2.2

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Intento de fraude vía whatapps utilizando datos personales filtrados en reserva con Booking.com

He reservado para mi compañera una estancia en el Hotel Suma Recoleta de Buenos Aires. La estancia es del 15 al 20 de Enero de 2026. He recibido vía Whatapps dos intentos de fraude, en el que solicitan ir a un enlace para confirmar la reserva y hacer un pago inmediato, o se cancela la reserva. En esos intentos de fraude están los datos completos de mi compañera y el número exacto de de reserva de en Booking. Escribí al hotel y me dijeron que no haga caso. Hablé con Booking, y supuestamente me dijo que lo investigarían. Volví de nuevo a hablar con ellos y simplemente dijeron que lo enviaron al hotel y que este no contestó. Ante la filtración de datos personales de forma indebida por Booking o por el Hotel Suma Recoleta de Buenos Aires. Lo pongo aquí para prevenir a otros viajeros , en especial si reservan en el hotel citado.

2026幎1月11日

J avais réservé du 18 au 25 juin 2025,l

J avais réservé du 18 au 25 juin 2025,l hÎtel parakladi resort en passant par Booking. En arrivant cet hÎtel était abandonné et j ai appelé de suite Booking qui m'a dit de nous reloger et que l on serait remboursé en rentrant. AprÚs l appel a Booking au retour j ai eu un mail comme quoi ils allaient nous rembourser. 3 jours aprÚs quelle a été ma surprise en découvrant un mail disant le contraire. Pas de remboursement ! C est une honte,j ai perdu beaucoup d argent et de temps !

2025幎6月18日
5぀星のうち1の評䟡

Taxi booking welcome service scam and overpriced service

I booked a taxi and welcome meet requesting the taxi driver show my name. Nobody at arrivals was there to meet me when I arrived. After running around the airport for 40 mins security helped me find the taxi driver. I was met by a group of shifty guys hanging around who told me to wait in the corner. I decided there is no chance in hell I will trust my safety to these guys. I then got an airport taxi that is 30% cheaper, government approved.
What stands out is that all client requests will be ignored, the welcome sevice is a con and false advertising. You are paying 30% more for an unprofessional and unreliable service.

2025幎7月18日
5぀星のうち1の評䟡

J'ai utilisé booking.com et rentalcars.com et c'est la cata

J'ai utilisé booking.com et rentalcars.com qui est le meme groupe que booking .com

J'ai gagner beaucoup sur mes reservations durant 5 ans peut etre 500€ d'économie sur mes reservation en 5 ans, mais d'un coup j'ai perdu 2000€ sur une reservation, il m'ont voler 2000€, oui je dit bien voler, le commerçant a bien rembourser l'argent mais renal.com a garder l'argent...

Donc fait bien attention, je vous recommande de ne pas passer par ces sites et de contacter directement le loueur qui a payer un peux plus chere mais au moins le loueur vous rend l'argent en cas de problÚme, pas booking.com ni rentalcars.com

en passant par ces prestataire online vous gagner 5€ par 10€ par la mais d'une coup vous perdu 2000€

a fuire contactez directement les commerçant

2024幎11月25日

Terrible experience

Terrible experience. I got a suite to rent I got there before noon. The room was empty but dirty nothing was done. I understood at the end I was before 12. I wait I left almost 1 the cleaner never showed. Called me around 6 to asked if I was checking out. I said NO. I paid 4 days and I supposed to check in at noon and look at the time. He did not vacuum just took the garbage out and put a box sheet for bedding and a convertor fold it by the end of the bed and no key for the suite. The next day I go out and when I got back some stuff was inside the closet in my room, lights on, TV on. I called the host Never answered, left messages on Booking. However couldn't talk with anyone. I want my money back. This is a terrible experience. Not just from the host also from Booking.com

2024幎9月6日
5぀星のうち3の評䟡

Últimamente consienten publicidad
sin CLARIFICAR

Últimamente consienten publicidad engañosa, de las propiedades y No dicen la verdad.
Ejemplo te publicitan alquiler de apartamento con 3 camas y dos habitaciones, baño, cocina,salón etc.
Te parece bien creyendo q es un apartamento con dos habitaciones y demás.,....
CUANDO TE PRESENTAS LA RESERVA ES DE UNA HABITACIÓN CON CAMA EN ALTILLO Y SUBIDA CON ESCALERA DE BARCO MERCANTE.
BAÑO COMPARTIDO.
NO VERIFICA NADA .....,.MALA ATENCION......TE VAS Y RECLAMAS ......
Booking tu eres el que debes de exigir que se clarifiquen bien las estancias.

2023幎10月4日
5぀星のうち1の評䟡

Selv meget begrundede klager får ingen opfÞlgning!

Bookingportal og bookingprocedure er helt okay -

MEN,- det nytter IKKE at klage over selv alvorlige fejl og mangler på dit overnatningssted efter ankomst, heller ikke ved hjemkomst selvom klagen kan dokumenteres med video sendt til Booking.com, som de har bedt om. Der kan komme svar på en henvendelse efter meget lang ventetid, hvis du selv har rykket et par gange eller tre og du måske har ringet fra det fjerne udland til Booking.com i dyb frustration over ventetiden,- som vi så os nÞdt til at gÞre. Men der sker INGEN brugbar opfÞlgning af klagen, -der er ingen hjÊlp at få!.
I vores situation havde det vÊre rimeligt med betydelig erstatning mens vi var på stedet eller vi kunne have fået anvist et andet lejemål på stedet eller andetsteds ved hjÊlp af Booking.com.
Der skete intet.- Det skal man bare vide når man har booket hos booking.com !
Det er også sÊrdeles meget kritisabelt at, overnatningsstedet, så bare er ligeglad med vores klage, og kan lade vÊre med at rette op på fejlen,- de kan endda sÊtte prisen op og vi kan fÞle os helt til grin! - Stedet har ladet prisen stige med flere tusinder DKK/måned siden vi lejede i august 2018,- dette er totalt uhÞrt og provokerende!
Dette gÞr Booking-com utrovÊrdig, når de anbefaler og beskriver overnatningssteder! Beskrivelser af overnatningssteder er også ofte under alle kritik. For Mykonos condo,Hua Hin står der at der tales flere sprog mens der ikke en gang tales forståeligt engelsk i receptionen, og ledelsen misforstår alt! Beskrivelsen af vores lejlighed svarede IKKE til hvad vi fik, og prisen 2018 var sat alt for hÞjt, isÊr når lejligheden er placeret ved siden stÞjgivende maskinrum med store konstante stÞjgener for lejer, og med flere fejl og mangler der ikke gÞres noget ved.

Er sÊrdeles utilfreds som kunde. Konklusionen er at Booking.com helt afgjort tager hånd om og beskytter udlejeren,- men lader selve lejeren sidde med problemer - uanset problemers alvor.-
Pas på priser på Booking.com - de afspejler så IKKE altid overnatningsstedets standard!

Min klage startede i januar 2019 - vi har ikke fået sagen fÊrdig behandlet endnu 1.4.19. Vi har henvendt os per mail mange gange, ringet fra Hua Hin, og igen da vi var kommet hjem. Vi har sendt video som dokumenterer den store klagen vedr.- stÞjgener, og videoen virker, vi har tjekket det fÞr vi sendte den - ingen reaktion til dato.-

Kundebetjeningen booking.com er meget venlig og lyttende, absolut ingen klager her,- men denne tjeneste kan ikke bruges til noget som helst, når disse servicerende personer ikke ved hvordan de kan eller må lÞse/opfÞlge kunders problemer.

Det forstås naturligvis at, booking.com ikke kan have kendskab til alle overnatningssteder i hele verden. Men kommer der begrundede klager over et overnatningssted, så bÞr det fÞlges op overfor udlejeren,- og lejeren skal kunne hjÊlpes til et andet ligevÊrdig overnatningssted "betalt af udlejer",- så at vi lejere kan fÞle os sikre, når at vi betaler!
Der må kunne stilles erstatningskrav overfor udlejer der udbetales lejer og som for guds skyld udbetales via Booking.com ellers ser vi lejere aldrig vores erstatningspenge!

2019幎3月27日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ