Først fikk jeg en koffert med småplastbokser i til mine strikkepinner. En bursdagspresang fra min datter. Den kom lynraskt ,og allerede samme dag innså jeg at jeg trengte en til ! Og den kom neste... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg kjøpte flere forsyninger og etiketter for hjemmeorganisasjoner fra Boxo, og jeg er veldig fornøyd med dem. praktisk og god kvalitet. De har også fantastisk kundeservice. Jeg kunne ikke hente pakke... もっと見る
企業が回答しました
Utrolig bra service. Pakken var veldig pent pakket med boxo esker med boksene. Og mailene disse flotte jentene sender ut er bare helt utrolige. Jeg eeeeeeelsker alle de lure rydde ideene disse jentene... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har handlet en god del ting fra boxo.no. Og jeg er utrolig fornøyd. Noen ganger blir jeg overrasket over at tingene er så stor enn det jeg ser på bilde, noe som er positivt for min del. Også t... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi er en norsk nettbutikk som tilbyr organiserings produkter for hele hjemmet. Vi jobber hardt for å tilby alle løsninger man har behov for i hjemme når det kommer til organisering og oppbevaring.
連絡先
Professord birkelands vei 27, 1081, Oslo, ノルウェー
- hei@boxo.no
- boxo.no
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Veldig kjapp innlevering til posten
Veldig kjapp innlevering til posten. Fint produkt. Anbefales absolutt.
Ekstremt rask levering
Ekstremt rask levering, 0 tull, og relativt rimelig. Kommer til å handle mer herifra!
Råkjappe og hyggelige
Det var en fabrikasjonsmangel på en av varene jeg mottok fra Boxo. Dette ble ryddet opp i på en imponerende rask og dessuten hyggelig måte.
FORNØYD KUNDE
Jeg har handlet fra Boxo flere ganger og er alltid fornøyd med produktene og sendingene. Jeg sendte dem i ettermiddag en mail med spørsmål om noe jeg lurte på og fikk hyggelig og oppklarende tilbakemelding litt seint kvelden samme dag. Det er god service🌺🌺
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice. Svarer veldig kjapt og ordner opp. Veldig fornøyd med produktene.
Kundeservice som leverer over forventning
Jeg tok kontakt med butikken før jul fordi et oppheng på en dusjbeholder hadde knekt. Selve beholderen var fortsatt i god stand, og jeg ønsket derfor kun å kjøpe nytt oppheng. Det var over ett år siden jeg hadde kjøpt produktet.
Kundeservice svarte raskt og løsningsorientert. I løpet av få dager mottok jeg både nytt oppheng og en ny beholder, sendt kostnadsfritt. Dette til tross for høysesong og stor pågang.
Jeg vil særlig berømme butikken for effektiv kundeservice, høy servicegrad og vilje til å hjelpe utover det som kan forventes. Denne opplevelsen viser tydelig at det betyr mye hvor man handler, og jeg anbefaler derfor denne nettbutikken!
Tullete leveringsvalg
Billigste leveringsvalg var leverandør Instabox. For å bruke de, koster det meg kr.80 i bompenger. Jeg bor ikke grisgrendt til. Vi har minst 10 pakkebokser i kort avstand fra flere ulike selskap, men ikke instabox.
Nest billigste valg koster 30kr mer.
Av prinsipp, har jeg sluttet å bestille ting fra firmaer som har håpløse sendeløsninger. Spesielt de som bare har "sleng det i nærheten av min addresse så håper vi at du får det". Hos BOXO koster den metoden mest! Og stakkars deg hvis det blir stjålet, levert feil eller ikke i det hele tatt. Skal de ta mer betalt for å levere hjem, bør de ha bevis for at du har mottatt pakken, i form av underskrift.

Boxo からの回答
Ba IKKE om å få mail med nyheter osv
Ba IKKE om å få mail med nyheter osv, men som med mange andre der ute, så blir du påmeldt likevel og får reklame for ting JEG AKKURAT HAR KJØPT!
Respekter at folk ikke vil ha reklame,selv om jeg akkurat har handla hos dere.
Men vurderer å bare returnere produktene av prinsipp.

Midt på treet
Midt på treet, fatter ikke at så mange gir full pott ( Er vel typisk fans?).
Dette er jo aliexpress og temu varer med 2-3x pris.
Eneste forskjellen her er at de lagerfører dette selv uten å bruke dropshipping ( tilsynelatende)
Jeg har kjøpt et par ting, men det ble med det da jeg sparte som sagt 2-3 x så mye på å bare bestille på Temu/aliexpress.
Det eneste som er positivt her er jo at det er fine ting, men er dog kritisk til alt de selger som mat skal være i, det skjer ikke at disse eierne har gjort noen form test av giftige kjemikalier her i Norge av tredjeparts labratorie.
Bare fordi Temu sier noe er BPA fri er det ikke sagt at det ikke er annet som er brukt.

Elendige oppbevaringsbokser til…
Elendige oppbevaringsbokser til kjøkkenet. Lokkene sitter ikke godt på, helt håpløse!

Oppbevaring til strikkepinner
Først fikk jeg en koffert med småplastbokser i til mine strikkepinner. En bursdagspresang fra min datter. Den kom lynraskt ,og allerede samme dag innså jeg at jeg trengte en til ! Og den kom neste dag !
En fantastisk løsning for å sortere og oppbevare duppeditter, i mitt tilfelle strikkepinner. Anbefales så absolutt !
Neste organisering er broderigarn, så flere skal bestilles etterhvert!
Sjokk er vel ikke helt beskrivende…men…
Sjokk er vel ikke helt beskrivende…men jeg bestilte i går for levering på døra med posten. Og nå fikk jeg melding om at de er på vei😳med varene! Hurra for dere👍👏👏👏
Overprisede stablebokser til fryser.
Kjøpte stable bokser til fryser som desverre kom i to forsendelser, ble mye kjøring siden jeg bor litt usentralt.
Boksene var veldig fine og innså at jeg måtte ha flere.
Bke derfor veldig overrasket når jeg fant nesten prikk like bokser på Claes Olsson til 59,90. Samme str og kunne stable de rett oppå de fra Boxo til dobbel pris.
Så i overkant overpriset og hadde returnert de om jeg ikke hadde tatt de i bruk.
Så et godt produkt som er overpriset, anbefaler absolutt ikke Boxo, de er dyre og en service som ikke imponerer.

Boxo からの回答
Spammet av epost i ettertid
Hei jeg var veldig fornøyd med produktene jeg kjøpte men i ettertid av kjøpet har jeg blitt sendt 1 epost hver eneste dag om det ene eller andre, til tross for at jeg ikke har samtykket til reklame på e-post.

Boxo からの回答
God kvalitet, men unødvendig med klistremerker
Boksene jeg bestilte var av veldig god kvalitet og ble sendt raskt. Dessverre hadde et par av oppbevaringsboksene og snurrebrettet, papirklistermerker med Boxo-logoen klistret i bunnen. Disse var nærmest umulig å få av og etterlatte seg stygge limrester som jeg ikke får vekk.
Anbefales!
Bestillte 2 stk bokser/kofferter til å oppbevare løse fotografier.
De ankom raskt og var veldig godt pakket.
Litt overprisete varer, men de selger det de lover.
Anbefales.
Kjøleskapskuffen knakk i en av festene
Kjøleskapskuffen knakk i en av festene, og jeg reklamerte på mail til de.
Det gikk 5 minutter, så hadde de svart og allerede sendt en ny i posten!
Ikke opplevd bedre kundeservice enn dette noen andre steder! Produktene er kjempebra, og liker du orden i sakene- så liker du Boxo!! :D Anbefales
Jeg har handlet en god del ting fra…
Også tenker jeg kan folk må bli flinkere til å LESE BESKRIVELSEN før de slenger kommentarer på at enkelte ting ikke kan vaskes i oppvaskemaskinen når det står i beskrivelsen. Takk for meg! Jeg er fornøyd med handlingen min ☺️🥰
Trekker beløp over en måned etter kjøpet
Jeg kjøpte varer for 1832,- 11 juni. Så gikk ikke pengene ut før 22. juli - over en måned etter kjøpet. Det er svært kjedelig å tro man er i pluss for plutselig å gå i minus fordi nettbutikken ikke klarer å trekke et reservert beløp. De har ikke god nok kontroll.

har kjøpt krydderglass
har kjøpt krydderglass. kjempe fin og god kvalitet. rask levering. anbefaler på det sterkeste.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。