Vi kom pÃ¥ en travl dag, sÃ¥ fuld forstÃ¥else for ventetid og begrÊnset udvalg. Men personalet var decideret ubehÞvlede. Talte nedladende til gÊster, som spurgte, hvad man kunne fÃ¥ at spise. Endte med at... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Brunch: kaffen kold og tynd, manglende retter (som var bestilt), manglende opfyldning af fx salat, de varme retter var kolde ved brunchens start. Helt igennem sjusket anretning og servering, der slet... ãã£ãšèŠã
Der var taget hÃ¥nd om alt, og ud over den uformelle og charmerende lokation, er noget af det vi gerne vil fremhÊve: imÞdekommenhed og fleksibilitet hele vejen igennem! BÃ¥de i forhold til de Þnsker vi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi havde vores livs fest pÃ¥ Brede HÞker. Blev viet i slusegÃ¥rden og holdt reception i forsamlingshuset. God service og god mad! Fantastisk med den fleksibilitet. Alt spillede lige f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Cafe og kÞbmand i idylliske Brede. Morgenmad, frokost og fÊllesspisninger i forsamlingshuset. Sandwiches, smÞrrebrÞd, nybagt brÞd og kager og masser af vin og specialiteter. Lej lokaler, hold fest, bryllup eller mindehÞjtidelighed. Vi holder loppemarkeder, julestuer, halloween og andre sÊsonarrangementer for alle.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tusind tak for en meget veludfÞrtâŠ
Tusind tak for en meget veludfÞrt konfirmation her i Maj.
Vi har kun roser tilovers for HÞkerens personale; super fleksibilitet og imÞdekommende personale samt hÞj service. Hertil fantastisk mad; âvirkelig lÊkkertâ lÞd tilbagemeldingen fra alle gÊster.
Vi vil bestemt have lyst til at holde en fest i HÞkeren igenð€©ð¥³ð€©ð¥³ð€©
Det er igen en ommerâŠ.
KÊre HÞkerenâŠ
I har så meget potentiale, hvorfor udnytter I det ikke? Hvorfor gÞr I jer ikke umage. Er det fordi konkurrencen er så lille, at I tÊnker, vi kommer alligevel? For det gÞr vi jo, Vi kommer for at nyde omgivelserne og selskab fra vores kÊre, men bestemt ikke pga hverken service eller mad. I svarer pÊnt på jeres anmeldelser her, men 3.4 er skidt. Har vÊret nede hos jer idag, og pga selskab, var der travlt. Ville bestille brunch, men fik at vide det havde I ikke i dag. Så ville jeg bestille cÊsar salat, men det havde I heller ikke idag. Da jeg stillede spÞrgsmålstegn til det, fik jeg at vide det var pga selskab. Jeg endte med en kedelig kartoffelmad, på franskbrÞd til 125 kr. CHOK!!!
En ting er at det er dyrt, men hvorfor på franskbrÞd, er det jeres standard, for normalt serveres den på rugbrÞd, eller var i mon lÞbet tÞr for rugbrÞd ? En mand bad af af de ansatte, om de kunne komme og tÞrre bordet af, hun så helt opgivende ud, og bad ham selv gÞre det!!! En anden bad om en bakke, men fik at vide der ikke var flere!!! Og selv betalte jeg 25 kr for en kande vand, hvorpå de fandt ud af, at der sÞrme ikke var flere kander!!! Generelt var det et meget stresset personale, der var rodet, og nusset over det hele.
Kommer hos jer med jÊvne mellemrum, vel vidende, at det ikke er en stor oplevelse, for det har det ikke vÊret i de seneste par år. DesvÊrre er der ikke andre muligheder i området, men mindre man går på Brede Spisehus, som er lidt mere formelt. Kunne I ikke tage jer sammen? SÞrg for nok personale, oplÊrt personale, ledelse hver dag, og sÊrg for for at vi som gÊster kan få det der er på menu kortet, og sÞrg for at servere noget mad af stÞrre kvalitet, og sidst men ikke mindst. Til de priser, sÞrg for vi bliver mÊtte.
Husk på jeres potentiale, ville det ikke vÊre fedt, at gå jeres stjernestatus op?
Alt for tit forgÊves hvis man Þnsker en sandwich
Har besÞgt dette sted flere gange og desvÊrre er man alt for tit gået forgÊves, hvis man Þnsker at kÞbe deres sandwich!!!
At det er dyrt er en ting, men at man oftest må gå forgÊves er vÊrre! Forstår ikke at man ikke sÞger for, at der er mad nok, når man ved, at man er godt besÞgt?
Derfor kun to stjerner!
Bryllupsdag hos Brede HÞker
Vi fejrede vores bryllupsdag med 46 gÊster. Vi fik prÊcis den fest vi havde Þnsket os.
Veltilrettelagt fest i idylliske omgivelser. Gode lokaler, super mad og med en kok, der og han formÃ¥ede at skabe en festlig stemning ð
God oplevelse
Vi havde en fantastisk fest med 50 gÊster i lÞrdags.
Alt spillede. De sÞdeste unge mennesker, der serverede og vartede op, og fantastisk karismatisk kok, der serverede den lÊkreste mad. Virkelig god stemning.
Varmeste anbefalinger til HÞkeren âºïžâŠ
Varmeste anbefalinger til HÞkeren âºïž Fejrede min 50 Ã¥rs fÞdselsdag og alt spillede fra planlÊgning med Karina til selve festen med dygtigt og sÞdt personale og meget lÊkker mad. Oveni en placering i smukke omgivelser.
Kaffen smagte brÊndt og var kold
Det er ikke pga. kaffen, man skal besÞge HÞkeren i Brede. Kaffen smagte brÊndt og mÊlkeskummet havde stået i beholderen fra tidligere og blev ikke genopvarmet. Derfor var resultatet - brÊndt og kold kaffe.
Til gengÊld er det en vidunderlig udsigt.
Min ynglings Cafeâ i Lyngby og omegn
Min ynglings Cafeâ i Lyngby og omegn.
Tager meget ofte turen derud og drikker kaffe, går tur, spiser frokost og bliver altid mÞdt af et sÞdt personale, lÊkkert mad og mega meget hygge.
Vores livs fest
Vi havde vores livs fest på
Brede HÞker.
Blev viet i slusegården og holdt reception i forsamlingshuset.
God service og god mad!
Fantastisk med den fleksibilitet.
Alt spillede lige fra henvendelse til festen sluttede. Vi kan varmt anbefale HÞkeren!
Hilsen Ulrik og Lisette
Skrev en lidt kedelig anmeldelse afâŠ
Skrev en lidt kedelig anmeldelse af stedet for en måneds tid siden.
Vi fik en erstatningsmiddag i dag, det smagte dejligt, og der var rigeligtð
Vi holdt en dejlig fest med 45âŠ
Vi holdt en dejlig fest med 45 personer, fik lÊkkert 3 retters menu, hurtig betjening, god service (vi skulle lige have et par extra vegetar retter), venlig personale. Dejlig lokale, god akkustik. Kan varmest anbefales, også en november aften.

Brede HÞker ããã®åç
En skuffelse, men perfekte kartofler.
Jeg bor i MÞlleåparken og har drukket kaffe et par gange ved sÞbredden, efter at have gået tur.
Men det var fÞrste gang, jeg spiste der. Jeg havde inviteret min sÞn, svigerdatter og mine to bÞrnebÞrn til fÊllesspisning på min mors fÞdselsdag d. 5 november. Jeg bestilte fÞrst samme dag. Vi kunne fÞrst vÊre der kl. 18.45 og det var så OK. Vi var derfor de sidste, og eneste, spisende gÊster på det tidspunkt. Maden var ikke varm nok, slet ikke sovsen. OpfÞlgende sovs var varm, og kartoflerne dejlige, ligesom de, tror jeg, hjemmelavede rÞdbeder.
I får 3 stjerner, mest fordi, i var fleksible med tidspunkt og kort varsel. Jeg vil gerne give jer en chance til af ovennÊvnte grund og håber ikke at blive skuffet igen.
Havde en yderst skuffende oplevelse tilâŠ
Havde en yderst skuffende oplevelse til fÊllesspisningen i dag på HÞkeren.
Jeg er helt enig med Helle, dagens oplevelse var under al kritik.
Alt for lidt madâŠ.2 stk flÊsk til hver????
Lunken tynd sovs.
Ingen salt på bordene.
Der var beregnet 200 gram til hver incl. kartoflerâŠ.det er en ommerâŠ!
Der er helt klart plads til forbedring !!!
Rigtig Êrgerligt.
Vi kommer ikke igen

Brede HÞker ããã®åç
Havde en fantastisk oplevelse pÃ¥ BredeâŠ
Havde en fantastisk oplevelse på Brede HÞker sÞndag, hvor min ledsager og jeg fik serveret en eksklusiv varmrÞget laks med rejer på en fin bund af forskellige salater, en god dressing gjort i kÞkkenet - og bedst af alt af et veloplagt personale, som prÊsenterede var smilende med stort engagement sÞrgede for at vi fik en god oplevelse og kunne nyde hinandens selskab med de vigtige ting, vi havde at diskutere.
Mad smager bedre, når man er i godt humÞr.
Omgivelserne er fantastiske, både caféen og parken/gartneriet med ÊbletrÊer, drivhuse, den fine japanske pavillon og den flot restaurerede gartnerbolig, de store industribygninger og hovedbygningen. Stedets ånd - Genius Loci, som var Knud W Jensens motto omkring opbygningen af Louisiana. Så synd at Nationalmuseet har nedlagt udstillingerne. Nogen burde tage det op, for Brede VÊrk burde kunne vÊre rammen om gode udstillinger.
Regnvejr kunne ikke ÞdelÊgge oplevelsen, selv om der nu også er dejligt at sidde ved sÞen og få en kaffe, når solen skinner. Et stamsted for os der bor i området.
Men der er ikke noget der hedder dårligt vejr. Bare et spÞrgsmål om rigtig påklÊdning og indstilling.

Rodet
Fantastisk beliggenhed og det kunne vÊre så godt⊠men ofte virker stedet rodet og beskidt.
Personalet får ikke ryddet bordene af, og det virker ikke som om de er ordentligt oplÊrt i, hvordan stedet kan fremstå ordentligt, eller også har de for travlt.
Måske man bare skal have en ekstra medarbejder på, til at tage sig af det.
I forhold til prisen på mad og drikke forventer man sig, at kunne sÊtte sig ved et ryddet og rent bord.
Det er muligt at konceptet er at man selv rydder af, men hvis ikke det fungerer i praksis, skal man måske overveje en anden lÞsning. Det giver i hvert fald ikke en lyst til at komme igen.
Rigtig Êrgelig med det potentiale. SÞdt personale, men stedet mangler måske ledelse.
Det er sÃ¥dan et hyggeligt og megetâŠ
Det er sådan et hyggeligt og meget idyllisk sted. Men hvor er det synd at der altid er rodet og beskidt.
Jeg kommer forbi engang imellem og oplever hver gang er der ikke ryddet af eller tÞrret borde. Når gÊster ikke kender konceptet med selv at rydde op, så lader de nÊste gÊster også deres service stå.
I går eftermiddag sad vi indenfor. Vi valgte det bord der var mindst beskidt på alle borde lå madrester. Virkelig ulÊkkert.
Sindssyg hyggeligt sted
Sindssyg hyggeligt sted, dejlig atmosfÊre og god brunch. Kan varmt anbefale dette sted :)
Holdte min baby shower for 14 veninderâŠ
Holdte min baby shower for 14 veninder og vi havde en vildt god dag. Maden og servicen var i top og alle havde lyst til at komme igen en anden gang ð
Det er ikke sidste gang, at jeg holder et arrangement på Brede HÞker.
Det var en god oplevelse
Det var en god oplevelse, at holde fÞdselsdagskomsammen hos Brede HÞker, hvor fokus fra min side var på at det skulle vÊre uformelt, mulighed for at bevÊge sig rundt. Det fungerede perfekt i forsamlingshusstemningen, og alle medarbejderne stÞttede op om arrangementet
Fantastisk brunch for selskab
Vi kunne ikke vÊre mere tilfredse med vores oplevelse hos Brede HÞker. Vores bryllupsfest på Brede Spisehus og den efterfÞlgende brunch på Brede HÞker var helt igennem fantastisk. Maden var fantastisk, alt var perfekt koordineret, og servicen var både venlig og opmÊrksom. De smukke omgivelser gjorde vores dag uforglemmelig. Varmeste anbefalinger og maksimale stjerner.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã