レビュアーのコメントを見てみましょう

企業情報

1. 浴室リフォーム業
  2. バスルーム用品店

当該企業による記述

BouwStation XL is dé specialist in complete badkamers, vloeren, tegels en afbouwmaterialen. Of je nu een nieuwe badkamer zoekt of een vloer wilt leggen, bij ons vind je alles onder één dak. We leveren aan zowel particulieren als professionals en staan bekend om onze scherpe prijzen, snelle levering en persoonlijke service. In onze showroom kun je terecht voor inspiratie en advies, en via onze webshop bestel je eenvoudig wat je nodig hebt. Van sanitair en tegels tot PVC, laminaat en egaline: wij hebben het op voorraad en klaar voor jouw project. Kwaliteit, gemak en klanttevredenheid staan bij ons altijd centraal.

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Ich fühle mich abgezockt

Was für ein schlechtes Unternehmen. Samstag Abend ist der Heizkörper geliefert, der Monteur konnte erst Dienstag den Heizkörper montieren. Beim auspacken klare Spuren, das der Heizkörper von einer Höhe runter gefallen ist. Eine Ecke ist kaputt, er ist nicht mehr gebrauchbar. Ich habe es gemeldet. Aber die 48 Stunden Meldefrist ist abgelaufen, das heißt, bezahlt und ich kann den Heizkörper wegschmeißen. Aus Kulanz wollten sie mir einen Ausbesserungstick anbieten. Hallo, der Heizkörper ist kaputt. Außerdem war die Produktbeschreibung falsch dargestellt, wir wollten einen glatten haben und was bekommen wir, eine Platte die man davorhängen kann. Anfänger ist diese Firma auch noch und alles für nichts. Viel Spaß mit meinem Geld. Ich hoffe nur, das ihr euch genau überlegt, ob ihr hier bestellt.

2026年4月23日
5つ星のうち3の評価

Geen communicatie, geen opties voor levering

Eind december een radiator gekocht die tussen 29 januari en 7 februari geleverd zou worden. In deze periode geen bericht ontvangen. Op 9 februari zelf gemaild. Ze verwachten de radiator binnen een week in het magazijn. Op 3 maart weer zelf gemaild, bleek dat ze nog steeds geen levertijd konden aangeven vanwege onduidelijkheid bij de fabrikant. 24 maart om een update gevraagd, radiator zou twee dagen later aankomen in het magazijn. Een week later wordt er een bezorgafspraak ingepland, deze dag komen we de radiator langsbrengen. Valt geen afspraak te maken, je hebt je er maar naar te schikken. Dag van afleveren blijkt de chauffeur ziek. Volgende ochtend om 7 uur bericht we komen eind van de ochtend opnieuw. Weer hele planning moeten omgooien thuis. Chauffeur had geen hulpmiddelen, dus moest hem helpen om samen de radiator naar de woning te tillen a 80 kilo.
Geen enkele communicatie vanuit BouwStationXL, maar uiteindelijk met veel moeite wel een geleverd product.

2026年4月1日

Goed

Alle spullen voor mijn totaalrenovatie hier gekocht waaronder tegels, pvc, badmeubel, plinte, trappen, radiatoren. Alles is op afgesproken datum gekomen. Spullen zijn kwalitatief op orde terwijl ze wel scherp zijn geprijst. Al met al top

2025年10月10日

Radiator besteld

Radiator besteld, levering ging snel. Bij het uitpakken bleek de radiator beschadigd te zijn, deuken aan beide uiteinden. Klantenservice gebeld, deze vroegen foto's via de mail. Hierop kregen we een mail terug met de mededeling dat we binnen 48 uur hadden moeten reclameren en dat zij nu niets voor ons konden doen. We kregen 10% korting opeen volgende aankoop. Volgens mij begrijp je het dan niet.
Later bleek dat ze zakjes waarin de onderdelen zitten open te zijn. Wij vragen af wat er met radiator is gebeurd.
Ons advies is hier vooral NIET te kopen

2026年3月6日
5つ星のうち1の評価

Koop hier vooral niet iets

Koop hier vooral niet iets! Wij hebben hier een ''nieuwe'' radiator gekocht, monteur opent de verpakking en er blijken meerdere beschadigingen (krassen en deuken) op te zitten. Met spoed een nieuwe radiator moeten kopen bij een ander bedrijf omdat ik de monteur in die week had.

Ik heb contact gezocht en aangegeven dat ik het product niet meer wil en mijn geld terug wil. Echter is dit tot op heden nog steeds niet mogelijk ondanks dat ik hier wettelijk recht op heb. Ze blijven stug voet bij stuk houden. Veel geld uitgegeven voor iets dat nieuw zou zijn maar zeker niet nieuw is. Afrader om hier iets te kopen, zeer jammer!!

2025年11月24日

BESTEL HIER NIET!!

Ik ben zelden zo teleurgesteld geweest in een bedrijf als in dit geval. Twee radiatoren besteld, en één daarvan bleek bij installatie ernstig beschadigd. De radiator stond sinds levering ongebruikt en in de originele verpakking opgeslagen — nergens was van buitenaf te zien dat er iets mis was.

Toen de schade zichtbaar werd bij het uitpakken, heb ik dit meteen gemeld. Maar in plaats van verantwoordelijkheid te nemen, blijft dit bedrijf zich koppig verschuilen achter een belachelijke 48-uurs reclamatie-termijn die compleet onrealistisch is voor producten die pas bij installatie te controleren zijn. Zelfs toen een advocaat namens mij contact opnam, hielden ze vast aan hetzelfde onredelijke standpunt.

Het enige wat ze ‘uit coulance’ aanbieden is 15% korting op een beschadigd product of 35% korting op een nieuwe radiator — dus betalen om hun fout op te lossen. Dat is werkelijk absurd. Geen enkel serieus bedrijf zou een klant na zo’n korte tijd en met zulke duidelijke omstandigheden zo behandelen.

Het gaat hier niet alleen om een kapotte radiator, maar om het totale gebrek aan verantwoordelijkheid, klantvriendelijkheid en gezond verstand. Dit bedrijf denkt duidelijk liever in regels om zich achter te verschuilen dan in oplossingen.

Uiteindelijk heb ik, na maanden discussiëren en gedoe, alsnog €60 extra moeten betalen om een nieuwe en werkende radiator te krijgen. Bestelling gedaan in augustus, pas in december alles afgerond — een poppenkast waar niemand op zit te wachten.

Voor mij nooit meer. En ik raad iedereen aan twee keer na te denken voordat je hier iets bestelt.

2025年12月22日

Uitstekende klantenservice

Wij kochten hier twee radiatoren. Helaas was er iets mis met één van de twee. We stuurden enkele foto's en een filmpje, en kregen prompt een nieuw opgestuurd. De oude moesten we zelfs niet meegeven. Erg blij met de klantenservice van dit bedrijf.

2025年12月12日

Bestel hier niet

Bestel hier niet! 2 radiatoren besteld, veel te laat geleverd. Nu moeten ze retour, geen enkele reactie. Inmiddels 2 weken verder en nog steeds niks!

2025年11月6日

Belachelijk

Belachelijk! Ik zit midden in de verbouwing en bij open maken van de doos door de aannemer wordt gezien dat er meerdere beschadigingen op de radiator zitten. Daarnaast is de kleur goud ongeveer oker-geel… ik zoek contact om aan te geven dat hij beschadigd is en niet zoals op de site maar mag hem niet retourneren als hij beschadigd is….. nooit iets kopen hier, veel geld voor geen goed product en al zeker geen service. Afknapper.

2025年11月14日
5つ星のうち5の評価

TitelUitstekende Service, Kwaliteit en Uitzonderlijke Klantvriendelijkheid bij BouwstationXL!

Titel: Uitstekende Service, Kwaliteit en Uitzonderlijke Klantvriendelijkheid bij BouwstationXL!
​We hebben onlangs twee nieuwe radiatoren besteld bij BouwstationXL en ik ben werkelijk onder de indruk van de service.
​Al snel na de bestelling werden we netjes gebeld omdat één van de twee radiatoren niet direct op voorraad was. Ze vroegen of het een probleem was dat het een paar dagen langer zou duren. Ze boden proactief direct aan om als alternatief een iets grotere radiator te leveren voor dezelfde prijs, mochten we de radiator met spoed nodig hebben. Ik heb dit aanbod vriendelijk afgeslagen omdat de levertijd geen probleem was, maar vond dit een zeer nette en meedenkende houding!
​Tijdens dat telefoontje bleek dat ik per ongeluk het verkeerde voorpaneel had besteld (een vlakke plaat in plaats van een paneel met horizontale groeven). Ik vroeg of dit nog gewisseld kon worden. Dit was geen enkel probleem en werd meteen geregeld en per e-mail bevestigd. Hoewel de juiste platen duurder waren, en ik had aangegeven dit bij te betalen, gaf BouwstationXL mij tot mijn verbazing ook nog eens €30,- korting op deze duurdere platen. Wat een fantastische service en een leuke meevaller!
​Toen de radiatoren binnenkwamen, waren ze supergoed verpakt en het materiaal is van zeer goede en mooie kwaliteit. Helaas ontbraken in één pakket van het voorpaneel de magneetjes. Na een korte e-mail hierover kregen we wederom superservice: zonder veel vragen of moeilijk gedoe werden de magneetjes meteen op de post gedaan en waren ze de dag erna keurig geleverd.
​Kortom, ik ben vol lof over BouwstationXL en zijn personeel. Van proactieve communicatie, meedenken in oplossingen (zelfs als je ze afslaat), onverwachte korting tot snelle en vriendelijke afhandeling van een ontbrekend onderdeel. Een absolute aanrader!

2025年10月22日

Waardeloos

Waardeloos. Ik heb een radiator besteld wat een voorraadartikel zou zijn en de volgende dag gelerverd zou worden. Pas in de bevestigingsmail las ik dat de levering ruim anderhalve week later zou zijn. Die datum werd helaas niet gehaald waarna ik gebeld heb. Zou nog een weekje duren, maar dan ben ik op vakantie. Nu uitgesteld tot na mijn vakantie. Maar ook daarmee kan geen vaste dag worden afgesproken en ben je overgeleverd aan de route van hun transporteur.
Kwaliteit kan ik nog niks over zeggen, update volgt tzt

P.s. Ze zijn wel goed bereikbaar en ik werd netjes geholpen. Alleen flink misleidend hoe zij aanbieden

2025年7月19日
5つ星のうち1の評価

Eigenlijk is 1ster nog te veel.

Eigenlijk is 1ster nog te veel.
We reden 1,5 uur om tegels bij te halen die waren op voorraad. Betaald en al werden we naar het magazijn gestuurd . Ineens kwam het van een andere leverancier (kan want ze kopen partijen op) leken er niet eens op! Moesten weer terug naar de winkel voor ons geld hebben ze het na 1,5 week eindelijk terug gestort maar op een verkeerde rekening . Echt schandalig !!!

2025年2月11日
5つ星のうち5の評価

Très bonne expérience auprès de cette entreprise

Très bonne expérience auprès de cette entreprise, de la commande à l'arrivée tout est parfait, la communication est excellente, envoi de mails presques journaliers expliquant où en est la commande , prévenu 24h à l'avance du jour d'arrivée du radiateur et le chauffeur prévient 1h à l'avance.
Mon radiateur n'était pas de stock, Ils m'ont proposé le modèle supérieur au même tarif.
Bon emballage, franchement je n'ai rien à redire.

2025年2月6日

Oplichting

Oplichting! Ik heb op 26 december iets besteld, kreeg vrij snel een melding vanwege seizoensdrukte latere levering. Heb na een week maar eens gemaild. Na iedere mail een excuus plus het is nu in orde, maar nee. Zojuist mijn geld terug gevraagd, krijg ik bericht dat ik het pakket van post nl moet weigeren en retour moet zenden, bij ontvangst krijg ik mijn geld pas terug. Er is nooit iets door hen verzonden. Stelletje boeven zijn het.

2025年1月10日

Niet bezorgd!!!

Ik heb tegels besteld welke de volgende dag geleverd zouden worden. Helaas is dit niet gebeurd. Er werd mij verteld dat de bezorgdienst het druk had en dus de levering een dag later zou zijn. Oke geen probleem.... de zogenaamde tweede levering is ook niet gebeurd. Jaa de bakwagen heeft pech gehad hierdoor hebben ze niet kunnen leveren. Nu hoor ik maar wanneer ik tegels krijg. Tot op heden niks ontvangen. Hallo mensen zitten met een verbouwing en bestellen niet zomaar als er binnen 24 uur geleverd wordt. Als je de service afdeling belt, wordt er niks opgenomen. Helaas tot nu toe alleen slechte ervaring gehad.

2024年12月18日
5つ星のうち1の評価

Voor mij nooit meer bouwstation

Voor mij nooit meer bouwstation. Op 24 10 24 bestelling en betaling gedaan.
Levering pas op 06 12 24 dit is niet de beloofde 2a3 weken levertijd. Heb de hele planning moeten omgooien.
Mvgr S.Nellissen Heerlen.

2024年12月6日