レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg har haft min bil derinde siden sommer og har modtaget henvendelser fra folk der er interesseret i at bruge bilen. Alt foregår super nemt, ligefra første mail med foresprøgslen til aftale mellem... もっと見る
700 kr for at formidle en kontakt, er grådigt og uacceptabelt. Benyt Google/DBA eller lign. og spar det gebyr du giver til BookAclassic.dk for du får _ingenting_ for de penge. Jeg skulle beta... もっと見る
企業が回答しました
Hvde bestilt en Buick Elektra, som desværre havde fået sig en flænge i forruden. BookAClassic var hurtige til at melde tilbage, men grundet en forkert e-mail havde de svært ved at kontakte mig, det... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vores platform er specifikt skabt til at bringe entusiaster af klassiske biler sammen og skabe et fællesskab, hvor de kan dele deres dybe passion for disse tidløse køretøjer.
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
No response to my emails for the last 2…
No response to my emails for the last 2 months. Impossible to reach over the phone. Trying to book a car for my wedding

BookAclassic.dk からの回答
Det er en fornøjelse at køre skønne…
Det er en fornøjelse at køre skønne brudepar i min vogn, og i kørslen i lørdags var ingen undtagelse. Det fungerer så godt med booking og det nye betalingssystem er en klar forbedring.
Hold jer væk fra John Danielsen Kjellerup
Vi bookede bil gennem firmaet, det gik nemt og fint.
Chaufføren John Danielsen fra Kjellerup ringede et par timer efter for at aftale nærmere, det var som fint, DOG indtil han ville have flere penge for at køre. Selvom prisen var aftalt via hjemmesiden og han accepteret aftalen, så ville han have mere.
Hold jer langt væk fra ham.
Vi er nok ikke de eneste han har prøvet at få flere penge ud af. Men vi er nok de få der sagde fra.
Booking nr. 6403318660

Kan ikke anbefales!!
Kan ikke anbefales!!
Vi bookede en bil lidt mere end et halvt år før vores bryllup. Alt så umiddelbart ud til at gå fint. Vi blev kontaktet af chaufføren og fik gennem flere e-mail korrespondancer frem og tilbage aftalt detaljerne for kørslen, samt afregnet det fulde beløb. Dagen før brylluppet (om formiddagen) kontakter vi firmaet for at få bekræftet at alt forsat er klart til dagen. De vender efter kort tid tilbage og informerer om at der er sket en dobbeltbooking og vores bil ikke ser ud til at kunne hente os alligevel. Firmaet lover at ringe tilbage inden for en time og fortælle om de kan finde en anden løsning. Vi hører absolut INTET fra dem, trods gentagne henvendelser. Først om aften ved en 21 tiden, får vi en besked hvor der står at køleren på bilen nu åbenbart er gået i stykker for noget tid siden og at de derfor ikke kan bistå med den aftalte service. Det er aften inden vores bryllup!!! Vi står så uden bil og må bruge en stor mer udgift og ulejlige en masse mennesker for at prøve at skaffe en anden kørsel til brylluppet. Trods et utal af henvendelser og kun få svar om lovning på returnering af vores penge - har vi nu 1 1/2 måned efter stadig ikke modtaget noget og får hele tiden af vi at chaufføren enten er ude at rejse eller sekretæren ikke er tilbage fra arbejde. Der er ingen der undskylder eller beklager de konsekvenser det har haft for os - aften før vores bryllup!! - en aften der skulle være fyldt med forventningens glæde og ikke stress og jag med at skaffe en ny kørsel.
Kan absolut ikke anbefale nogen denne oplevelse!
30/09-23 - Bil Punkteret, ny tur eller penge?!
30/09-23. Bilen kom og var flot, chaufføren var sød.
Der var vi meget tilfredse :-).
Bilens dæk var punkteret, det kan jo ske. Så står vi der i brude tøj og skal have en taxa, det er også så fint, vi grinede af det og vi fik lovning på en ny tur. Men det der ikke er fint det er at der ikke er sket en skid siden, det snart 1 år siden.
Vi har skrevet frem og tilbage med bilens ejer og selskab omkring enten penge eller en tur på vores 1 års bryllupsdag. Jeg har sendt mail til Bookaclassic og de skriver jeg skal kontakte ejeren det har vi jo prøvet i 11 måneder nu. De/han svare SÅ dårligt. Hvad kan vi forvente nu?!! Enten en kompensation eller en tur i en anden bil, MEN HVORNÅR?!
Det fungerede fra start til slut, god bil og fantastisk Chauffør
Alt klappede med bestilling og afvikling flot bil og en chauffør i verdensklasse. kan virklig anbefales.
No support or backup in case of cancelation
The idea of the service is good, although the website is rather outdated. Unfortunately, we never got to experience the service properly, as the driver canceled on us on our wedding day. While that's not the fault of BookAClassic, and maybe not even the fault of the driver (his car broke down), we wish that BookAClassic had better support in these situations and would have been able to offer a backup car. After all, the service is a crucial part of the day for most people who book it.
Vi havde en rigtig god oplevelse af…bryllups kørsel
Vi havde en rigtig god oplevelse af booking firmaet, det kørte som det skulle, vi blev kontaktet nogle dage før vi havde bestilt og blev informeret om at nu var det snart dagen for vores booking.
Og ejeren var der en rigtig god kommunikation med, han kom til tiden, bilen var fin pyntet til bryllup som vi havde bestilt den til.
Og der var bobler som vi også havde bestilt, der var fuldstændig styr på det, så fem stjerner herfra.
Ingen service..
Spil af tid og kræfter..
Vi prøvede at book en bil i forbindelse med en fødselsdag, og der er bare ingen respons fra ejer eller jer, bookaclassic, det er simpelthen til grin..
Hvorfor overhovedet ha' denne service og være tilmeldt, hvis man ikke er interesseret i og køre alligevel, eller gider at svare. Vi har skrevet flere gange til ejer og spurgt, hvad der skulle til og det har kun været spil af tid og energi.. Vi står tilbage som en skuffet familie..
Ordre nr 7902783520

BookAclassic.dk からの回答
Super service og en fantastisk oplevelse.
Nem og tryg bookning. Meget serviceminded og imødekommende chauffør, som var med til at gøre en særlig dag/overraskelse til en fantastisk oplevelse! (Chauffør: Avni)
Jeg ved ikke hvordan man kommer i…
Jeg ved ikke hvordan man kommer i kontakt med dem med annulering har prøvet og skrive til deres mail og de har intet tlf nummer.
Problemet er de bliver ved med at prøve og trække gebyret fordi bilens ejer har accepteret og det kun er Bookaclassic der kan anullere den.

Glæde og stor tilfredshed
Meget professionel chauffør. Meget serviceminded og yderst hjælpsom. Let at få kontakt til. Kan kun give mine bedste anbefalinger.

Cadillac til bryllup var drømmen
Cadillac til bryllup var drømmen
Simpelthen så god service hos ejer af bilen. Det bedste!

Virkelig perfekt
Virkelig perfekt. Bilen smuk som på billederne, flink chauffør. Lige i øjet oplevelse. Pynt på bilen med blomster, danskvand til brudeparret.
God kommunikation via hjemmesiden.
Fantastisk bil
Fantastisk bil, der passede perfekt til lejligheden (konfirmationskørsel - dreng).
Glad og smilende chauffør (ejer af bil - Rolf).
Kan klart anbefales.
Sort Lincoln Continental
Vi fik en fantastisk køretur i en sort Lincoln Continental efter bryllup i kirken. Bilen så drøngodt ud og chaufføren var yderst behagelig. Hjemmesiden fungerer fint og der var ikke nogen problemer.
Super oplevelse, nem booking!
Super oplevelse for konfirmand! Nem booking, løbende information fra udbyder og bilejer. Super behandling, super tilfreds!
Alt fungerede
Alt fungerede - vores søn havde en fantastisk konfimationskørsel på en flot Harley og en oplevelse han ikke glemmer.
Super service - alt foregik som aftalt. Jeg giver min bedste anbefaling.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。