レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg har købt inspektionskamera, som helt svarer til mit behov. Fornuftig pris og hurtig levering. Chat med medarbejder virker rimeligt hurtigt. Handler måske hos Bovari.dk igen hvis behovet opstår.
Hurtig levering.. godt pakket ind.. i forhold til billeder og beskrivelse på hjemmesiden af produktet ( kurv med låg i søgræs) blev jeg glædeligt overrasket over hvor lækkert produktet er i virkelig... もっと見る
Jeg har netop modtaget min bestilling fra Fletkurven.dk, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Kurvene er af høj kvalitet, smukt flettede og præcis som beskrevet på hjemmesiden. Leveringen var hur... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi er en webshop inden for boligartikler til hjemmet og haven. Vores sortiment består af nøje udvalgte produkter, der kombinerer både stil og funktionalitet. Uanset om du leder efter praktiske løsninger til opbevaring, smukke dekorationer, eller funktionelle møbler til haven, finder du det hele hos os – altid i høj kvalitet. Vi tilbyder et bredt udvalg af boligartikler, der passer perfekt til ethvert rum, fra terrassen og stuen til værelser og vaskerum. Vores produkter er også ideelle som gaver til særlige lejligheder som jul, fødselsdage og bryllupper. Hos os er det vigtigt, at du som kunde får den bedste oplevelse. Derfor tilbyder vi altid hurtig levering, konkurrencedygtige priser og personlig kundeservice. Vi er her for at hjælpe dig med at finde de boligartikler, der passer til netop dit hjem og dine behov.
Gåseagervej 6. St. Mf. , 8250, Egå, デンマーク
- kundeservice@bovari.dk
- bovari.dk
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hurtig levering og meget fin vare som…
Hurtig levering og meget fin vare som var som forventet😊🚀
Super flotte kurve
Super flotte kurve. Hurtig levering og virkelig flotte kurve i god kvalitet.
Nemt at finde det jeg skulle bruge og…
Nemt at finde det jeg skulle bruge og hurtig levering. God kundeservice. Jeg siger tak. 🌼
Meget hurtig og solidt pakket levering
Meget hurtig og solidt pakket levering. Dejligt 🙂
Rigtig god service og behagelig…
Rigtig god service og behagelig korrespondance med Dagmar, som var meget behjælpelig 🤩
Så god en oplevelse
Så god en oplevelse, super fin service, og hurtig levering, et godt sted at handle
Super,super hurtig levering og god…
Super,super hurtig levering og god kundepleje. Jeg havde købt flere rispapir rullegardiner, hvor et desværre var hullet. Ikke noget problem! Fik et nyt leveret dagen efter. Sådan!!
Dag til dag levering og gode priser
Dag til dag levering og gode priser. Det er svært at sige noget dårligt om.
de smukkeste bedrollere ever <3
Jeg har investeret i de smukkeste søgræs bedrollere. De er så fine at jeg har dem til at stå fremme det meste af tiden. Wuarv en kvalitet og der er meget bedre plads i dem i traditionelle da hjulene sidder nedenunder uden at fylde i selve rummet. Tak for hurtig levering og smuk opbevaring. <3
Virkelig dårlig kvalitet og ingen svar fra firmaet
Jeg købte nogle kurve i vandhyacint for nogle uger siden.
Kvaliteten var virkelig dårlig med store sprækker og stråender, som stak ud mange steder fra på kurvene.
Jeg sendte dem retur igen, og da jeg ikke havde fået pengene retur, da det var 1 uge siden, de modtog min returpakke, skrev jeg til dem.
De henviser til deres handelsbetingelser, hvor der skulle stå, at der kan gå op til 3 uger, før pengene kommer retur.
Da jeg ikke kan finde denne betingelse, skriver jeg igen til dem for at få et link.
Normalt har de svaret samme dag eller dagen efter, men denne har de ikke ønsket at svare på........

Bovari からの回答
Så god og præcis levering af en varer…
Så god og præcis levering af en varer som stemte helt overens med det forventede. Dejligt at kunne få fin kvalitet lige ind ad døren. Tak for det.
Superfin oplevelse
Købte gave til min bror som blev leveret direkte til hans adresse. Tak for en god service og hurtig levering.
Super service og produkt!
Super service og hurtig levering 😊
Venlig betjening
Venlig betjening, god service på levering direkte til butikken i Aarhus - og rigtig fine kurvevarer.
Fra bestilling til modtagelse af…
Fra bestilling til modtagelse af afgivne ordre gik det nærmest ingen tid Der var god information af forsendelsen Nemt og forståeligt at bestille hos jer. TAK 😊👍
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。