Banner for Bonusan

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ich hatte vergessen 2 Produkte auf meiner Online-Bestellung aufzulisten. Und als ich dann heute telefoniert habe, hat mir die Sachbearbeiterin sehr nett geholfen und mir sogar das Porto geschenkt. Ic... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Empecé a tomar productos de Bonusan porque soy paciente de la doctora Amaloha Casanova. Ella me dió un enlace para comprar on line con vosotr@s. Viniendo de ella, me da seguridad y desde entonces, uso... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Habe nach einem All-in-one Produkt fÃŒr Kinder gesucht und viele Hersteller verglichen. Habe nur hier eine Zusammensetzung gefunden, bei der die Vitamine/Mineralstoffe so zahlreich und in der richtigen... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Nederlands product, grondstoffen en batches worden getest en ook onafhankelijk getest. Geen hype, of sociale media influecers gelukkig. Aswaganda gebruik ben ik minder over te spreken, waarschuw... もっず芋る

䌁業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店
  2. 健康・矎容補品店
  3. 医療コンサルタント
  4. 怍物薬店

Bonusan に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Welkom op de officiële Trustpilot-pagina van Bonusan! Bij Bonusan streven we naar het bevorderen van gezondheid en welzijn door het aanbieden van hoogwaardige voedingssupplementen en kruiden. Met meer dan 50 jaar ervaring, combineren we wetenschappelijk onderzoek met natuurlijke ingrediënten om effectieve formules te ontwikkelen die echt het verschil maken. Zowel preventief als curatief. Bonusan hecht waarde aan de intensieve relatie met verschillende gezondheidsprofessionals om zo advies op maat te bieden. Onze toewijding aan kwaliteit en transparantie staat centraal in alles wat we doen. Van de zorgvuldige selectie van grondstoffen tot de strenge kwaliteitscontroles bij elke stap van het productieproces, we zorgen ervoor dat elk product dat onze klanten ontvangen van de hoogste standaard is. Met onze eigen fabriek in Numansdorp ontwikkelen wij de hoogste kwaliteit. Bij Bonusan begrijpen we het belang van vertrouwen en tevredenheid van klanten. Daarom staan we altijd klaar om te luisteren en te leren van de ervaringen die ons worden gedeeld. Elk stukje feedback is voor ons van groot belang, aangezien het ons helpt om onze producten en diensten te blijven verbeteren. We nodigen iedereen uit om ervaringen met onze producten te delen hier op Trustpilot. Help ons en anderen om geïnformeerde keuzes te maken door uw ervaringen te delen. Meer weten? Kijk voor kennis en advies op onze website www.bonusan.com

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち4の評䟡

Snelle levering, verkeed geleverd maar met n telefoontje met n aardige dame, volgende dag de juiste bestelling ontvangen.

2026幎3月14日

Bonusan からの回答

Dankjewel voor je review, jammer dat het niet gelijk goed verzonden is, maar gelukkig is het netjes opgelost!

Besteld en dag erna geleverd

Besteld en dag erna geleverd

Bonusan からの回答

Dankjewel voor jouw review, Brigitte! Onze belofte is: zondag - vrijdag voor 22.30 besteld; zelfde dag verzonden. Beetje afhankelijk van de bezorgdiensten heb je vaak jouw bestelling al de volgend dag in huis! Gezonde groet. Marina

Perfect

Overzichtelijk, gemakkelijk te bestellen en snel geleverd, prima dus

Bonusan からの回答

Dankjewel, Franky, voor jouw waardering. Fijn dat je tevreden bent! Gezonde groet. Marina

Snelle en nette levering

Producten werden snel geleverd.
Alles zat netjes verpakt.
Zeer tevreden over producten van bonusan

2026幎3月12日

Bonusan からの回答

Dankjewel voor jouw 5 ster waardering en complimenten over onze producten, verpakking en snelheid van levering! Gezonde groet. Marina

5぀星のうち5の評䟡

Son rápidos y sus productos son de

Son rápidos y sus productos son de calidad.

Gracias por tu comentario 😊
Nos alegra mucho saber que valoras tanto la rapidez de nuestro servicio como la calidad de nuestros productos. Seguiremos trabajando para mantener este nivel y ofrecerte siempre la mejor experiencia posible. Un saludo, Emma.

Envío rápido y todo perfecto

Envío rápido y todo perfecto

Bonusan からの回答

¡Muchas gracias por tu comentario Monica! 😊Nos alegra saber que todo ha llegado rápido y en perfectas condiciones. Trabajamos cada día para ofrecer el mejor servicio posible.¡Esperamos verte de nuevo pronto! Un saludo, Emma.

Snel

Snel, zorgvuldig en volledig. Prima service.

Bonusan からの回答

Dankjewel mijnheer de Beer, voor je mooie complimenten en de waardering voor onze snelle en correcte bezorging!

5぀星のうち4の評䟡

Om toe te laten dat mijn cliënten in

Om toe te laten dat mijn cliënten in Frankrijk optimaal van jullie producten kunnen genieten, zou het heel fijn zijn dat de automatische mails in het Frans gezonden kunnen worden 😁

2026幎4月14日

Hallo Anne!
Wat goed om te horen dat je bezig bent met het vergroten van de naamsbekendheid van Bonusan in Frankrijk! We zijn daar nog niet zo bekend en hebben helaas nog geen verkooppunten of webshop in Frankrijk, het kunnen sturen van Franstalige mails zal daarom niet op korte termijn mogelijk zijn. Wellicht in de toekomst!

Tot va anar bé.

El procés de contacte, enviament i recollida va ser fàcil.

2026幎4月15日

Bonusan からの回答

Moltes gràcies per la teva valoració!

Ens alegra saber que el procés de contacte, enviament i recollida ha estat fàcil per a tu. La teva opinió ens ajuda a continuar millorant el nostre servei.

Esperem tornar-te a veure aviat!

Una salutació cordial, Emma.

Llegó en perfectas condiciones

Llegó en perfectas condiciones. Y muy rápida la entrega.

2026幎4月15日

Bonusan からの回答

¡Muchas gracias por tu valoración Davinia! 😊Nos alegra saber que tu pedido llegó en perfectas condiciones y que la entrega fue rápida. Seguimos trabajando para ofrecer siempre el mejor servicio. ¡Hasta la próxima! Un saludo, Emma

Fijne webshop

Fijne webshop. Snelle levering en veilige webshop

2026幎3月12日

Bonusan からの回答

Dankjewel voor je waardering van onze website! Goed om te horen dat je je bestelling al snel in huis had!

Snelle service

Snelle service

2026幎4月14日

Bonusan からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze snelle service waardeert. Graag tot de volgende keer! Met gezonde groet, Milano.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。