ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mooie deal op de kop kunnen tikken, met een ruime variëteit aan druiven en streken om verschillende goede wijnen te leren kennen. Snel geleverd in een stevige doos. Absolute aanrader!
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Bottlestock.be koop je geen wijn, je ontdekt hem. Wij verkopen verrassingsdozen met kwaliteitswijn aan uiterst scherpe prijzen. Denk aan 6 zorgvuldig geselecteerde flessen voor â¬29 â zonder poespas, zonder keuzestress en bovendien gratis geleverd. Wat erin zit? Dat blijft een verrassing tot je de doos opent. Wat je mag verwachten? Wijn die perfect drinkbaar is, professioneel bewaard werd en vaak dubbel zoveel waard is. Onze filosofie? No Bullshit Winedeals: transparant, toegankelijk en verrassend goed. Geen verkooppraatjes, geen dure wijnjargon â enkel plezier in een doos. Chez Bottlestock.be, vous nâachetez pas du vin⊠vous le découvrez. Nous proposons des box mystÚre composées de 6 bouteilles de vin soigneusement sélectionnées pour seulement 25 â¬. Vous ne savez pas exactement ce que vous recevez â mais vous savez que ce sera bon. Du vin parfaitement buvable, conservé dans les meilleures conditions, souvent vendu auparavant au double du prix.Notre promesse ? Des deals vins sans blabla : clairs, accessibles et toujours surprenants. Pas de discours marketing, pas de jargon Ånologique, juste du plaisir à chaque gorgée.
é£çµ¡å
A. Vaucampslaan 110, 1654, Beersel, ãã«ã®ãŒ
- +32 (0)2 356 33 00
- hello@bottlestock.be
- bottlestock.be
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Een selectie van verrassende wijnen
Een selectie van verrassende wijnen, die we al meermaals met plezier hebben besteld.
Topwijnen!!!
Perfecte levering..
Perfecte levering... fijne wijntjes...alleen spijtig dat er 1 flesje niet te drinken was... een witte.
Te oud?
Maar de rest maakt veel goed...
Super leuk hier
Super leuk hier, de eerste box was zeer goed . De tweede nog veel beter gewoon fijn punten sparen. bij Mijn tweede box had ik al 6 flessen gratis ik ben fan heerlijke wijnen en aan lage prijs ik zou zeggen dankje wel ga zo verder groetjes
Quelle surprise !
De mistery boxen zijn interessant om verschillende wijnen te ontdekken. Het zijn meestal ook iets oudere wijnen. In rood gaat dat meestal goed, ze kunnen immers langer bewaard worden. In wit vind ik het toch regelmatig twijfelachtig, de fruitigheid gelijk ze omschreven is, is meestal ver te zoeken. Drinkbaar ja, maar lekker ? De uitdaging ligt er dan in om de juiste foodpairing te combineren, dat maakt het dan toch weer spannend !
2 flessen gesneuveld
Er waren 2 flessen gesneuveld bij bezorging, maar ze hebben een goede oplossing aangeboden. Wijn moet ik nog proeven, maar ze zien er veelbelovend uit!

Rosé heeft vele kleurtintenâŠ
We zijn aangenaam verrast over de diversiteit van het aanbod. Veel nieuwe namen. Het proeven moet nog beginnen, eerlijk gezegd. Maar we zijn ervan overtuigf dat het weer een echte degustatie gaat worden zoals met de eerdere gekochte Mysterie Boxen.

Zeer goede prijs/kwaliteit verhoudingâŠ
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en echt lekkere wijn!
Zeer goede service! Correct!!

Lekkere wijnen!
Lekkere wijnen! Het was echt een keer leuk om op een laagdrempelige manier iets nieuws uit te proberen!

Tot nu toe enkele lekkere wijnen
Tot nu toe enkele lekkere wijnen

Waar voor je geld

Bottlestock.be ããã®åç
Mooi pakket met verschillende soortenâŠ
Mooi pakket met verschillende soorten wijn. Leuk om uit te pakken of cadeau te geven. Goeie en snelle service

Bottlestock.be ããã®åç
Makkelijk om te bestellen en snelleâŠ
Makkelijk om te bestellen en snelle levering en vooral : heel lekkere wijntjes om te ontdekken (die ik anders nooit zelf zou gekocht hebben).

Bottlestock.be ããã®åç
Snelle levering van lekkere wijntjes
Snelle levering van lekkere wijntjes. De bonusclub is zeker een meerwaarde, waardoor je wat extraatjes kan verdienen! Ook de klantendienst is top!

Bottlestock.be ããã®åç
Een goede variatie van heerlijke wijnenâŠ
Een goede variatie van heerlijke wijnen voor een klein prijsje

Snel geleverd.
Niet duur en vlug geleverd. Maar je weet uiteraard niet wat je gaat krijgen. Bij de rode wijn waren er 2 (duurdere) flessen die al iets te oud waren.

Bottlestock.be ããã®åç
Super vlugge levering van echt lekkereâŠ
Super vlugge levering van echt lekkere wijnen.

Bottlestock.be ããã®åç
Mooie selectie lekkere wijn bijâŠ
Mooie selectie lekkere wijn bij Botllestock.be

Leuk initiatief
Heel leuk om voor mij onbekende wijnen te proeven, diegene die ik al gedronken heb waren in elk geval heel lekker.
Prima service ook, goed verpakt en snel geleverd

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ