We are very impressed and pleased with the effective way Bo is cleaning the windows. The result is always great, and it is impressive how Bo can clean the windows (even on the third floor) from outsid... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har haft Êren af at fÃ¥ vores vinduer pudset af Bo Polering i fredags, og hold da op en dejlig oplevelse. Bo Polering er professionel til fingerspidserne, og rÃ¥dgav os meget grundigt om vores vin... ãã£ãšèŠã
Vi fik pudset meget trÊngende vinduer af BO Polering, som gik til opgaven med ildhu. Burhan er meget professionel, har stor viden om sit fag og var utrolig fair ift. pris og den tid han brugte pÃ¥ opga... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kan varmt anbefales! Meget fin oplevelse, jeg har allerede booket nÊste vinduespudsning!
Bo Polering tilbyder vinduespolering til alle Private samt Erhvervsmal!
ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Har aldrig haft sÃ¥ flotte vinduerð€
Har kun rosende ord at sige om vinduespoleren og hans flotte arbejde. Han ringede til og med og meddelte, at han blev 10 min. forsinket - respekt.
Hurtig og nem bestilling⊠så bare få bestilt⊠I vil ikke fortryde.
God service og tilfredsstillende resultat!
Vi benyttede Bo Polering sidst og var yderst tilfredse. Hurtig og meget flot produkt! Ikke en finger at sÊtte på de vinduer :)
Bo er fantastisk ! Dygtig og sÞd. Og bruger lang tid på at vÊre grundig!! Bestil ham, top top service.
Jeg havde brug for at få min skÞnhedskliniks vinduer pudset, da vi ikke har kunnet få fat i vores tidligere vinduespudser.
Burhan var super effektiv, og det var dejlig nemt at lave en aftale!
Jeg lÊrte desuden forskellen på en vinduespudsning og polering:D
Fantastisk arbejde, god service og til en fair pris. Det er ikke sidste gang jeg har fÃ¥et pudset vinduer af BO Polering! ðª
Dygtig vinduepudser med gode priser og et fremragende arbejde
Det var en fantastisk oplevelse. Jeg har kontakt med mange, men de holder aldrig deres aftaler. Bo Polering lavede en hurtig aftale og kom til tiden. Jeg kan stÊrkt anbefale dem.
Vores vinduer trÊngte til en ordentlig omgang, og vi tog fat i Bo Polering.
Rigtig hurtig og nem at booke en tid med (faktsik på en sÞndag), sÊrdeles flot arbejde og fair pris - kan varmt anbefales....
Vi har haft Êren af at få vores vinduer pudset af Bo Polering i fredags, og hold da op en dejlig oplevelse.
Bo Polering er professionel til fingerspidserne, og rådgav os meget grundigt om vores vinduer, og hvordan vi kan pleje/passe dem bedst.
Vinduerne blev perfekt pudset, og han ryddede op efter sig.
Det bliver ikke sidste gang han skal pudse vores vinduer. Alt i alt en meget rar person, som udfÞrer sit arbejde grundigt og professionelt. Han kan helt klart anbefales!
Jeg fik poleret mine vinduer af Bo Polering og er virkelig tilfreds med resultatet!! Der gik kun en uge fra kontakt til mine vinduer var ordnet :-) Prisen er rigtig god specielt ift. hvor lÊnge det holder.
Klart anbefalingsvÊrdigt!
Meget flot og grundig polering til god pris.
Jeg fik pudset mine vinduer så flot af Bo! Meget behagelig oplevelse. Jeg vil helt klar bruge Bo igen.
Grundig og dygtig vinduespolering med Þje for detaljen. Vi havde besÞg af Bo, der er godt og hyggeligt selskab, og derudover passede rigtig godt på vores ting undervejs. Og så har vores vinduer aldrig vÊret flottere.
Han kom til tiden og var meget detaljeret.. Jeg har haft mange vinduespudser gennem årene, men Bo polering er indtilvidere den bedste og den mest behagelige vinduespudser jeg har haft på besÞg.
Jeg har lige haft besÞg af Bo polering. Han var simpelhen så sÞd, snaksaglig og grundig! Det er tilmeld også en rigtig god pris, i sÊr når man er studerende. Jeg havde dobbelte vinduer, som kan vÊre mere avanceret, men han var hurtig og meget som skrevet grundig. KÊmpe anbefaling herfra
Fantastisk service og mine vinduer har aldrig fÞr vÊret så pÊne. Han får mine bedste anbefalinger
Fantastisk oplevelse! Jeg kan til en hver tid anbefale Bo Polering. Man får en super service og endnu bedre til en rimelig pris som man ikke får mange andre steder!
Jeg har haft glÊde af Bo Polering siden de stiftede firma og jeg har ikke tÊnkt mig at finde andre! Jeg kan kun give dem ros for deres flotte arbejde og altid behagelige selskab.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã