Po miesiącu czekania i nic niewnoszących maili od botów, miałam dość. Towar nie zosrał dostarczony. Mieli problem z dostawą na wskazany adres. Jakoś dotąd nikt inny nie miał. Na szczęście zwrócili pi... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Artykuły wybrałam szybko, płatność też w miarę sprawnie poszła, ale tak długo to jeszcze nigdy nie czekałam ( minął tydzień, a dalej paczki nie otrzymałam, o ile w .ogóle dotrze). Logistyka fatalna. B... もっと見る
Oszustwo. Ubrania przylatują z Chin, co oczywiście trwa odpowiednią ilość czasu. Firma udaje jakoby była z Polski co jest kłamstwem - adres fikcyjny, siedziba w Chinach. Fikcyjna firma. Ubrania jakośc... もっと見る
Letnia sukienka o zwiewnym kroju jest idealna na gorące dni. Dekolt podkreśla sylwetkę, a lekki materiał sprawia, że nosi się ją z przyjemnością. To jedna z tych sukienek, które można założyć zarówno... もっと見る
企業が回答しました
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jedno wielkie oszustwo!!!
Jedno wielkie oszustwo!!!
Firma nie wiadomo skąd a podszywa się pod Polską firmę.
Brak możliwości zwrotu produktu, który jest zwykły chińskim badziewiem!
Nędzna komunikacja i złodziejska firma
Bardzo ciekawe stroje!! ALE KOMPLETNY BRAK INFORMACJI O TERMINIE DOSTAWY. W KILKU MAILACH WYSYŁAJĄ TEN SAM KOMUNIKAT. FIRMA NIEODPOWIEDZIALNA. ABSOLUTNIE NIE POLECAM. Złodziejska firma
Nie przysłała mi od kilku tygodni oplaconych ubrań. Szkoda pieniędzy. Kompletny brak kontaktu. Nigdy więcej nie zamówię w tej firmie nic.
Produkty
Produkty, które dotarły po 19 dniach sa zwykłym chińskim badziewiem. Chcąc zwrócić produkty na maile odpowiada tylko automat. Złodzieje!
Szybki
Szybki, miły, konkretny kontakt. Zero problemów podczas prośby o zmianę koloru sukienki. Polecam
UWAGA
UWAGA – OSZUSTWO
ODRADZAM TEN SKLEP!
Moje doświadczenie z tym sklepem jest skandaliczne. Oferta sprawia wrażenie polskiej, a później okazuje się, że przy zwrocie towar ma być wysyłany do Hongkongu. Po około 30 minutach od zamówienia próbowałam je anulować bo sie zorientowałam, że coś nie gra ale otrzymałam informację, że paczka jest już „przygotowana do wysyłki”, mailowo odpisuje automat, brak kontaktu z człowiekiem.
W mojej ocenie cała sytuacja wygląda bardzo podejrzanie i mam poczucie, że zostałam oszukana. Sprawę zgłosiłam już bankowi i odpowiednim instytucjom UOKiK.
NIE POLECAM. UWAŻAJCIE, zanim zostawicie tutaj swoje pieniądze.
Zamówienie przez internet
Zrobiłam zakupy przez internet wszystko szybko, sprawnie i profesjonalnie, polecam
Uwaga
Uwaga! Przekupują zniżką 50% ceny na kolejne zakupy. Nie klikliknęłam tej zniżki,bo chcieli ocenę dostać zanim towar został wysłany... Nie jest to Polska firma. Na buty czekam już 10 dni i już wiem czego się spodziewać. Dziwię się,że takie praktyki mają miejsce i takie firmy krzaki nie są nigdzie sprawdzane. Zawsze byłam czujna jeśli chodzi o zakupy, ale tym razem dałam się nabrać.
1 sierpnia złożone zamówienie do tej…
1 sierpnia złożone zamówienie do tej pory nie doszło. Od 8 sieprnia jest status przygotowana do nadania przez pocztę polską i nic się nie dzieje. Jak odzyskać pieniądze?
All its very good.
Oszuści
Oszuści. Uważajcie. Na stronie jest informacja o ekspresowej wysyłce a w praktyce sklep zakupuje towar w Chinach w 3x niższej cenie na który trzeba czekać miesiąc. Jakość produktu bardzo zła. Są to tanie, źle wykonane i ze słabej jakości produkty zakupione w tanim Chińskim sklepie Internetowym z którym miałam do czynienia już w przeszłości. Jakież było moje zdziwienie kiedy otrzymałam link do śledzenia przesyłki. Dałam się nabrać na dobrze wykonaną stronę Internetowej polskiej firmy Borowska-Kraków.
Oszustwo
Oszustwo. Nazwa i pierwsza obsługa wskazuje na Polską firmę. Na produkt czekałam ponad dwa tygodnie. To co przyszło jest dramatycznej jakości. Nie nadaje się do noszenia. Chce zwrócić towar ale dostaje tylko idiotyczne maile. Pewnie koszt zwrotu do Azji i tak przewyższy cenę towaru.
Firma szybka i konkretna.
Pomimo anulacji zamówienia sukienka…
Pomimo anulacji zamówienia sukienka została wysłana. Minął tydzień, a status wysyłki dalej pokazuje magazyn. Na maile odpowiada automat, który ma tylko jedną ustawioną wiadomość. Nie ma szans się z nikim skontaktować żeby ustalić dlaczego to zostało wysłane.
Oszustwo
Oszustwo, brak przesyłki i brak zwrotu pieniędzy, trzeba zgłosić na policję i zablokować tej firmie możliwość oszustw w Polsce, widać, że te pozytywne komentarze to sztuczna inteligencja.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。