PÃ¥ en skala fra 1 til 10 ... ... mÃ¥ vi desvÊrre kun give 5!! Gennem flere Ã¥r med useriÞs og uengageret tilbudsgivning faldt vi over Brdr. Gimm. Entreprisen var stor med nye dÞre og vinduer i he... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi har fÃ¥et isat nye vinduer og dÞre i vort hus i sept. af Brdr. Gimm. Et mere professionelt firma, skal du lede lÊnge efter. Den fÞrste opmÃ¥ling, blev efterfulgt af et nÞje kontrol af hele facaden. V... ãã£ãšèŠã
Utrolig flot arbejde med isÊtning af nye vinduer i vores hus. Vi er utrolig glade for det og virkelig flotte vinduer. God vejledning fÞr bestilling af vinduerne samt hele hÃ¥ndteringen af opsÊtnin... ãã£ãšèŠã
Vi har fÃ¥et opsat dÞre og store vinduespartier fra gulv til loft af Brdr. Gimm HÃ¥ndvÊrkerne kom til den aftalte tid, og arbejdet var fÊrdiggjort indenfor en uge, fuldstÊndig som de havde lovet.... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SkÞnne TÞmmermÊnd..
Fra start ...opmåling ... til installering af vinduer....
Professionelle, venlige imÞdekommende materiale til beskyttelse af indbo ...anti stressede.. Tip Top.Hele vejen
PÃ¥ en skala fra 1 til 10 ...
PÃ¥ en skala fra 1 til 10 ...
... må vi desvÊrre kun give 5!!
Gennem flere år med useriÞs og uengageret tilbudsgivning faldt vi over Brdr. Gimm.
Entreprisen var stor med nye dÞre og vinduer i hele hytten, ny stor udestue samt en renoveret carport.
Alt over hele april/maj 2025 gik som planlagt og resultatet var perfekt.
Ãn fast og uhyre professionel svend gennem forlÞbet, Jacob, bidrog til en fantastisk mavefornemmelse godt stÞttet af ejerne Rasmus og Niklas for hhv. tilbudsgivning/logistik.
Samtlige håndvÊrkere var forstående, fleksible og behagelige, så vi kan ikke andet end varmt anbefale firmaet.
... og det blev altså en 10'er herfra ;0)
Vi fik udskiftet vinduespartier ogâŠ
Vi fik udskiftet de sidste vinduespartier og skydedÞr, og alt forlÞb også denne gang punktligt, uproblematisk og perfekt.
Stor respekt ð.
Vi sender med glÊde 5 stjerner afsted.
Vi fik anbefalet firmaet af en bekendt
Vi fik anbefalet firmaet af en bekendt, som havde vÊret yderst tilfreds.
Vi fik skiftet dÞr til terrassen samt yderdÞr og vinduer.
Alt gik som planlagt og resultatet var perfekt, yderligere var håndvÊrkerne meget behagelige. Vi kan anbefale firmaet.
EN MEGET POSITIV OPLEVELSE
Vi har fået skiftet alle vinduer og terrassedÞre, samt udfÞrt en del murreparation, det hele involverede kran og stillads, og inden opstart blev det nÞdvendigt at udskifte en bÊrende jernbjÊlke over et stort vindue. Arbejdsgangen måtte Êndres i forhold til oprindelig tidsplan, hvilket blev indpasset med stor fleksibilitet.
Niklas og Rasmus Gimm stod for en prÊcis opmåling, og efterfÞlgende er arbejdet blevet udfÞrt med stor profesionalisme, af meget dygtige og venlige håndvÊrkere. Alt i alt en meget positiv og god oplevelse, så derfor: DE BEDSTE ANBEFALINGER HERFRA.
Professional and clean work!
We had to change one of our windows to access a balcony.
Team responded fast and organize a visit within a week to take measure, give advice and understand all requirements.
10 days later we received a proposition with a good price (we asked 3 other companies).
6 weeks later, as announced by the company, the team came, set up everything and did the job in one morning and let everything clean!
Great work, great service and very kind!
We would for sure call them for future work in our apartment.
Kvalitet ud over det sÊdvanlige
Jeg kan slet ikke beskrive, hvor begejstret jeg er over vores nye vinduer og havedÞr: Det er simpelthen SÃ
pÊnt og veludfÞrt lavet.
Det tog to mand fire dage at udfÞre opgaven og de komt til tiden hver dag og stÞvsugede og fejede hver aften inden de gik hjem. Jeg tror endda de pudsede vinduerne ved afslutning.
Arbejdet er udfÞrt med en kvalitet og en flid som - desvÊrre er alt for sjÊldent set i dag.
De får mine bedste anbefalinger!
Har fÃ¥et skiftet alle vinduer og dÞr iâŠ
Har fået skiftet alle vinduer og dÞr i stuen og på 1. Sal. Vi er super tilfredse med resultatet. Virkelig fint arbejde, som vi nyder at se på. behagelige tÞmrere, der kommer som aftalt og rydder op efter sig hver dag.Vi kan kun på det varmeste anbefale dette firma
Vi har fået skiftet vinduer og dÞre
Vi har fÃ¥et udskiftet vinduer og dÞre i vores hus, flyttet en radiator og fÃ¥et repareret gulv. Vi har oplevet et utrolig professionelt, flot og yderst tilfredsstillende resultat. Alt har vÊret sÃ¥ professionelt lige fra start til slut. En fantastisk god, behagelig, betryggende og utrolig venlig service â af alle parter - igen fra start ved telefonkontakt, til opmÃ¥ling og til slut, da alt var fÊrdigt.
Det var en stor beslutning for os at få skiftet vinduer, og vi kan ikke vÊre mere tilfredse.
Det er virkelig et flot stykke arbejde - dygtige og yderst behagelige håndvÊrkere, der har vÊret i vores hus. Stort TAK skal lyde her fra os. Vi kan varmt anbefale Brdr. Gimm. Vi glÊder os over de flotte vinduer og dÞre hver dag!
Vi skulle have skiftet en dÞr
Vi skulle have skiftet en dÞr, samt lavet et vinduesparti om til en dobbeltdÞr ud til terrassen. Fra start til slut har vi oplevet super professionel tilgang, og tidsplanen blev overholdt, også selvom vi havde et par Êndringer i projektet undervejs.
Ordentlige håndvÊrkere, og kyndig vejledning inden vi besluttede os.
Kan varmt anbefales...
Vi har fÃ¥et isat nye vinduer og dÞre iâŠ
Vi har fået isat nye vinduer og dÞre i vort hus i sept. af Brdr. Gimm. Et mere professionelt firma, skal du lede lÊnge efter. Den fÞrste opmåling, blev efterfulgt af et nÞje kontrol af hele facaden. Ved levering af partiet, blev al materiale båret på plads. Efter opsÊtning, blev finish efterfulgt, dagen derpå. Alt i alt et rigtig professionelt arbejde fra firmaets side, som varmt anbefales herfra.
Har kun rosende ord at sige
Har kun rosende ord at sige om Brdr. Gimm og deres medarbejdere. Vi har fået monteret 2 nye Velux ovenlys vinduer samt nyt loft i vores stue. Alt forlÞb fuldstÊndig efter pris og aftale. De byggede endda en ekstra stÞvvÊg, da vi havde Þnske om, at det skulle svine mindst muligt. Resultatet er bedre end vi havde håbet fra start.
Vil til enhver tid anbefale dem til familie og venner.
Virkelig god oplevelse!
Vi har fået opsat dÞre og store vinduespartier fra gulv til loft af Brdr. Gimm
HåndvÊrkerne kom til den aftalte tid, og arbejdet var fÊrdiggjort indenfor en uge, fuldstÊndig som de havde lovet.
HåndvÊrkerne var super flinke, og virkede meget kompetente.
Det hele er udfÞrt med stor prÊcision, og vi er yderst tilfredse med slutresultatet.
Tak for veludfÞrt arbejde.
Vi giver hermed Brdr. Gimm vores varmeste anbefalinger.
Udskiftning af vinduer + dÞre
Udskiftning af vinduer + dÞre
Vi fik skiftet 2 dÞre og 3 vindues partier.
De var ude at kontrolopmåle 2 gange og alligevel fik vi nedenstående resultat.
Det var meningen at de skulle vÊre afsluttet indenfor 4 mdr af aftale accept- deres fejlopmålinger gjorde dette blev forlÊnget til 7 mdr.
HoveddÞren havde de lavet forkert åbningsretning på, så den udskiftede de på deres regning i andet forsÞg
KÞkkenvinduer var målt cirka en meter forkert, så de blev lavet i anden forsÞg.
Vinduerne er generelt målt for kort opmålt, så mange fuger er alt for brede dvs 30 mm. hvor andre arbejder med 12-15 mm.
Vinduerne er ikke centreret i hul dvs at fuger i top er ca 8 mm, mens bund er 30mm.
3 fuger måtte efterfÞlgende udskiftes af andet firma, da fugerne havde sluppet. Dårligt arbejde som burde have vÊret kontrolleret.
Over KÞkkenvindue har lavet en udvendig vandnÊse og fuget mellem vandnÊse og beklÊdning- normalt skubbes vandnÊsen et hak ind så vandet lÞber af.
Allerede inden de har afsluttet arbejde kontakter de vinduesproducent, som sender deres firna ud for at tilpasse beklÊdninger og letkÞrhed af vinduer + låse(vinduesproducentfirma afhjÊlper alle disse problemer til topkarakter omend de grinede af vores vinduesfirma udfÞrte arbejde)
Det langvarige projekt betÞd at vi gik glip af håndvÊrkertilskud i 2021, hvor det skulle have vÊret afsluttet. De lavede dog en faktura på udfÞrt arbejde pr 31 december, som vi kunne anvende- men vi er lovlydige borgere.
ALdrig i livet om jeg nogensinde vil bruge disse igen med det prÊsenterede faglige niveau! Lige fra mesters opmålinger til svendes finish.
DÃ¥rligt firma
Dårligt firma, de nÊgter at rette deres fejl om mangler.
Og så tÞrre de deres vÊrktÞj af I folk private håndklÊder, griner lidt af det og bliver så fornÊrmet over man pointeret det.
Der ligger billeder på nettet hvor man kan se deres fejl og mangler...
De er ligeledes ejer af skift-vinduer.dk
Super flot arbejde og behageligeâŠ
Super flot arbejde og behagelige håndvÊrkere. De bedste anbefalinger herfra
Fremragende arbejde!
Vi fik etableret murhul og isat nyt vindue i gavl og valgte BrÞdrene Gimm til opgaven - det har vi bestemt ikke fortrudt!
Kanon vejledning og rådgivning i tilbudsfasen, hurtig ekspedition efter accept af tilbud, også selvom selve vinduet skulle hastes igennem for at nå vores Þnskede start dato.
HåndvÊrkerne har lavet et flot stykke arbejde, var enormt imÞdekommende og informative omkring processen og inddrog os i beslutninger om ting der opstod undervejs som krÊvede at der blev taget stilling til.
Desuden meget behagelige mennesker at skulle have til at "invadere" ens hjem i en uges tid eller to og de formåede at holde byggerod og stÞv på et absolut minimum.
Vi anbefaler klart BrÞdrene Gimm og planen er allerede at benytte dem igen, når husets Þvrige vinduer skal skiftes.
Utrolig flot arbejde med isÊtning af âŠ
God vejledning fÞr bestilling af vinduerne samt hele håndteringen af opsÊtningen og overholdt levering.
Virkelig dygtige og flinke håndvÊrkere og fantastisk flot oprydning hver eneste dag.
Vi vil klart anbefale Brdr. Gimm til andre og benytte dem igen, hvis det skulle blive aktuelt.
Familien Andersen SmÞrum
Flot arbejde til aftalte tid og pris. Dejligt :-)
Vi har fået sat nye vinduer og dÞre i af BrÞdrene Gimm.
De overholdt alle aftaler - både i forhold til tid og pris.
Da de opdagede at der var en fejlleverance af et af vinduerne blev det hele ordnet hurtigt og smertefrit uden at vi skulle gÞre noget specielt i den henseende.
At de så ovenikÞbet er nogle behagelige folk der laver et flot arbejde - OG rydder op efter sig, er jo bestemt ikke dårligt :-)
5* er helt på sin plads!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹