Het pro model werkt goed voor actieve gebruikers die een stevige pasvorm willen tijdens workouts. Hij blijft op zijn plek zonder druk in de oren te veroorzaken. De open ear stijl helpt ook om dat afge... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Waardeloze service! Site ziet er gelikt uit maar ze kunnen het niet waarmaken. Op 13 juli wat besteld, op 14 juli is de status âgereed voor verzendingâ. Ondertussen zijn we ruim 2 weken verder, na 2 k... ãã£ãšèŠã
De bone conduction pro heeft een volle week intensieve sportsessies overleefd zonder een keer weg te glijden. Zelfs tijdens deadlifts blijft hij perfect zitten. Het geluid is scherp genoeg om te motiv... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
De L1 pro headset maakt langereâŠ
De L1 pro headset maakt langere motorritten comfortabeler. Kunnen praten zonder te stoppen of te schreeuwen maakt de rit veel soepeler. Hij is handig als je met een partner rijdt of tijdens groepsritten verbonden wilt blijven. Het geluid blijft helder genoeg om gesprekken onderweg makkelijker te maken.
De headset biedt een goede balansâŠ
De headset biedt een goede balans tussen entertainment en veiligheid. Het geluid blijft aanwezig zonder dat de gebruiker zich afgesloten voelt.
Vreselijke kwaliteit kleedjes
Vreselijke kwaliteit kleedjes, glimmend van de polyester, na weken eindelijk bezorgd. Ik wil ze graag retourneren omdat ze het geld niet waard zijn; moet ik het terugsturen naar China! Verzendkosten bijna â¬50 en dan komen de invoerkosten en de douanekosten er nog bij. Dit staat niet op de website vermeld en is in strijd met de Europese regelgeving! Oplichters zijn het
Ik heb witte thermo gordijnen besteld
Ik heb witte thermo gordijnen besteld, er stond op de website: inhoud van 2 stuks.
Na 17 dagen wachten heb ik grijze polyester gordijnen ontvangen en inhoud van een stuk ipv 2.
Niet te vertrouwen!
En nog geen reactie van klantenservice!!!!
Het frame voelt stevig aan zonder zwaarâŠ
Het frame voelt stevig aan zonder zwaar te zijn. Daardoor is hij geschikt voor mensen die meestal moeite hebben met grote koptelefoons. Hij zrit comfortabel zonder te veel druk te geven, zelfs bij langer gebruik. Het lichte gevoel is een van de belangrijkste redenen waarom hij goed werkt voor dagelijks dragen.
Het lichte frame zorgt ervoor dat deâŠ
Het lichte frame zorgt ervoor dat de headset na een tijdje bijna onzichtbaar aanvoelt. Dat comfort is vooral belangrijk tijdens langere luistersessies.
Heel lang moeten wachten op hetâŠ
Heel lang moeten wachten op het product, een nagelknipper. Zeker 4 weken. Het was bij bestellen niet duidelijk dat het product helemaal uit China moest komen. Als ik dat had geweten had ik het nooit besteld. Toen het eindelijk aankwam bleek het een nagelknipper te zijn van slechte kwaliteit die je hier voor 2.50 euro koopt. Ik heb er 25 euro plus vervoerskosten voor betaald.
Ik raad ten zeerste af bij dit bedrijf iets te kopen.
Laat ze snel verdwijnen als webshop.
Voor hardlopers is het grootsteâŠ
Voor hardlopers is het grootste voordeel de gemoedsrust. Muziek blijft prettig om naar te luisteren terwijl verkeersgeluiden goed hoorbaar blijven.
Oplichters
Krijg op mijn verzoek om een retourlabel alleen reacties om het te houden en 15% van het bedrag retour, ruilen voor wat anders. Oplichters zijn het
Het open ear ontwerp maakt dagelijkseâŠ
Het open ear ontwerp maakt dagelijkse wandelingen veel natuurlijker. Je kunt van muziek genieten zonder je afgesloten te voelen van je omgeving.
Duidelijke site
Duidelijke site, kon snel vinden wat ik nodig had
Oplichters
Oplichters. Wacht al een maand op mn product, helaas geen contact mee kunnen krijgen. Ook na proberen te annuleren geen reactie gehad. Krijg er een hard hoofd in dat ik uberhaupt iets hiervan terug zien, zowel geld als product.. nooit bestellen!
SCAM
SCAM! Geld NIET terug! Ik heb een lamp gekocht two â¬250 en ben zo stom geweest om de reviews niet te checken. Lees nu dat overal de ervaringen slecht zijn en de enige positieve reviews zien er fake uit. Ik wil mijn lamp retour sturen, maar krijg alleen maar compensatie aangeboden.
OPLICHTERIJ DROPSHIPPING
Het is een dropship bedrijf. Zij kopen goedkoop dingen uit o.a. China in van slechte kwaliteit. Bieden het vervolgens voor een grote prijs aan en presenteren het als een mooi product
, welke je in de aanbieding kan halen. Levering was rond twee weken. Retour sturen ging erg stroef, kreeg steeds compensatie aangeboden. Toen ik boot afhield en aangaf dat ik mijn pakket retour wilde sturen + mijn volledige geld terug wou kreeg ik dan eindelijk een retouradres, naar China! Ik kon zelf opdraaien voor verzendkosten en verzekerd versturen. Pakket is zoek dus via post nl moest ik er ook nog achteraan of ik mijn geld terug zou krijgen. Waardoor hun dus niet opdraaien voor jouw terugbetaling (bonus), Walgelijk! Waardeloze site, onvriendelijk personeel dat je oplicht want zijn niet transparant.
Onbetrouwbaar bedrijf
Ik heb 2 juni een bestelling geplaatst en betaald. Iedere keer krijg ik mail dat het onderweg is, maar nog steeds niets bezorgd. Mail gedaan, maar geen reactie. Track & trace geeft heel de tijd aan dat het is ingeladen voor bezorging, maar verder gaat het niet. Voor mij is het duidelijk hier bestel ik NOOIT meer iets.
Op 11-06 iets besteld nog nietâŠ
Op 11-06 iets besteld nog niet gekregen. Track en trace staat al 10 dagen op dezelfde stand .Volgens mij worden wij opgelicht door Bonuze.
Aliexpress with a different name.
Aliexpress with a different name.
I ordered a puzzle mat that was advertised as 2-3 cm and on top of arriving 3 weeks later, it has nothing to do with 2-3 cm. It is barely 1 cm.
Geen contact meer te krijgen
Ik heb iets besteld, dat na 13 dagen nog niet geleverd is. Volgens de website wordt er binnen 24 uur gereageerd op een email, maar er wordt niet gereageerd. Ik vertrouw het niet meer en heb een beroep gedaan op mijn herroepingsrecht, maar ik vraag me ernstig af of het bedrijf nog bestaat.
Ik heb hanglampen besteld
Ik heb hanglampen besteld, maar ik krijg maar geen terugkoppeling wanneer ik deze kan ontvangen. Inmiddels 5 weken geleden besteld. Ook kan ik niet via de link achterhalen wanneer eea komt, aangezien je niet in het systeem komt. Zij zijn niet telefonisch bereikbaar en op mails wordt niet gereageerd.
Oplichters
Ik kreeg een heel andere lamp toegestuurd dan ik had besteld. Als reden gaven ze dat de foto's soms een beetje worden bijgewerkt. Maar dat was onzin, dit was echt een totaal andere lamp. Ik had een hele mooie lamp in de vorm van een teckel besteld en ontving een matige lamp van een algemeen hondje. Toen mocht ik iets anders van hun site bestellen van dezelfde waarde. De teckellamp staat er nog steeds op, dus ik heb daarom gevraagd, maar die hebben ze blijkbaar helemaal niet. En toch staat hij nog steeds op de site. Ik vermoed daarom dat alles op hun site nep is. Het zijn helaas oplichters, naar mijn 30 euro kan ik fluiten.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã