レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

KÞb aldrig her. De tager aldrig ansvar for de ting de sÊlger. Har fÃ¥et en en forkert kontrollerboks og selvom jeg har tilbudt dem at returnere kun halvdelen af prisen , eller bytte til den rigtig en,... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Otroligt snabbt och bra! Snabb service med att svara pÃ¥ mail, med dom svar jag behövde för att lÀgga en bestÀllning. Sedan otroligt snabb packning och leverans. Jag bestÀllde onsdag eftermiddag, kund... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Et bedre kundeservice enn disse skal en lete lenge etter. Jeg klusset endel med bestillingen min, sendte mail, de svarte raskt, selv om det var kveld/natt. Annulerte feile bestillinger, og pengene ras... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Efter fyra cykelverkstÀder hÀnvisades jag till Boxbike. Jag skickade in bilder pÃ¥ Brinckers cykeln (som inte sÀljs i Sverige lÀngre) och fick jag svar inom en timme med förslag om ett reparationskit... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車屋

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

På Boxbike er vi helt elektriske! Vi udvikler vores egne elektriske ladcykler, foldbare elcykler og fatbikes. Desuden har vi gÞr-det-selv elcykel konverterings kits til både almindelige cykler og til de mest populÊre ladcykler på markedet. Endvidere finder du hos os et stort udvalg af reservedele og batterier til mange forskellige elcykler. På de fleste produkter har vi 1-3 dages levering og vi gÞr os altid umage for at give vores kunder en god oplevelse.

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

KÞb aldrig her

KÞb aldrig her. De tager aldrig ansvar for de ting de sÊlger. Har fået en en forkert kontrollerboks og selvom jeg har tilbudt dem at returnere kun halvdelen af prisen , eller bytte til den rigtig en, så kommer de med mange undskyldninger og vil ikke hjÊlpe.

2026幎4月11日
Boxbike danmark / sverige ロゎ

Boxbike danmark / sverige からの回答

Vi har taget ansvar ved at tilbyde dig at ombytte eller returnere varen. Vi har desuden sendt dig et returlabel.
Problemet er at du eller din mekaniker har skiftet stik på en plomberet vare, efter vi har godkendt at bytte den.
Nu fungerer den ikke lÊngere med motoren den er beregnet til, og er i princippet vÊrdilÞs. Derfor kan vi ikke lÊngere bytte den eller tilbagebetale dig.

Vil du have et uddybende svar kan du ringe på 26666768 eller skrive til info@boxbike.dk.

Mvh Boxbike

5぀星のうち1の評䟡

Fick tillbaka svar frÃ¥n mitt omdöme som

Fick tillbaka svar frÃ¥n mitt omdöme som inte landade sÃ¥ bra verkar det som

För att förtydliga, köpte 1 batteri som enligt deras produktbeskrivning mycket vÀl skulle vara anpassad till min Ã¥rsmodell, har haft flertalet Ecoride cyklar och batterier genom Ã¥ren och blev t.o.m erbjuden ett jobb pÃ¥ deras företag, sÃ¥ jag Àr definitivt inte tekniskt inkompetent

Batteriet hade för hög volt, inget som stod pÃ¥ hemsidan, dÀr det stod beskrivet att batteriet hade en voltstyrka pÃ¥ 36 volt, vilket fallet inte var sÃ¥ styrboxarna pÃ¥ mina 2 cyklar utbrÀnda
 Lyckades koda fram deras hemsida sedan företagets början och de hade dÃ¥ batteri med högre volt till försÀljning
Har t.o.m mail frÃ¥n företaget dÀr de erkÀnner att vissa batterier hade en för hög volt vilket sedan bekrÀftades av Ecoride i Malmö, bildbevis finns

Varför det sedan tog 17 månader innan jag anvÀnde batteriet var att jag hade ett gammalt batteri som jag ville anvÀnda tills det inte fungerade lÀngre, fick ett (hade 2 st batterier) nytt batteri stulet från min cykel och dÀrav köpte jag ett nytt batteri från Boxbike då de Àr ca 1000 kr billigare, för att kunna ha nÀr det andra blivit utslitet..
Köpte i höstas en begagnad ecoride dÃ¥ min dotter behövde pendla till universitetet, dÃ¥ sattes det ”nya” boxbike batteriet in och styrboxen brÀndes

Trodde inte att det hade med batteriet att göra så jag bytade batteriet till min cykel då det andra var urladdat så att hon kunde ta sig till skolan..
DÃ¥ brÀnde batteriet ut Àven min styrbox

Efter mÀtning av volten av batteriet pÃ¥ Ecoride sÃ¥ konstaterandes för hög volt som de kunde Ã¥tgÀrda men notan fÃ¥r de bÃ¥da cyklarna (reperation och byte pÃ¥ styrbox och display) skulle landa pÃ¥ under 4000 kr och efter en oÀndligt lÃ¥ng och ganska barsk barsk mailkontakt, ville de inte betala för bÃ¥da cyklarna, bara en
De har inte betalt 3400 kr, utan 1800 kr
 Otroligt besviken över denna lögn! BeklÀmmande att ett företag skriver lögner..
Ang ARN bekostade jag anmÀlan sjÀlv dÃ¥ jag trodde att detta var ett solklart fall, med trÃ¥kigt bemötande genom bevisning av foto, mail och telefonsamtal frÃ¥n Boxbike, information och kvitto frÃ¥n Ecoride och deras kompetens vad betrÀffar Boxbike

2026幎3月25日
5぀星のうち5の評䟡

I ordered a cargo bike battery from

I ordered a cargo bike battery from Boxbike. It was 14,3% cheaper than "Amladcykler" in Copenhagen. The battery arrived quickly, well packaged, & came with a free battery holder. I'm sure that "Amladcykler" would charge for that alone. I didn't need it, but it came as part of the purchase. Superb service!

2026幎3月7日

Otroligt snabbt och bra!

Otroligt snabbt och bra!
Snabb service med att svara på mail, med dom svar jag behövde för att lÀgga en bestÀllning. Sedan otroligt snabb packning och leverans. Jag bestÀllde onsdag eftermiddag, kunde hÀmta ut paketet torsdag morgon/förmiddag. Otroligt imponerande!

2026幎2月12日

Rigtig god service

Rigtig god service
Fik forkert batter og kontakte Boxbike og de sender den rigtig batter og returlabel så den forkerte batteri tilbagekan sendes retur efter og jeg kan anbefale boxbike
Thansen skulle have 5000kr for batteri og boksbike skal kun have 3300kr og batteriet fungere rigtig godt
derfor en 5 stjerne og varm anbefaling til andre

2025幎8月8日

VÀrldsklass!

Wow! Service i vÀrldsklass! Smidigt och lÀtt så hjÀlpte Boxbike mig med att skaffa ett nytt batteri till elcyklen. Dessutom till marknadens lÀgsta pris .
Vi kommer definitivt att göra fler affÀrer i framtiden.

2025幎8月14日
5぀星のうち1の評䟡

Jag vill varna andra för detta företag

Jag vill varna andra för detta företag som sålt undermåliga produkter och inte följer reklamationrÀtten. Jag har köpt två motorer och delar till min cykel samt delar för över 20 tusen kr från Boxbike. Båda motorerna gick sönder av samma anledning, då de inte tål regn. De går sönder pga vattenintrÀngning redan efter någon månads anvÀndning. Boxbike tog emot returen av den senaste motorn men vÀgrar återbetala pengarna. Jag hade naturligtvis inte köpt denna produkt om det framgår att den inte tål regn. Jag skulle rekommendera andra att inte handla av Boxbike utan istÀllet vÀnda sig seriösa företag.

2025幎3月24日
Boxbike danmark / sverige ロゎ

Boxbike danmark / sverige からの回答

Hej Mattias
Tråkigt att höra du haft en dålig upplevelse hos oss!
Först måste vi klargöra att våra motorer absolut tål regn och kan anvÀndas ute året runt.
Alla elcyklar i allmÀnhet (samt batterier och elsystem) oavsett mÀrke, måste få stå torrt nÀr de inte anvÀnds. SÀrskilt viktigt efter att ha varit ute i vÀta och kyla. På så sÀtt kan fukt och kondens få möjlighet till att torka innan det kan bli ett problem.
AnvÀnds motorn om vintern, i snö och salt behövs extra underhåll. Motorn kan skyllas med rent vatten och kontaktar kan skyddas med krympflex eller silikonspray, så salt och vatten inte skadar elektroniken på sikt. TyvÀrr Àr motorn inte en underhållsfri evighetsmaskin.
Att vi inte följer reklamationsrÀtten håller jag inte med om.
• Du haft motorn inne på ett garantijobb ett år efter köpet. Vi bytte nylonhjulet på garantin, utan kostnad för dig.
• 19 mÃ¥nad senare, mars 2025, var motorn inne pÃ¥ ett reklamationsÀrende. Igen Ã¥tgÀrdade vi problemet som en reklamation utan att debitera dig för det.

Har du behov av ytterligare förklaring eller hjÀlp, Àr du som alltid vÀlkommen till att kontakta oss på info@boxbike.se eller 076 022 95 45.

Mvh Boxbike

Tusind tak, og undskyld

Beklager, at jeg ikke har fået afsendt denne anmeldelse, den svedte jeg ud. Så jeg har lige skrevet en ny (og forhåbentlig bedre)

I har nemlig hjulpet mig gavaldigt meget! I har både sparet mig for penge, og for tid. Det var utrolig nemt at skifte, og plug/play.

Motoren på min elladcykel gik dÞd, og måtte anskaffe mig en ny ret hurtig. I hjalp med at finde et der var kompatibelt, og fik bestilt det.

DesvÊrre var det fÞrste hjul i sendte mig defekt, pga forkert håndtering med indpakningen. I gik med til at sende mig et nyt med det samme, inden jeg returnede det gamle. Og et nyt ankom ret hurtigt, og jeg fik det til at virke.

DesvÊrre, er der sket lidt misforståelser, angående returnering. Hvilket jeg er rigtig ked af, fordi det er ikke mit henseende, at ligge inde med ting der ikke er mine.

Jeg håber, at i kan bruge min anmeldelse.
Mvh Lasse

2025幎7月31日
5぀星のうち2の評䟡

KÞb en anden ladcykel

KÞbte en STD plus4 lite ladcykel i august 2024. Har siden anvendt den i dagligdagen til transport af 3 bÞrn i alderen 1, 4 og 7 år. De positive sider ved cyklen er den store kasse med god plads samt et rigtig godt batteri, der er praktisk skjult under det ene sÊde. Men kvaliteten af cyklens komponenter er dårlig og vil i min optik - efter under 1 års brug - i lÊngden indebÊre store udgifter til vedligehold og udskiftning. Bremserne er ikke kraftige nok til at bremse en så stor cykel og bliver hurtigt slidt ned. Drejemekanismen på cyklen begyndte hurtigt at knirke, ruste og blive meget stiv. Jeg havde cyklen til gennemsyn hos en cykelsmed inden for den fÞrste måned for at sikre at alle dele fungerede som de skulle og stramme komponenterne efter - på trods af dette er ovenstående fortsat problemer. Senest er bolten under sadlen knÊkket i forbindelse med kÞrsel - og sadlen faldt af. Heldigvis skete der ikke noget med chauffÞr og passagerer. Jeg kan samlet set ikke anbefale at kÞbe denne cykel. Kundeservice hos Boxbike har vÊret positiv og hurtig. For eksempel var de hurtige til at levere et batteri - da de havde glemt at sende det med den oprindelige forsendelse. Og på trods af at de så sendte batteriet til en pakkeshop i den anden af KÞbenhavn, fik de også hurtigt rettet op på det. Jeg har skrevet til Boxbike i sidste uge angående den Þdelagte bolt under sadlen - et problem jeg mener de bÞr anmelde til producenten, da det potentielt kan vÊre farligt. Har ikke hÞrt noget endnu.

2025幎6月11日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス