Ik heb tot twee keer toe hetzelfde boek besteld, maar in beide gevallen werd de bestelling geannuleerd omdat het niet op tijd verzonden was. Vreemd was wel dat ik twee keer een track en trace code van... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Via Bookmach heb ik nu een tweede bestelling gedaan. Beide bestellingen heb ik als positief ervaren. Het studiemateriaal zag er in beide gevallen goed uit. De boek prijzen maren prima. De verstekte in... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Werkt heel goed. Toen de aanbieder het boek niet kon leveren, werd het geld direct teruggestort. Bookmatch rappeleert de aanbieder als het boek niet tijdig wordt verzonden. Het is fijn dat deze actie... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bookmatch is één van de beste sites van Nederland om jouw studieboeken online vindbaar te maken. Hoewel ik de 10% mark-up vrij fors vind, krijg je daar wel veel voor terug: advertenties op Marktpl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bookmatch is er om je te helpen met het kopen van je tweedehands studieboeken of juist om je studieboeken te verkopen. Als koper bespaar je op de aanschaf van je studieboeken terwijl je als verkoper wat geld verdient om zelf weer tweedehands studieboeken te kopen. Je loopt geen enkel risico, mocht een boek kwijt raken tijdens de verzending, dan staat Bookmatch garant.
Zielhorsterweg 85A, 3813 ZX, Amersfoort, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Bookmatch houdt je prima op de hoogte.
De verkoopster had de verzendkosten bij haar prijs in moeten calculeren. Dat gaf verwarring en gedoe achteraf

Bookmatch tweedehands studieboeken ããã®åç
Het boek kwam wel erg laat (paar weken nadat ik besteld had, maar dat ligt waarschijnlijk aan post nl). In ieder geval ben ik wel blij dat mijn (school)boek bezorgd is.

Bookmatch tweedehands studieboeken ããã®åç
De website functioneerd super.
Het staat allemaal super omschreven. Je wordt goed op de hoogte gehouden wat de vervolgstappen zijn.

Bookmatch tweedehands studieboeken ããã®åç
Bijzonder vervelend dat je als verkoper zelf voor de verzending betaald EN bemiddelingskosten. Onduidelijk en oneerlijk. Daarbij moet je zelf alles fixen qua verzending. Waardeloos

Bookmatch tweedehands studieboeken ããã®åç
We hebben via Bookmatch op een hele efficiente manier een aantal studieboeken kunnen verkopen. Fijn omdat wij ze niet meer gebruikten, fijn voor de kopers die veel goedkoper aan deze boeken konden komen en goed voor de planeet.
Bookmatch werkt efficient en ook heel plezierig. Kan het iedereen aanraden om zo je gebruikte studieboeken te kopen/verkopen.

Bookmatch tweedehands studieboeken ããã®åç
Werkelijk een top ervaring. Verkoper zeer okay in communicatie en verzending en omschrijven van het boek. In 1 woord: geweldig. Bedankt Laura

Bookmatch tweedehands studieboeken ããã®åç
Prima platform om studieboeken te kopen. Je betaalt aan het platform en pas als je meldt dat je tevreden bent betalen ze de verkoper uit. Mogelijk kwam het mede daardoor dat mijn bestelling voldeed aan de beschrijving, netjes was verpakt en snel werd verzonden.

Bookmatch tweedehands studieboeken ããã®åç
Heldere communicatie. Duidelijke website.

Bookmatch tweedehands studieboeken ããã®åç
Bij bookmatch weet je zeker dat je het boek ontvangt, of je geld terugkrijgt, omdat er pas uitbetaald wordt als je bevestigd dat je het boek ontvangen hebt in de staat zoals de verkoper heeft aangegeven.

Bookmatch tweedehands studieboeken ããã®åç
Top, elke stap van het proces wordt gecommuniceerd heel fijn!

Bookmatch tweedehands studieboeken ããã®åç
Wat een perfecte manier om studieboeken te verkopen. Het werkt heel simpel en handig en de uitleg is heel goed wat je moet doen. Aanrader!

Bookmatch tweedehands studieboeken ããã®åç
Alles helemaal goed, ook het boek was keurig. Snelle levering.

Bookmatch tweedehands studieboeken ããã®åç
De boeken waren snel geleverd, er zaten geen beschadigingen of aantekeningen in en de boeken waren netjes en goed ingepakt.

Bookmatch tweedehands studieboeken ããã®åç
Het is fijn dat je via bookmatch 2e hands boeken kunt kopen. Je ziet gelijk in welke staat de boeken zijn, dus kunt zo het boek kiezen wat bij je past. Daarnaast krijg je wel garantie dat het boek inderdaad in die staat is een dat het verstuurd wordt. De verkoper krijgt het geld als jij het boek hebt gekregen. En is een boek niet goed, dan kun je het terug sturen en krijg jij je geld terug. Als je zelf een boek verkoopt zie je gelijk in de berekening wat jou deel is. Het is allemaal heel transparant. Bovendien zit er gelijk een verzendlabel bij, dus je hebt er zelf weinig werk mee. Ik koop en verkoop hier al 2 jaar en ben zeer tevreden!

Bookmatch tweedehands studieboeken ããã®åç
Je kan hier heel makkelijk je boeken verkopen. Echter betaal jij de bemiddelingskosten Ún de verzendkosten! De koper betaald enkel de kosten van het boek. Ongelofelijk. Ik ben geen bol.com.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã