Bouwbedrijf DLN レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Heel blij met de werkzaamheden die door Dylan en zijn team zijn gedaan. Wij zouden zelf wat werkzaamheden op pakken, maar toen bleek dat deze lastiger waren dan gedacht zijn ze door Dylan en zijn te... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

DLN heeft bij ons een opbouw op het dakterras gezet, waar we erg tevreden over zijn. Zijn personeel is erg vriendelijk en duidelijk, en zijn gericht op het afleveren van goede kwaliteit. Van het sloop... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat begon als ‘alleen’ een opbouw plaatsen veranderde al snel in een totaal renovatie van ons nieuw aangekochte huis. Super fijn geholpen door Dylan voorafgaand aan de verbouwing maar ook tijdens... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dylan heeft bij ons de zolder verbouwd: dakkapel geplaatst, verschillende kamers gemaakt en een vliering er in gezet. Vanaf de start was er duidelijke communicatie. Er wordt meegedacht en zo nodig ti... もっず芋る

䌁業情報

1. 建蚭䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Bouwbedrijf DLN is gespecialiseerd in renovatie, verbouw, nieuwbouw en onderhoud.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Wc en badkamer renovatie

Dylan heeft bij ons de wc gerenoveerd en de badkamer verplaatst en deze van top tot teen opgebouwd.
De verbouwing is niet vlekkeloos verlopen, maar voor elk probleem had Dylan een oplossing. Hij luistert dan ook goed naar je wensen en geeft advies waar nodig.
Echt vakmanschap met een glimlach!

2020幎10月19日

Beste Sam,

Bedankt voor de mooie review. Wij stellen de vijf sterren zeer op prijs.

Bouwbedrijf DLN staat voor "Uw droom is onze uitdaging". Dit was zeker een uitdaging met uiteindelijk een mooi resultaat.

Veel plezier met de nieuwe badkamer en toilet.

Nieuwe trap

Dylan heeft bij ons een nieuwe trap geplaatst en daarbij de wanden opnieuw afgewerkt. Denkt goed mee met de uitdagingen die het met zich mee brengt. Hij kon relatief snel tegen een eerlijke prijs.

ik zou Dylan zo weer vragen bij mijn volgende project.

2020幎9月30日

Bouwbedrijf DLN からの回答

Bedankt voor je vertrouwen in ons bedrijf.

Vervanging dakramen

Zeer prettige samenwerking.
Snel en schoon werk,
Komen afspraken na.
Zeer tevreden

2020幎9月28日

Beste Hans,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het vertrouwen in Bouwbedrijf DLN.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom zijn we erg blij dat u onze diensten als positief heeft ervaren.

Plaatsen lichtkoepels

Volgens afspraak netjes opgeleverd.

2020幎9月27日

Beste Wim,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze positieve review achter te laten. Wij waarderen dit enorm.

schuifdeurkast

Mooie schuifdeurkast voor in de slaapkamer.. Netjes afgewerkt. Verder alles prima.. Goede service en alles volgens afspraak

2020幎9月1日

Beste Mark,

Bedankt voor de positieve beoordeling en het vertrouwen in Bouwbedrijf DLN. De vijf sterren stellen wij zeer op prijs.

5぀星のうち4の評䟡

Aftimmeren en isoleren zolder inclusief dakkapel

Dylan heeft bij ons een dakkapel en de zolder afgetimmerd, dak geïsoleerd, gevel voorzien van nieuwe bekleding en nieuw dubbel glas geplaatst. Hij heeft netjes werk afgeleverd en er is goed gecommuniceerd. Ik was eerst niet 100% tevreden over het plaatsten van het dubbelglas. Kan gebeuren, Dylan heeft dit goed opgepakt en uiteindelijk ben ik tevreden. Er wordt hard gewerkt en inderdaad een glimlach.

2020幎9月1日

Beste Lennard,

Hartelijk dank voor de positieve feedback en 4 sterren beoordeling!

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn daarom erg blij om te horen dat u onze service als positief heeft ervaren.

Badkamer renovatie

Het ging om een kleine badkamer, maar Dylan pakte de uitdaging met beide handen aan. Helaas moesten de leidingen vervangen worden, maar ook daar wist hij raad mee. Hij dacht mee en had goede ideeën, adviezen. Het eindresultaat is prachtig!
Dylan is professioneel en betrouwbaar. Voor een volgende verbouwing, renovatie neem ik zeker weer contact met hem op.

2020幎7月28日

Beste L Charif,

Bedankt voor de fantastische beoordeling en het vertrouwen in Bouwbedrijf DLN.

Fijn dat u tevreden bent over onze service en diensten. We hopen u natuurlijk graag snel weer van dienst te kunnen zijn.

Toiletrenovatie

Dylan heeft bij ons in april 2020 de toilet gerenoveerd. Het is werkelijk prachtig geworden. Naast het feit dat Dylan zijn vak goed verstaat, denkt en adviseert hij daar waar nodig! Bij Bouwbedrijf DLN staat vakmanschap hoog in het vaandel! Wij gaan hem snel weer inplannen voor het vervangen van de kozijnen.

2020幎6月15日

Beste Helga,

Hartelijk dank voor de positieve beoordeling en het vertrouwen in Bouwbedrijf DLN! Wij stellen de vijf sterren zeer op prijs.

We zijn enorm blij dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. We waarderen u als klant en hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn!

Schuifdeurkast

Dylan heeft op onze zolder een mooie schuifdeurkast gerealiseerd, erg blij mee en netjes gedaan!

2020幎5月4日

Beste Danielle,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij stellen dit zeer op prijs.

Plaatsen uitbouw

We hebben Dylan gevraagd voor het uitbouwen van onze woning, zodat we zelf onze leefkeuken konden gaan realiseren.
Dylan heeft goed naar onze wensen geluisterd en we konden altijd bij hem terecht als er vragen waren. We zijn heel blij met onze uitbouw!

2020幎4月14日

Beste Roy,

Bedankt voor de positieve review en top-rating!

Het was een mooi project om te realiseren. We zijn blij dat we jullie naar tevredenheid hebben geholpen.

Echt vakwerk

Echt vakwerk! Bouwbedrijf DLN heeft bij ons een overkapping in de tuin neergezet en in huis koven + verlaagd plafond. Alles is zeer netjes afgewerkt en volgens afspraak gegaan. Super tevreden, dank je wel!

Hardwerkende vakman

Hardwerkende vakman die erg goed met je mee denkt. Heeft oog voor detail, en werkt erg netjes. Ik werk zelf bij Derwort en we maken vaak gebruik van DLN Bouwbedrijf zijn kennis en diensten!

5぀星のうち5の評䟡

Bouwbedrijf DLN is een zeer goed en

Bouwbedrijf DLN is een zeer goed en betrouwbaar bedrijf voor al uw timmer en aannemerswerk. Een goede service en het meedenken naar oplossingen is een obsolute vaardigheid dat Bouwbedrijf DLN bezit. Zeker een aanrader om dit bedrijf te benaderen voor uw aannemerswerk.

Keuken inbouwkast

DLN is een top vakman!
Hij heeft bij ons vorige huis een dakraam geplaatst en ons nieuwe huis de keuken kasten ingebouwd. Bouwbedrijf DLN gaat netjes te werk en denkt ook goed met je mee. Ook de communicatie is duidelijk, wij zijn erg blij met het eindresultaat!

2020幎4月2日
5぀星のうち5の評䟡

Goede communicatie en een vakman

Goede communicatie en een vakman. Bouwbedrijf DLN heeft bij ons in het pand een trap naar de 1e etage gemaakt, een aantal wanden gezet en de trap afgetimmerd. Verzorgt de hele verbouwing, van de trap tot aan de elektropunten en het stucwerk. Fijn om één aanspreek punt te hebben!

2020幎3月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス