レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Mooie deal op de kop kunnen tikken, met een ruime variëteit aan druiven en streken om verschillende goede wijnen te leren kennen. Snel geleverd in een stevige doos. Absolute aanrader!

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ワむン専門店

圓該䌁業による蚘述

Bij Bottlestock.be koop je geen wijn, je ontdekt hem. Wij verkopen verrassingsdozen met kwaliteitswijn aan uiterst scherpe prijzen. Denk aan 6 zorgvuldig geselecteerde flessen voor €29 – zonder poespas, zonder keuzestress en bovendien gratis geleverd. Wat erin zit? Dat blijft een verrassing tot je de doos opent. Wat je mag verwachten? Wijn die perfect drinkbaar is, professioneel bewaard werd en vaak dubbel zoveel waard is. Onze filosofie? No Bullshit Winedeals: transparant, toegankelijk en verrassend goed. Geen verkooppraatjes, geen dure wijnjargon – enkel plezier in een doos. Chez Bottlestock.be, vous n’achetez pas du vin
 vous le découvrez. Nous proposons des box mystÚre composées de 6 bouteilles de vin soigneusement sélectionnées pour seulement 25 €. Vous ne savez pas exactement ce que vous recevez – mais vous savez que ce sera bon. Du vin parfaitement buvable, conservé dans les meilleures conditions, souvent vendu auparavant au double du prix.Notre promesse ? Des deals vins sans blabla : clairs, accessibles et toujours surprenants. Pas de discours marketing, pas de jargon œnologique, juste du plaisir à chaque gorgée.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Super leuk hier

Super leuk hier, de eerste box was zeer goed . De tweede nog veel beter gewoon fijn punten sparen. bij Mijn tweede box had ik al 6 flessen gratis ik ben fan heerlijke wijnen en aan lage prijs ik zou zeggen dankje wel ga zo verder groetjes

2026幎4月10日
5぀星のうち3の評䟡

Quelle surprise !

De mistery boxen zijn interessant om verschillende wijnen te ontdekken. Het zijn meestal ook iets oudere wijnen. In rood gaat dat meestal goed, ze kunnen immers langer bewaard worden. In wit vind ik het toch regelmatig twijfelachtig, de fruitigheid gelijk ze omschreven is, is meestal ver te zoeken. Drinkbaar ja, maar lekker ? De uitdaging ligt er dan in om de juiste foodpairing te combineren, dat maakt het dan toch weer spannend !

2026幎4月9日

2 flessen gesneuveld

Er waren 2 flessen gesneuveld bij bezorging, maar ze hebben een goede oplossing aangeboden. Wijn moet ik nog proeven, maar ze zien er veelbelovend uit!

2026幎4月4日

Bottlestock.be からの回答

Dankjewel voor je begrip en fijne feedback! 🙏 Jammer van de gesneuvelde flessen, maar blij dat we een goede oplossing konden bieden. We zijn benieuwd wat je van de wijnen vindt — hopelijk zitten er een paar pareltjes tussen! 🍷✚

Rosé heeft vele kleurtinten

We zijn aangenaam verrast over de diversiteit van het aanbod. Veel nieuwe namen. Het proeven moet nog beginnen, eerlijk gezegd. Maar we zijn ervan overtuigf dat het weer een echte degustatie gaat worden zoals met de eerdere gekochte Mysterie Boxen.

2026幎3月31日

Bottlestock.be からの回答

Wat fijn om te lezen! 🙌 Diversiteit en verrassende ontdekkingen — daar draait het om bij onze Mystery Boxen. Super dat jullie al vaste fans zijn! Geniet van de degustatie en laat maar weten welke pareltjes jullie ontdekken. Santé! 🍷✚

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en echt lekkere wijn!
Zeer goede service! Correct!!

2026幎4月3日

Bottlestock.be からの回答

Wauw, dankjewel voor deze toprecensie! 🙏 Lekkere wijn, goede prijs én correcte service — daar doen we het voor. Santé en tot de volgende box! 🍷🎉

Lekkere wijnen!

Lekkere wijnen! Het was echt een keer leuk om op een laagdrempelige manier iets nieuws uit te proberen!

2026幎3月30日

Bottlestock.be からの回答

Dankjewel voor je leuke review! 😄 Laagdrempelig nieuwe wijnen ontdekken — precies wat we willen bieden. Hopelijk tot een volgende ontdekkingstocht! 🍷✚

Waar voor je geld

2026幎3月29日

Bottlestock.be からの回答

Wat een fantastische review, dankjewel! 🙏 Variëteit, ontdekking én een stevige verpakking — blij dat alles in de roos was. Bedankt voor de aanbeveling! Santé! 🍷🎉✚

5぀星のうち5の評䟡

Mooi pakket met verschillende soorten

Mooi pakket met verschillende soorten wijn. Leuk om uit te pakken of cadeau te geven. Goeie en snelle service

2026幎3月27日

Bottlestock.be からの回答

Dankjewel voor je fijne woorden! 🙌 Uitpakken of cadeau geven — altijd een feestje met onze boxen. Blij dat de service ook top was! Santé! 🍷🎁✚

5぀星のうち5の評䟡

Makkelijk om te bestellen en snelle

Makkelijk om te bestellen en snelle levering en vooral : heel lekkere wijntjes om te ontdekken (die ik anders nooit zelf zou gekocht hebben).

2026幎3月9日

Bottlestock.be からの回答

Dankjewel voor deze topreview! 😄 Precies dát is de magie van onze boxen: wijnen ontdekken die je anders nooit zou proberen. Blij dat het smaakt! Santé en op naar meer verrassingen! 🍷✚

5぀星のうち4の評䟡

Snelle levering van lekkere wijntjes

Snelle levering van lekkere wijntjes. De bonusclub is zeker een meerwaarde, waardoor je wat extraatjes kan verdienen! Ook de klantendienst is top!

2026幎3月24日

Bottlestock.be からの回答

Wauw, dankjewel voor dit mooie compliment! 🙏 Snelle levering, lekkere wijn, Bonusclub-voordelen én een top klantendienst — je hebt het volledige Bottlestock-pakket ervaren! Santé en geniet van je extraatjes! 🍷🎁✚

Snel geleverd.

Niet duur en vlug geleverd. Maar je weet uiteraard niet wat je gaat krijgen. Bij de rode wijn waren er 2 (duurdere) flessen die al iets te oud waren.

2026幎3月19日

Geert-Jan & Danny hier,

merci voor je eerlijke review 🙌

Snel geleverd en goed geprijsd? Daar doen we het voor.

En ja
 dat mystery stuk hoort er natuurlijk bij 😉
Soms zit je er boenk op, soms is het net iets minder uw ding — da’s een beetje het spel.

Wat die oudere flessen betreft: normaal selecteren we alles zo dat ze nog mooi op dronk zijn.
Maar smaken (en timing) kunnen verschillen.

5぀星のうち5の評䟡

Super vlugge levering van echt lekkere

Super vlugge levering van echt lekkere wijnen.

2026幎3月22日

kort maar krachtig — daar houden we van 😄

Super vlug geleverd én lekkere wijnen?
Dan hebben we ons werk goed gedaan 🍷

Merci om het te laten weten, dat doet altijd plezier in het magazijn 🙌

5぀星のうち4の評䟡

Mooie selectie lekkere wijn bij

Mooie selectie lekkere wijn bij Botllestock.be

2026幎3月21日

Bottlestock.be からの回答

4 sterren én een mooie selectie?
Da’s al bijna perfect 😄

Merci om het te laten weten — doet ons plezier dat de wijnen gesmaakt hebben 🍷

We blijven sleutelen aan de volgende box om die 5de ster ook binnen te halen 😉

Tot bij de volgende?
Geert-Jan & Danny,

Leuk initiatief

Heel leuk om voor mij onbekende wijnen te proeven, diegene die ik al gedronken heb waren in elk geval heel lekker.
Prima service ook, goed verpakt en snel geleverd

2026幎3月20日

Bottlestock.be からの回答

kijk, daar doen we het voor 😄

Nieuwe wijnen ontdekken én ze dan nog lekker vinden ook — missie geslaagd 🍷

Merci voor de mooie woorden over de service en levering, dat maakt onze dag in het magazijn 🙌

Blij dat we u hebben kunnen verrassen.
Hopelijk zitten er in de volgende box nog een paar nieuwe favorieten 😉

Tot snel?

Groetjes,