Föreläsaren var toppen! Bäst i klassen!! En bra pedagog vet hur man förklarar det som står på slide med egna målande ord så kursdeltagaren förstår det större sammanhanget. Tack! Frågorna i början... もっと見る
企業が回答しました
Denna kursen fyller minimikraven och är svår att misslyckas med. Nackdelen är att man får 7 pdf:er och sen skall man själv hitta svaren. Jag saknar en bra kurslitteratur med läsbara texter. Att läsa A... もっと見る
企業が回答しました
Det var ett kronologiskt och väl arbetat material. Bra att man fick åhörarkopia innan. Skulle dock önska att man inte hade en heldag "korvstoppning" då det blev aningen för mastigt att lyssna aktivt s... もっと見る
企業が回答しました
En mycket bra utbildning, bra upplägg, blev lite "trött" bara av all kovstoppning så såg inte felen på frågesvaren...... Kanske kunde presentationen "hottas upp" lite och inte bara en person som stå... もっと見る
当該企業による記述
Om oss
Vi är Branschutbildarna AB. Vi brinner för att göra Sveriges företag till en säkrare arbetsplats både fysiskt och psykiskt. Sedan starten 2010 har vi gjort tusentals fysiska kurser i klassrum, konferenslokaler och ute hos företag runt hela Sverige. När pandemin startade 2020 fortsatte vi att leverera samma professionella kvalitet genom digitala plattformar och videoinspelade kurser som kan tittas på när som helst. Vårt mål är att ge våra kunder bästa möjliga service och hjälpa dem att lära sig och växa i sin karriär.Att utbilda sina medarbetare för en säkrare arbetsmiljö är viktigt för alla företag men framför allt inom bygg, industri och entreprenad. Det skyddar inte bara de anställda, utan bidrar också till att förhindra kostsamma olyckor och rättsliga åtgärder. På Branschutbildarna erbjuder vi arbetsmiljöutbildning inom en rad olika områden, bland annat BAS P/U, BAM, ställningsbygge och entreprenadjuridik, som är utformade för att möta våra kunders behov. Vi har ett team av erfarna och certifierade utbildare som är engagerade i att hjälpa våra kunder att nå sina mål och se till att de är uppdaterade om all relevant lagstiftning och relevanta föreskrifter.
当該企業による記述

Järnvägsgatan 23, 79430, Orsa, スウェーデン

Branschutbildarna AB からの回答
Enkelt , smidig dialog inför kursen, bra kurshållare med följsamhet vad avser företagsanpassning.

Branschutbildarna AB からの回答
Det var en mycket bra utbildning
Lätt och hänga med. Mycket bra genom gång

Branschutbildarna AB からの回答
Bra struktur och innehåll. Fick inte ljudet att funka, så något är skakigt med upplägget.

Branschutbildarna AB からの回答
Jag hade lite stul med att först komma in på sidan och att komma åt min kurs men jag fick jättesnabbt bra och kunnig hjälp av kundtjänst! Efter det fungerade utbildningen utan problem.. Bra upplägg med kortare föreläsningar och sedan test.

Branschutbildarna AB からの回答
Lättförståelig och praktiskt inriktad webbkurs, med förankring i våran verksamhet

Branschutbildarna AB からの回答
E-learningkursen passade mig väldigt bra. Jag kunde gå tillbaka och repetera vissa avsnitt. Intressant, lärorikt och inspirerande

Branschutbildarna AB からの回答
Bra och tydlig föreläsare. Uppskattade de korta avsnitten. Mycket bra utbildning.

Branschutbildarna AB からの回答
Det var engagerande, kursledaren fick, trots formatet(Video) oss att lyssna. Slutprovet var lite konstigt i vissa frågor som tex frågor om datum för ändringar tex det är ju inget som bör kunnas by heart es utan fokus borde vara på när är det AJ, OJ etc i praktiken osv

Branschutbildarna AB からの回答
Bra kurs med tydligt upplägg och lagom med repetition. Mycket bra hänvisning till hemsidor och material som kommer komma väl till pass. Dessutom en otroligt bra support som både var snabb, personlig och hjälpte oss lösa våra problem.

Branschutbildarna AB からの回答
Bra presentationer men mycket extramaterial som var tungt att läsa. Svårt att ta till sig all information då det är självstudier.
Negativt att koppling till ID06 kostade extra. Inget som framgick i kursbeskrivningen.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。