Banner for BornFiber

BornFiber レビュヌ 1,231

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Internettet fungerer som det skal, men Caroline fra kundeservice fortjener den stÞrste high five. Jeg lÞb ind i et problem med nogle dobbeltbetalinger og hun tog sagen i egen hÃ¥nd og lÞste problemet... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg syntes BornFiber gÞr det utroligt godt, og jeg vil gerne rose dem for deres kundeservice. Man fÃ¥r et hurtigt og nÞjagtigt svar nÃ¥r man henvender sig. Deres tekniker er utrolig flinke, og man er... もっず芋る

䌁業情報

6. 電話・むンタヌネット サヌビス

BornFiber に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Opgrader til lynhurtigt fibernet

BornFiber leverer lynhurtigt fibernet og tv til dig der bor pÃ¥ Bornholm, SjÊlland & Øerne.

Med fibernet kan du fremtidssikre din bolig med den mest stabile og lynhurtige internetforbindelse. Så kan alle i hjemmet trygt streame, game og arbejde hjemmefra. Helt uden afbrydelser. Så uanset hvor mange skÊrme du har gang i på samme tid, får du altid den bedste internetoplevelse med fibernet fra BornFiber.

Kunden i fokus

Hos BornFiber har vi altid kunden i fokus, og vi stÃ¥r klar til at give dig en tryg, tillidsfuld og personlig rÃ¥dgivning fra du bestiller til det hele virker. Vores lokale kendskab er din tryghed for at vi altid mÞder dig i ÞjenhÞjde – om det er til lokale Ã¥bent hus-arrangementer eller nÃ¥r du taler med vores kundeservice. Uanset hvilket behov du har, hjÊlper vi dig med at finde den lÞsning som passer bedst til dit hjem.

Vores mission

BornFiber har en mission om at bruge den teknologiske udvikling til at sikre lynhurtigt internet pÃ¥ Bornholm, SjÊlland & Øerne. Vi har base i Hasle pÃ¥ Bornholm, og i Taastrup pÃ¥ SjÊlland. Her arbejder vi ud fra en fÊlles vision: At gÞre BornFiber til den mest attraktive netvÊrksudbyder pÃ¥ fÞrste klasses fiberinfrastruktur.

Lyder det interessant?

Se om du kan få fibernet på din adresse på bornfiber.dk eller ring på 70 89 00 00

Personlig service i ÞjenhÞjde

圓該䌁業による蚘述

Hos BornFiber tror vi pÃ¥, at stabilt og hurtigt internet er en grundlÊggende del af hverdagen – uanset om du streamer, arbejder hjemmefra eller gamer. Vi leverer fibernet til bÃ¥de Bornholm og SjÊlland, og vi gÞr en dyd ud af at holde det enkelt: hÞj hastighed, fair priser og en kundeservice, der tager telefonen, nÃ¥r du ringer. Vi er tÊt pÃ¥ vores kunder og stolte af at vÊre et lokalt forankret selskab, der tager ansvar for bÃ¥de kvalitet og trovÊrdighed. Derfor lytter vi til din feedback – det er sÃ¥dan, vi bliver endnu bedre.

Promotion box for BornFiber

Fibernet fra kun 99,-/md. i 6 måneder.

Opgrader til en stabil og lynhurtig fiberforbindelse fra BornFiber.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

1231件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Det virker bare

Det virker bare, og man taler ikke med en robot

2026幎4月15日

Hej Jesper,

Vi siger tusind tak for at have delt din oplevelse sammen med os.
Det er dejligt at hÞre at forbindelsen bare virker og du sÊtte pris på at du ikke bliver mÞdt af en robot.

Camilla / BornFiber

Jeg lÞb ind i et problem med nogle dobbeltbetalinger og hun tog sagen i egen hånd og lÞste problemet lynhurtigt, og de ekstra betalinger har jeg fået sendt retur. Jeg har ikke andet end ros :)

2026幎4月15日

Hej Stine,

Et kÊmpe stort tak for at dele din oplevelse sammen med os.
Caroline får den stÞrste high five for den service hun har givet dig. Det er dejligt at hÞre at det blevet fikset med det samme.

Venlig og hurtig modtagelse

Venlig og hurtig modtagelse. Problemet blev lÞst hurtigt og kompetent.

2026幎4月14日

Hej Per,
Vi er meget glade for at du har ville dele din oplevelse sammen med os, stort tak for det.
Det er godt at hÞre at dine udfordringer blev lÞst hurtigt med en venlig og kompetent medarbejder.

Camilla / BornFiber

Hurtig og meget venlig support person

Hurtig og meget venlig support person. Tak

2026幎4月14日

Hej Niels,

Tak for din anmeldelse og dine 5 stjerner.
Vi gÞr alt det bedste vi kan for vores kunder og hvor er det godt at hÞre at du har fået en venlig support.

Camilla / BornFiber

Jeg syntes BornFiber gÞr det utroligt

Man får et hurtigt og nÞjagtigt svar når man henvender sig. Deres tekniker er utrolig flinke, og man er som kunde blevet behandlet virkelig godt.

2026幎4月13日

Hej Annika,
FÞrst tusind tak for alt den ros til de forskellige medarbejder. Det er noget der sÊttes stor pris på.
Det vigtigste er at du har fået en super god service uanset hvem de har mÞdt i BornFiber.

Camilla / BornFiber

Ingen hjÊlp til opsÊtning af ny box

Ingen hjÊlp til opsÊtning af ny box, som man er tvunget til at installere. Ingen mulighed for at snakke med en tekniker, om Bornfiber - mod betaling- kan installerer den nye box i mit sommerhus. Ja, der var stadig hvilende abonnement, men ingen oplysninger om, at det skulle vÊre aktivt, så ville jeg have åbnet fÞr. Så, kundeservice! Ikke rigtigt. Heldigvis kan abonnementet afmeldes!

2026幎4月7日

Hej Dorte

Vi sÊtter pris på at du har taget dig tid til at sÊtte ord på din oplevelse.

Som vi snakkede om i telefonisk samtale har vi tilbudt ekstraordinÊrt at sende en tekniker ud for at finde en lÞsning, vi er kede af vi ikke kunne give det tilbud i tide inden du fandt en anden lÞsning.

Mangler du hjÊlp en anden gang, så står vi altid klar til at hjÊlpe dig.

Katja / Bornfiber

Fantastisk kundeservice hos BornFiber

Jeg er skiftet til BornFiber som min internetudbyder, og jeg har haft en rigtig god oplevelse. Jeg har kontaktet kundeservice omkring flere gange siden opstart, og ventetiden har hver gang vÊret maks. 5 minutter.

Medarbejderne har vÊret utrolig sÞde, hÞflige og hjÊlpsomme. De har lyttet til mine spÞrgsmål og hurtigt fundet lÞsninger.

I dag kontaktede jeg dem igen i forbindelse med opsÊtning af min egen router, og jeg fik endnu en rigtig god oplevelse – denne gang uden ventetid, og mit problem blev lÞst inden for 5 minutter.

Jeg kan klart anbefale BornFiber.

2026幎3月30日

Hej Nusrettin

Mange tak for de fine ord, det sÊtter vi stor pris på!

Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og vi har kunne hjÊlpe dig.

Du Þnskes en rigtig god påske :)

Katja / BornFiber

2026幎3月27日

Hej Signe,

Mange tak for dine stjerner.
Vi er utrolige glade for at at du har modtaget en god service.

Camilla / BornFiber

Relevante svar og god tid

Behagelig og forstående havde god tid og relevante svar på spÞrgsmål

2026幎3月25日

KÊre Pia

Tak for de pÊne ord, og tak fordi du deler din oplevelse med os.
Vi glÊder os til at installere fiber hos dig :)

Nikolaj / BornFiber

God forklaring da jeg altid har troet

God forklaring da jeg altid har troet bornfiber var en TV pakke

Hej Lene

Vi er glade for, at det er blevet opklaret ;)
BornFiber leverer både internet og tv-pakker.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spÞrgsmål.

Nikolaj / BornFiber

BornFiber is a company that truly

BornFiber is a company that truly values its customers. They have a highly professional team, always ready to provide useful information over the phone. It’s rare to find such understanding and patient people in tech support. Highly recommended for their reliability and top-tier staff!

Dear PETRU,

Thank you for taking the time to share your experience.

Your recommendation means a lot to us

Fantastisk service hos BornFiber

Fantastisk service hos BornFiber! Nikolaj hjalp mig med det helt rigtige kabel. Nu kÞrer internettet som smurt i Greve Strand. 5 stjerner herfra!" ⭐⭐⭐⭐⭐

KÊre Dorin

Mange tak for de 5 stjerner– det sÊtter vi stor pris pÃ¥!

Jeg håber, at kablet var i den rette lÊngde ;)

SÞde og imÞdekommende

SÞde og imÞdekommende. Gode tilbud på en god forbindelse og personale, der fÞlger op. Kan klart anbefales

2026幎3月23日

Hej Sissel,

Hvor er vi glade for at din oplevelse har vÊret god og imÞdekommende af vores medarbejdere.
Et stort tak for din anmeldelse.

Camilla / BornFiber

Flink kvinde jeg talte med, god service.

2026幎3月19日

Hej Rici,

Tusind tak for dine stjerner, dem er vi meget glade for.
Vi er glade for at hÞre at du har modtaget en god service fra vores medarbejder.

Camilla / BornFiber

Super hjÊlp fra jeres medarbejder

Super hjÊlp fra jeres medarbejder Nicolai. Alt fungere bare.

2026幎3月18日

Hej Kunde,

FÞrst tusind tak for at dele din oplevelse sammen med os.
Endnu vigtigere er at du har fået et super hjÊlp fra vores medarbejder og alt fungere som det skal.

Camilla / BornFiber

God service og mÊgtig rart med

God service og mÊgtig rart med opfÞlgning.

Alt virker som det skal.

2026幎3月17日

Hej Henrik,

Et stort tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse og har kunne bruge for opfÞlgningskald.

Camilla / BornFiber

Personlig henvendelse og opfÞlgning på

Personlig henvendelse og opfÞlgning på om det hele virker som det skal.

2026幎3月11日

Hej Laila,

Tusind tak for dine stjerner.
Vi er glade for at du har vÊret glad for vores kald om alt virker som det skal.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。