Boxon AB レビュヌ

1,084
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fick prata med en trevlig tjej omgÃ¥ende, som var vÀldigt duktig/trevlig och behandlade mej som kund alldeles perfekt, Fick bestÀllt vad jag ville ha, utlovade snabb leverans. Mycket nöjd kund! Vad j... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr trött pÃ¥ alla dessa meningslösa enkÀter av amerikansk ursprung, vi i Norden har inte denna kultur, som regel svarar jag inte pÃ¥ detta skiit, har annat för mig, min tid rÀcker inte till alla de... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Katalogen på Kenvue behöver uppdateras, tex finns ej PUG-pall under gods med. IstÀllet får vi ofta bestÀlla via offert nÀr inte artiklarna finns med, vilket Àr mer omstÀndigt för oss

5぀星のうち5の評䟡

Placing an order is very simple. I work with Jonathan J. and he is amazing. Very patient, reliable and knowledgeable. He provides continuous updates on my POs and answers my emails quickly.

䌁業情報

1. 包装䌚瀟
  2. カスタムラベル印刷業者
  3. 包装機械

圓該䌁業による蚘述

Boxon erbjuder marknadens bredaste och djupaste sortiment av standardförpackningar, profilerat- och specialemballage samt bulkförpackningar. I kombination med etikettlösningar och automatiserade system kan vi framtidssÀkra ert förpackningskoncept - helt anpassat efter era unika behov.

Boxon - Protector of things

圓該䌁業による蚘述

Vi har utvecklat förpackningslösningar som gör skillnad sedan 1932.
Vi ser förpackningen som en del av helhetsupplevelsen – en förlÀngning av ert varumÀrke som kombinerar funktion, hÃ¥llbarhet och design. Med bred expertis och erfarenhet sedan 1932 hjÀlper vi er att ta fram innovativa lösningar som möter era behov pÃ¥ ett smart och lÃ¥ngsiktigt sÀtt. Genom att arbeta nÀra er kan vi erbjuda förpackningar som inte bara skyddar och förenklar, utan ocksÃ¥ stÀrker ert varumÀrke, förbÀttrar kundupplevelsen och bidrar till en mer hÃ¥llbar framtid.

Ny kund? FÃ¥ 20 % rabatt!

Vi erbjuder nya kunder 20 % rabatt på ordervÀrdet med koden WELCOME25.

優良

Trevlig personal och positivt bemötande

Trevlig personal och positivt bemötande

2025幎7月28日

Boxon AB からの回答

Tack sÃ¥ mycket för din fina kommentar! Vi blir verkligen glada över att höra att du upplevde vÃ¥r personal som trevlig och bemötandet som positivt – det betyder mycket för oss. Varmt vÀlkommen tillbaka!

snabb och smidig

stor sortiment och enkel att bestÀlla

2025幎7月22日

Boxon AB からの回答

Stort tack för din fina feedback! Vi Àr glada att du upplevde bestÀllningen som snabb och smidig, och att vårt stora sortiment gjorde det enkelt för dig. Det Àr precis den upplevelsen vi strÀvar efter att ge våra kunder. VÀlkommen tillbaka!

TrÀffade vÀrldens trevligaste

TrÀffade vÀrldens trevligaste
Lager Direktör
Tony hitte han 👍

2025幎7月22日

Boxon AB からの回答

Tack för din hÀrliga recension! Vad roligt att höra att du fick ett sÃ¥ positivt möte med Tony – vi hÃ¥ller med, han Àr fantastisk! 😊 Varmt vÀlkommen tillbaka!

Snabb och bra service

Snabb och bra service. PÃ¥litliga transporter. Tydligt.

2025幎7月18日

Boxon AB からの回答

Stort tack för din fina återkoppling! Vi Àr glada att du Àr nöjd med vår service och våra transporter. VÀlkommen tillbaka nÀr du behöver oss igen!

BestÀllde på nÀtet

BestÀllde på nÀtet. Ringde upp och kollade min bestÀllning då det var första gången ( ny kund). Fick ett Trevligt bemötande vid förfrågan om leverans mm.

2025幎7月17日

Boxon AB からの回答

Tack så mycket för din fina recension! Vad roligt att höra att du som ny kund fick ett trevligt bemötande och att allt kÀndes bra med bestÀllningen. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att höra av dig och att du delar med dig av din upplevelse. Varmt vÀlkommen tillbaka!

5぀星のうち2の評䟡

Tar extra betalt på små order.

Tar extra betalt på små

2025幎7月18日

Boxon AB からの回答

Tack för din feedback. Vi förstÃ¥r att det kan upplevas som negativt med en extra avgift vid smÃ¥ bestÀllningar. Avgiften tillkommer endast vid order under 500 kr och Àr till för att tÀcka grundlÀggande hanterings- och fraktkostnader. PÃ¥ sÃ¥ sÀtt kan vi fortsÀtta erbjuda snabb och pÃ¥litlig service Àven vid mindre inköp. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig – din input hjÀlper oss att bli bÀttre.

5぀星のうち3の評䟡

Leveransförseningar med mycket kort

Leveransförseningar med mycket kort varsel.

2025幎7月17日

Boxon AB からの回答

Det va synd att leveransen inte kom som planerat.
TyvÀrr uppstår det leveransförseningar och vi ber om ursÀkt om detta kom till ditt kÀnnedom. Kontakta oss gÀrna om detta så vi kan undersöka detta.
Önskar dig en fin dag.
Mvh

Snabb service

2025幎7月8日

Boxon AB からの回答

Tack för att du tagit dig tid att skriva till oss och för din fina feedback.
Ha en fin dag!

JÀttebra pris

JÀttebra pris

Boxon AB からの回答

Tack sÃ¥ mycket för din recension! Vad roligt att du Àr nöjd med priset, vi strÀvar alltid efter att erbjuda bra vÀrde. VÀlkommen tillbaka! 😊

5぀星のうち4の評䟡

LÃ¥dorna var bra och prisvÀrda men

Lådorna var bra och prisvÀrda men leveransen tog en vecka istÀllet för 1-3 dagar

Boxon AB からの回答

Tack för din feedback! Vad kul att höra att du Àr nöjd med lÃ¥dorna och priset. Vi beklagar verkligen att leveransen tog lÀngre tid Àn utlovat – det Àr inte den upplevelse vi vill ge. Vi tar med oss detta för att förbÀttra vÃ¥ra leveranstider framöver. Tack för att du hörde av dig!

5぀星のうち1の評䟡

Min leverasn försvann

2025幎7月1日

Boxon AB からの回答

Tack för att du hörde av dig och vi Àr verkligen ledsna att din leverans försvann. Det hÀr Àr sjÀlvklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

VÀnligen kontakta vår kundtjÀnst på order@boxon.com, så hjÀlper vi dig att reda ut detta så snabbt som möjligt. Vi vill gÀrna hitta en lösning och se till att du får det du bestÀllt.

Tack för ditt tålamod!

LÀtt och snabbt

Snabb återkoppling på frågor och Àven snabb leverans.

Boxon AB からの回答

Tack sÃ¥ mycket för din recension! Vad roligt att höra att du upplevde bÃ¥de snabb Ã¥terkoppling och leverans. Vi strÀvar alltid efter att göra det sÃ¥ smidigt som möjligt – sÃ¥ det Àr kul att det mÀrks! Varmt vÀlkommen tillbaka nÀr du behöver oss igen. 😊

Trevliga och hjÀlpsamma

Har fått ett vÀldigt trevligt bemötande och bra hjÀlp

Boxon AB からの回答

Tack snÀlla för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du kÀnt dig bÃ¥de vÀl bemött och hjÀlpt. Vi lÀgger stor vikt vid att ge ett personligt bemötande, sÃ¥ det betyder mycket att du uppskattar det. Tveka inte att höra av dig om vi kan göra nÃ¥got mer för dig framöver! 😊

Boxon har bra produkter

2025幎6月25日

Boxon AB からの回答

Stort tack för din fina recension! Vi Àr glada att du Àr nöjd med vÃ¥ra produkter. Tveka inte att höra av dig om du har nÃ¥gra frÃ¥gor eller funderingar – vi finns hÀr för att hjÀlpa till.

5぀星のうち2の評䟡

Fick det jag skulle ha men galet lång

Fick det jag skulle ha men galet lång leveranstid

2025幎6月26日

Boxon AB からの回答

Tack för din feedback. Vi Àr glada att du fick det du bestÀllde men vi beklagar verkligen att leveranstiden var lÀngre Àn förvÀntat. Vi jobbar stÀndigt med att förbÀttra vår logistik för att kunna leverera snabbare och mer effektivt framöver.

Tack för att du hörde av dig – din input hjÀlper oss att bli bÀttre!

Snabb o sÀker leverans 😀

2025幎6月25日

Boxon AB からの回答

Tack så mycket för din fina recension! 😊
Vi Àr glada att du Àr nöjd med bÃ¥de leveransen och sÀkerheten – precis som det ska vara!

VÀlkommen åter!

Amazing Customer Service

2025幎6月12日

Boxon AB からの回答

Tack snÀlla för att du tagit dig tid att skriva till oss och för dina fina ord.
Ha en fin dag!

5぀星のうち1の評䟡

Varför kreditkoll/ UC?

Jag har handlat i snart tvÃ¥ Ã¥r utan en Ànda betalningsanmÀrkning. ÄndÃ¥ gör ni en kredit koll vid varje order??

2025幎6月13日

Boxon AB からの回答

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss för din feedback. Du får gÀrna kontakta oss på 042250700 så berÀttar vi mer om denna rutin som vi har.
Jag önskar dig en fortsatt fin dag!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。