Bouwmakker heeft onze badkamer helemaal verbouwd en we zijn er super blij mee. Vanaf het eerste gesprek dachten ze goed mee, en de planning klopte gewoon van begin tot eind. Het team was vriendelijk,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastische aannemer. Professionele werkploeg welke snel, vlot en netjes werken. De communicatie is vlot, goed en soepel. Het was echt tof om te zien hoe ons idee op papier werkelijkheid werd. Aan d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vanaf eerste contact prima samenwerking. Alles volgens afspraak. Vriendelijke mensen die hard en netjes werken en een goed resultaat afleveren. Zeer tevreden!!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bij deze willen wij jou en je team hartelijk bedanken voor de uitgevoerde werkzaamheden die jullie bij een familielid uitgevoerd hebben. Wij hebben Bouwmakkers aangeraden op basis van onze eigen ervar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Een badkamer renoveren doe je vaak maar één of enkele keren in je leven. Het is daarom fijn als je tijdens dat traject werkt met de juiste mensen. Wij weten de weg en coördineren het hele proces, waardoor jij niet voor verrassingen komt te staan en verzekerd bent van een perfect eindresultaat. Wij werken zowel voor de zakelijke als voor de particuliere markt en staan bekend om de persoonlijke aandacht en kwaliteit. Ben je opzoek naar een bedrijf in regio Rotterdam dat jouw badkamer aanpakt en het regelwerk voor je uit handen neemt? Neem dan contact op!
ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ik kan niks anders dan dat de jongens topwerk hebben afgeleverd.
Je ziet duidelijk dat ze weten wat ze doen en ook problemen ter plekke oplossen.
Als we weer een project hebben zal ik zeker de jongens weer vragen.
Nogmaals dank voor jullie vriendelijkheid en vakmanschap.
Groetjes, Anja en Jos

Bouwmakker ããã®åç
Alles klopt! Snelheid, nauwkeurigheid, communicatie en eindresultaat! Blij met onze nieuwe badkamer!

Bouwmakker ããã®åç
Wij hebben afgelopen maand de renovatie van onze badkamer en wc door de mannen van bouwmakker laten uitvoeren. Wij zijn ZEER tevreden met het afgeleverde werk. Extra dank aan Åenol (en de rest van het bouwmakker team) die bij ons meerendeels van de werkzaamheden hebben gepland en uitgevoerd. Kortom een aanrader!!!

Bouwmakker ããã®åç
Top gedaan door de gasten van bouwmakker, er zat wel het een en ander tegen tijdens verbouwen van de wc maar werd snel opgelost door hun

Bouwmakker ããã®åç
goede werknemers en werken snel en schoon

Bouwmakker ããã®åç
Ik heb goede ervaring met bouwmakker. Tevreden over geleverde resultaat. Vond het alleen jammer dat ik zelf regelmatig ergens achteraan moest bellen.

Beste Bouwmakkers.
Via deze weg wÃllen we jullie nogmaals bedanken.
De wc en de douche hebben jullie perfect verbouwd.
Jullie personeel zijn vak mensen en kunnen we iedereen aanraden..

Bouwmakker ããã®åç
Perfect uitgevoerd renovatie van de Badkamer. Alleskeurig afgewerkt, zelfs dat wat onherstelbaar lÄkÄ, ÅŸoals het plafond. Er hebben nog een ruimte die we door bouwmakker laten uitvoeren. Complimenten.
Fam. Geertsma

Bouwmakker ããã®åç
Professioneel team. Bouwmakker staat altijd klaar voor hulp en ze werken heel schoon. Ze komen ook met ideeën wat erg gunstig kan zijn.
Ik heb mijn badkamer laten renoveren door Bouwmakker en ik heb er geen spijt van.

Bouwmakker ããã®åç
Mooie oplevering van wc's en badkamer. Communicatie top. Kan hen aanraden.

Bouwmakker ããã®åç
Ik heb door Bouwmakker mijn keukenwand laten betegelen. Het is snel en netjes gedaan, bedankt!

Bouwmakker ããã®åç
Ze hebben de afgelopen 2 weken onze badkamer gemaakt en ziet er echt perfect uit zijn echt vakmensen en ook nog een super vriendelijk thnx mannen groetjes fam. Horsman

Bouwmakker ããã®åç
Wij hebben een aantal maanden geleden onze badkamer laten renoveren door Bouwmakker. Het zijn professionele mensen. Wij zijn vooraf duidelijk geïnformeerd en binnen 2 weken was het helemaal af. Zij zijn netjes te werk gegaan. Bedankt heren! Wij genieten nog steeds van onze prachtige badkamer. Groeten, fam. Coban

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã