Boukee レビュー

企業情報

1. 花の宅配
  2. インテリア デザイン店

当該企業による記述

Welkom bij Boukee! Wij geloven dat bloemen een huis gezelliger maken, maar dat je niet elke week een nieuw boeket hoeft te kopen om daarvan te genieten. Daarom vind je bij ons hoogwaardige zijden boeketten die bijna niet van echte bloemen te onderscheiden zijn. Elk boeket wordt met veel zorg samengesteld, waarbij we kiezen voor een natuurlijke uitstraling, harmonieuze kleuren en oog voor detail. Of je nu houdt van een romantisch veldboeket, een tijdloos klassiek arrangement of een modern boeket, bij Boukee vind je bloemen die jarenlang mooi blijven. Onze boeketten vragen geen water, verwelken nooit en blijven elk seizoen even stralend. Zo geniet je elke dag van een sfeervolle blikvanger zonder onderhoud. Ideaal voor je eigen interieur of als origineel cadeau waar iemand lang plezier van heeft. We vinden persoonlijke service minstens zo belangrijk als mooie producten. Daarom pakken we elke bestelling met zorg in en staan we altijd klaar om vragen te beantwoorden of advies te geven. We hopen dat je net zo enthousiast wordt van onze collectie als wij dat zijn. Altijd mooi. Nooit verwelkt. Dat is waar Boukee voor staat.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 7

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち5の評価

Wat een mooie ontdekking…wat een prachtig boeket

Heel blij met dit prachtige boeket van Boukee. Ik moest echt van dichtbij kijken om te zien dat het zijden bloemen zijn. Zo mooi en zo levensecht!
Ook de service was top: vriendelijk, vlot en met veel zorg. Dat maakt echt het verschil.
Ik wens jullie heel veel succes met jullie nieuwe webshop. Als dit de kwaliteit is die jullie afleveren, dan komt dat zeker goed. Een aanrader!

2026年7月28日

Boukee からの回答

hallo Virginie, dank je wel om zo'n fantastische review te schrijven, daarvoor doen we het ! geniet van je bloemen, en geef ze geen water 😉.

Voor herhaling vatbaar!

Eerste keer hier besteld. Kleine twijfel in het begin omdat het toch best wat geld kost maar ze zijn het meer dan waard! Volgende dag reeds thuis ontvangen en het boeket was zodanig stevig en mooi verpakt dat hij zoals de foto’s aankwam. Je zou helemaal niet zeggen dat het geen echte bloemen zijn.
Ik zal hier in de toekomst zeker nog bestellen! 🌷 🌹 💐

2026年7月15日

Boukee からの回答

Hoi Elien, zo leuk dat je tevreden bent met de bloemen én de service, zo hoort het ook ! Een boeket kost inderdaad meer dan een vers boeket, maar je geniet er des te langer van. Bedankt voor het vertrouwen. Kristien

5つ星のうち5の評価

Startend bedrijf maar meteen een schot…

Startend bedrijf maar meteen een schot in de roos 😉. Ik kreeg het boeket “Peony Bliss” cadeau en ik word er elke dag blij van. Ik was aanvankelijk wat kritisch tov kunstbloemen, maar deze zijn echt heel mooi naturel. Iets duurder dan een gewoon boeket maar mijn persoonlijke mening: als je 2 echte boeketjes koopt ( die meestal maar 1 week mee gaan) heb je je investering al terug verdiend. Professioneel en betrouwbaar bedrijf .

2026年7月17日

Boukee からの回答

hallo Kristel, dank je wel voor je fijne review. Leuk te lezen dat je tevreden bent met je geschenk. Geniet van de bloemetjes, zelfs met dit warme weer verwelken ze niet ! Kristien

Een aanrader

Een aanrader! Zijdebloemen die eruit zien als echte. Ze blijven altijd fris, ideaal met het warme zomerweer.
Vlotte levering, mooi ingepakt.

2026年7月13日

Boukee からの回答

dag SImon, blij dat je tevreden bent met je aankoop, daar doen we het voor.

5つ星のうち5の評価

Zeer goede service & prachtige bloemen!

Zeer goede service! Prachtige bloemen, ze zien er helemaal echt uit! Combinatie van de bloemen zit goed in elkaar.

2026年7月14日

Boukee からの回答

dank je wel voor je mooie feedback, geniet van de bloemen, elke dag opnieuw

Ik kan Boukee absoluut aanbevelen

Ik kan Boukee absoluut aanbevelen! De bloemen zijn bijzonder mooi en levensecht. Goed verpakt en vlot geleverd.

2026年6月26日

Boukee からの回答

Hey Inge, dank je wel voor je positieve feedback, heel blij dat je de bloemen mooi vindt, en dat de service in orde was. Geniet ervan, Kristien

5つ星のうち5の評価

We waren al lang op zoek naar een…

We waren al lang op zoek naar een boeket kunstbloemen want door mijn allergie kan ik niet zo goed tegen echte boeketten. Toen ik de bloemen van Boukee zag, was ik direct verkocht. Ze maken ons huis direct vrolijker. De levensechte bloemen bekoren iedere bezoeker. Een aanrader!

2026年7月1日

Boukee からの回答

Bedankt voor de positieve feedback Caroline, geniet van je aankoop (zonder niezen). Blij dat je er vrolijk van wordt. Kristien

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。