レビュアーのコメントを見てみましょう
Hele fijne en complete camper gehuurd, nagenoeg alles is aanwezig en camper is heel fijn in gebruik. Bijna 5 sterren. Waarom bijna? Minpuntje was een gedeelte van de aanwezige inventaris. Met name de... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Wij zijn een kleinschalig camperverhuur (familie)bedrijf. Klantcontact voor, tijdens en na de vakantie van onze klanten vinden we erg leuk. Veel klanten uit de regio Den Bosch huren bij ons een camper. Je kunt bij ons een camper huren vanaf maart t/m oktober. Wij verhuren enkel Adria campers die (bijna) nieuw zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid van de campers.
連絡先
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
2e dag vakantie pech met onze camper, 2 dagen later een vervangende camper!
Op onze vakantie in Noord Frankrijk al op de 2e dag pech gehad met onze camper. Via onze verzekering en Eurocross terecht gekomen bij Brabant Camperverhuur. We hadden binnen 2 dagen een geweldige en luxe Adria/Citroën camper. Al met al geweldige service, adequaat handelen en goed contact met de eigenaar. Deze week de camper weer teruggebracht. Mede dankzij Brabant Camperverhuur toch nog 2 weken van onze vakantie kunnen genieten. Geweldig!
Wij hebben een camper van Geert en…
Wij hebben een camper van Geert en Andre voor 3 weken meegenomen naar Spanje, Frankrijk, en Luxumburg, wij hebben nu voor de 3e keer een camper gehuurd. Wat is het bij brabant camper verhuur een fantastische service en we hebben een hele goeie uitleg gehad. De camper is echt een aanrader voor iedereen met deze geweldige mooie campers kun je overal komen. Geert en Andre bedankt weer wel ligt volgend jaar weer een mooie camper van brabanr camper verhuur.
Perfect geregeld
Perfect geregeld. Super mooie Campers. Hele aardige en behulpzame eigenaar. Zeker een aanrader.
Mooie camper en goede communicatie!
Voor de eerste keer een camper gehuurd bij Geert en André. De camper was van alle gemakken voorzien. We zijn zeer tevreden over de uitleg bij het ophalen van de camper. Ook de communicatie voorafgaand en tijdens de vakantie verliep vlekkeloos. Dank en wellicht tot een volgende keer!
Fantastisch verhuurbedrijf
Mooie, volledig uitgeruste campers. Snelle reacties bij vragen en boeken. Volledige en eerlijke uitleg bij ophalen van de camper. Bij vragen onderweg helpt de aangemaakt app groep snel en accuraat. Snelle afhandeling van de borg en als laatste twee bevlogen mensen die dit bedrijf runnen! Kortom alleen maar plussen!! Dank Andre en Geert
Top vakantie!
Onze eerste ervaring met het huren van een camper was een groot succes! We zijn twee weken met onze twee kinderen door Frankrijk gereisd en hebben enorm genoten. De camper is modern, compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, van keukengerei tot tuinstoelen en een tafel, waardoor je alleen je persoonlijke spullen hoeft mee te nemen.
De overdracht verliep soepel dankzij de duidelijke uitleg. Ook tijdens onze reis konden we altijd rekenen op de snelle en vriendelijke ondersteuning via WhatsApp.
Dankzij de comfortabele en goed uitgeruste camper was het een ontspannen en zorgeloze vakantie. We kijken met veel plezier terug op deze eerste camperervaring en kunnen het huren van deze camper van harte aanbevelen. Bedankt voor de fijne service!
Aanrader!!
Wij hebben afgelopen vakantie naar volle tevredenheid een camper gehuurd bij Brabant camperverhuur.
Aangezien wij niets wisten van de werking van een camper kregen wij een duidelijke en heldere uitleg met alle ins en outs van een camper.
Dat geeft vertrouwen en rust als je voor het eerst op weg gaat.
Ook de ondersteuning onderweg via Watsapp was voor ons erg fijn er was snel antwoord op mijn vragen.
Kortom een heel fijn (kleinschalig) bedrijf met vriendelijk personeel en wij komen zeker hier terug voor onze volgende vakantie!
Prima bedrijf
Prima bedrijf, mooie grote campers. Goede communicatie en ondersteuning.
Wij hebben dit jaar voor de 2de keer…
Wij hebben dit jaar voor de 2de keer een camper gehuurd via Campers Brabant. De communicatie verliep weer heel vlot. Ze reageren heel snel. Met ophalen van de camper hebben we weer goede uitleg gekregen en zijn wij bijna 3 weken op pad geweest. De dakairco van de sundriver elegance T695 was heerlijk koel. De automaat vond mijn man heerlijk rijden. Het was weer een heerlijke vakantie. Tot de volgende keer!
de communicatie bij Brabant…
de communicatie bij Brabant Camperverhuur is fijn
Ze denken mee en hebben ons redelijk last minute voorzien van een fijne goed verzorgde camper en waren flexibel in onze wens omtrent ophaal en terugbreng tijd.
Het boekingsproces en het contact via app is prettig.
De camper is prima in orde en de basis benodigdheden zijn aanwezig
Wij vonden het fijn dat er voldoende bergruimte aanwezig was in de camper.
Volgende keer zullen we waarschijnlijk weer bij Brabant camperverhuur een camper huren
Campervakantie Noorwegen
Wij hadden voor 4 weken een camper gehuurd en zijn daarmee naar Noorwegen ( de Lofoten) geweest. Totaal 7500 km gereden in deze fijne, compleet ingerichte camper. Hij is van alle gemakken voorzien. De uitleg en service vanuit Brabant Camperverhuur is goed. Dus als je een camper wilt huren, gaan dan naar dit bedrijf!
Eerste camperervaring
Wij zijn voor de eerste keer een weekje met een camper weggeweest. We hebben wel kampeerervaring maar niet met een camper. We hebben de camper gehuurd bij Brabant camperverhuur. We kregen een nagenoeg nieuwe camper mee. De camper was van alle gemakken voorzien en niet onbelangrijk, schoon. Geert legde geduldig alles uit. Dat was natuurlijk best veel voor een beginner. Tijdens de reis liepen we tegen iets aan dat we niet wisten en hebben via de app aan Geert gevraagd hoe het werkte. We kregen hierop meteen antwoord. Kortom, het is ons goed bevallen en we bevelen Brabant camperverhuur zeker aan. Voor ons is het voor herhaling vatbaar
Camper gehuurd
We hebben een camper gehuurd van Geert en dat was een geweldige ervaring!
Bij het ophalen kregen we een fijne en duidelijke uitleg over hoe alles werkte – erg handig, want het was onze eerste keer met een camper. Alles was keurig in orde: de camper was schoon, netjes en compleet uitgerust met alles wat je nodig hebt.
We hebben enorm genoten van onze trip en het gevoel van vrijheid onderweg.
Dankzij Geert voelde het allemaal heel vertrouwd en gemakkelijk.
Wij huren zeker nog eens een camper bij Geert! 🚐✨
Fijn contact met de eigenaar
Fijn contact met de eigenaar. Er wordt goede uitleg gegeven over het gebruik van de camper.
Dit was onze 2e keer met Brabantcamper verhuur. Zeer tevreden en we komen zeker weer terug.
Brabant Camperverhuur, wil je een onbezorgde vakantie?
Brabant Camperverhuur geeft je een onbezorgde fijne vakantie. De camper die wij wij gehuurd hadden was volledig voorzien van wat je nodig hebt op vakantie. De communicatie vooraf en uitleg van André bij het ophalen van de camper, zorgde voor een goede start. We hebben genoten van het comfort camper en een ontzettend fijne reis gemaakt deze vakantie. Wij prijzen dit bedrijf ook zeer aan als je een camper wilt huren. Top bedrijf!
Zeer nette camper en super service
Zeer nette camper en super service. Hele aardige mensen die je kan bellen of appen als je iets niet weet. De uitleg voor vertrek was duidelijk en uitgebreid en ook terug brengen zeer netjes met de tijden. Mocht ik een camper weer nodig hebben , dan ga ik zeker weer hier boeken. Het is een uur rijden voor ons om hem op te halen, maar dat is het zeker waard.
Goede communicatie via whats app bij…
Goede communicatie via whats app bij ophalen van de camper werd er alle tijd genomen om alles uit te leggen. Ook lag er in de camper nog een duidelijke instructie map
Camper is zeer compleet alles wat je nodig hebt zit erin.
Wij hebben enorme goede ervaring met Brabant camper en komen zeker hier terug voor weer een camper vakantie
Duidelijk uitleg
Duidelijk uitleg, zeer nette campers. Goede communicatie en vooral heel vriendelijk
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。