÅ zrobiÅo siÄ 90, wypÅaciÅem na konto i miaÅem dodatkowÄ kasÄ na weekend. Wiadomo, ÅŒe tak nie bÄdzie zawsze, ale miÅo byÅo.
Små fejl i udbetaling
Jeg fik udbetalt et par kroner mindre end jeg havde anmodet om. Ikke et stort belÞb, men det giver en dårlig fornemmelse.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã