連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Intet mindre end helt fantastisk oplevelse

Ønskede et sted med ro, dejlige vÊrelser, plads til at skrive og ikke mindst god mad, morgen og aften. Jeg havde sÞgt lidt omkring med disse kriterier og Boutique Hotel PostgÃ¥rden kom frem. Jeg bad om et tilbud pÃ¥ ovenstÃ¥ende og bookede 4 dage, fra 8-12/2-2026. SjÊldent har jeg vÊret mere tilfreds med det hele. Helt eventyrlige medarbejdere, overalt - der i den grad gik op i deres job. Restauranten 'det blÃ¥ tog', fransk inspireret og dygtigt ledet af Esben. SjÊldent oplever man sÃ¥ dedikeret og kreativ (ung) kok. Uanset hvad jeg blev prÊsenteret for, smagte det eventyrligt - ogsÃ¥ synsindtrykkene blev tilfredsstillet. Tjenerne, sÞde imÞdekommende og Þje pÃ¥ hver en gÊsts velbefindende. Morgenmaden, en tidsrejse til en stemning, jeg troede umulig at finde. Jeg kommer helt sikkert igen (snart)

2026幎2月12日

Vores besÞg på Boutique Hotel Postgården i Holsted

Vores besÞg på Boutique Hotel Postgården i Holsted var intet mindre end magisk. Allerede ved ankomsten blev vi mÞdt af en atmosfÊre, der emmede af personlighed, varme og utraditionel charme. Stedet formår på en helt sÊrlig måde at forene historiske rammer med moderne komfort, så man med det samme fÞler sig hjemme og inspireret.

Serviceniveauet var imponerende. Hele teamet var nÊrvÊrende, opmÊrksomme og oprigtigt engagerede i at sikre, at alle gÊster havde det godt. Man mÊrker tydeligt, at vÊrtskabet her ikke bare er et job – det er en passion. Der bliver set, hÞrt og krÊset for detaljen pÃ¥ en mÃ¥de, man sjÊldent oplever.

Maden var i sig selv en rejse. PÃ¥ et hÞjt gastronomisk niveau leverede kÞkkenchef Esben en fransk-inspireret menu, der bÃ¥de overraskede og begejstrede. Hver servering var smukt prÊsenteret og fyldt med smag, finesse og omtanke. Det var en af de aftener, hvor man bÃ¥de spiser og oplever – og hvor bÃ¥de Þjne og mave bliver mÊtte og glade.

Den sÊrlige kontakt mellem kÞkken, tjenere og gÊster lÞftede oplevelsen yderligere. Der var en harmonisk og levende stemning i rummet, som skabte en helhed og et nÊrvÊr, der gjorde aftenen noget helt sÊrligt. Det er sjÊldent, at man fÞler sig så godt taget hånd om.

Alt i alt var det en oplevelse langt over vores forventninger. Boutique Hotel PostgÃ¥rden er et sted, der virkelig kan noget helt unikt – bÃ¥de kulinarisk og menneskeligt. Vi kommer uden tvivl igen, og vi anbefaler det varmt til alle, der Þnsker en uforglemmelig aften i de smukkeste omgivelser.

2025幎11月24日

Stemningsfyldt oase 💌

Hold nu op for en perle!
Lige fra vi trådte ind af dÞren blev vi mÞdt af et stemningsfyldt og anderledes hotel.
En oase af hygge, ro og at fÞle sig velkommen.
Vores vÊrelse (den blå nil) var stort og hyggeligt indrettet.
Man mÊrker at der er sjÊl med i alle hjÞrner og detaljer.
Stort badevÊrelse og generelt bare masser af plads.
Øv vi kun havde én overnatning! 😊

Personalet var fuldstÊndig imÞdekommende og langt over standard. Det samme var maden.
Tak for en dejlig oplevelse - vi ses bestemt igen 💌

2025幎10月9日
5぀星のうち1の評䟡

Bestilte en frokost med smÞrrebrÞd

Bestilte en frokost med smÞrrebrÞd. Langsom betjening 4 stykker, sild, kartoffel, Êg, rejer og roastbeef. Silde maden som den bedste de tre andre ganske ordinÊre god betalt i den dyre ende.

2025幎8月4日
PostgÃ¥rden ロゎ

Postgården からの回答

Hej Per Du har ikke spist frokost hos os, vi tilbyder overhovedet ikke frokost - så vil du venligst adresse denne anmeldelse til rette vedkommende, vi er Boutique Hotel Postgården i Holsted

5぀星のうち5の評䟡

Det mest fantastiske sted med himmelseng

Det mest fantastiske sted, hvis du har romantiske drÞmme om at sove i en himmelseng og spise uovertruffen mad. Dette gÊlder både morgenbuffeten og de lÊkre retter til aftensmad, hvis du vÊlger en weekendpakke med mad indkluderet.
Alle vÊrelser har navne i stedet for numre. Vi boede pÃ¥ “Banjermester Storms lukaf”. Her var et badekar pÃ¥ lÞvefÞdder midt i vÊrelset med den flotte himmelseng. Det bliver ikke meget bedre!
Servicen på stedet er også helt i top.
De sÞde tjenere og den meget hjÊlpsomme og imÞdekommende ejer Suzette. Jeg glemte mine Þreringe på vÊrelset, og kom selvfÞlgelig til at tÊnke på det halvvejs til Nordjylland. Jeg ringede til hotellet fra bilen og vups så rendte Suzette op på vores vÊrelse og fandt dem. De bliver sendt hjem til mig.

2025幎6月15日
5぀星のうち5の評䟡

Var til trÞffel aften arrangement med

Var til trÞffel aften arrangement med gemalen i går og sikke en oplevelse, episk aften!
Maden var suverÊn og innovativ, kokken prÊsenterede alt i engageret og charmerende stil. Servitricen havde et Êgte kÊrligt Þje for alle gÊster hele aftenen. Stemning og omgivelser var hygge på hÞjeste plan.
Den skÞnneste aften, vi siger tak for oplevelsen og tak for mad💯💯💯

2025幎3月5日
5぀星のうち3の評䟡

Vi blev virkelig skuffede

Vi blev virkelig skuffede . De skriver alle fÃ¥r himmelseng, men der var ikke himmelseng pÃ¥ vores vÊrelse. Maden okay. Men vi sad som sild i en tÞnde i restaurant og desvÊrre igen til morgenmaden. Det Þdelagde det lidt. Vi kÞrte 4 timer hver vej for at opleve hotellet, det kommer sÃ¥ ikke til at ske igen🙄

2024幎10月19日

Ophold og spisning

Vi havde booket en overnatning/dobbeltvÊrelse og spiste middag i hotellets restaurant.
VÊrelset var pÊnt og rent, sengen god.
Maden var super velsmagende og der var rigeligt af den.
Betjeningen i top.
Morgenmaden var fin. Fadene blev hele tiden fyldt op.
Alt i alt et perfekt ophold på en dejlig kro.

2024幎9月23日

Sikke en magisk sted 🀩

Sikke en magisk, og anderledes oplevelse 🀩 Som at trÊde ind i en anden verden ! Vi sov i den Afrikanske suite, og det var sÃ¥ dejlig en oplevelse 🀩
Personalet og ejerne er sÃ¥ sÞde, kompetente, opmÊrksomme, nede pÃ¥ jorden, og gÞr det fremragende 🀩 Maden er dejlig, og et kÊmpe udvalg til morgen, vi fik 3 retters menu i den “ Det blÃ¥ Tog “ som var fremragende med dejlige vine 🀩 Vi kommer igen 🀩
Fra ❀ tak til ejerne for at dele deres rejse oplevelser med os andre 🀩

2024幎8月28日
5぀星のうち5の評䟡

Really nice hotel with amazing food!

We stayed over for one night in the Kejserens Addis Ababa room and had dinner at the restaurant Det blå tog in the evening.

We were very pleasantly surprised!

The room was really nice- it was clean and very, very spacious! Really good beds and your own well equipped kitchen!

It basically was a small apartment but beautiful like a hotel room!

The dining- especially the dinner was amazing! We got a 3 course dinner and everything was super tasteful and delicious!

Our warmest recommendations for this place!

We only had one tiny detail we would maybe recommend to be added to the breakfast: scrambled eggs. That we missed.
But else everything was so good.
We would definitely not mind to come back.

2024幎3月26日
5぀星のうち5の評䟡

Wauv -lÊkkert hotel der skal opleves.

Netop hjemvendt fra et fantastisk ophold på Boutique Hotel Postgården i Holsted.

Utrolig lÊkker 3 retters menu serveret i det gamle posthus flotte lokaler.
Derefter op på vores skÞnne vÊrelse hvor vi efter en tur i badekarret gik i seng og sov super godt i en romantisk himmelseng.
Morgenmaden blev serveret i det der engang skulle have vÊret en brandstation.
Dejlig morgenmad med hjemmebagt brÞd, hjemmelavet marmelade, mulighed for selv at presse appelsiner til juice og meget mere.
Helt sikkert et sted vi gerne tager til igen.
Tak for denne gang, og på gensyn 😃

2024幎3月23日

Tak til Boutique Hotel Postgården

Tak - tak - tak til Boutique Hotel Postgården, Holsted for et super-ophold her i fredags, d. 3. nov. 2023.
Lille og MEGET hyggeligt sted.
Nej, der er ikke meget personale - men helt svarende til stÞrrelsen på hotellet.
Rigtig hyggeligt vÊrelse - så fransk, som den slags kan blive i Danmark - helt sig selv - men vidunderligt anderledes.
Maden i restauranten levede på forbilledlig vis op til det, der loves - nemlig det franske landkÞkken - vel at mÊrke, når dette er bedst! Stegt farseret vagtel i portvinssauce til hovedret og ikke blot et ligegyldigt stk. kÞd, blot vendt på panden, efter at have vÊret i en sous-vide - ja, det er "håndvÊrk"! Vinkortet ikke prangende stort men de har de "rigtige vine" helt i henhold til maden der serveres.
Morgenmaden af forbilledlig kvalitet på hvert enkelt punkt, helt som beskrevet.
Vi oplevede meget venligt og belevent personale.
Himmelsengen vidunderlig.
Kan fra vores side stÊrkt anbefales til lige "at stå af racet" i en weekend, hvor man bare lige Þnsker, at nyde hinandens selskab eller vÊre i få gode venners lag.
Vi vender tilbage - det skal der ikke herske tvivl om!

Dorte og SÞren Schweigler, Århus
( denne anmeldelse er HELT fortjent! )

2023幎11月3日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス