Wij zijn zeer tevreden omtrent Brekz hondenvoeding doch niet inzake de door hun gebruikte koerier DPD. Tot twee maal toe meldde DPD dat ze het pakje niet hadden kunnen afleveren "op een foutief adres... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Product geen opmerkingen,maar transport een ramp. Net zoals de vorige bestelling het zelfde probleem. Meer dan 20kg vogelzaad verpakt in slappe kartonnen doos.Door onvoorzichtelijke behandeling (... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mijn hond is heel tevreden met zijn nieuw bed. Qua levering mooi op tijd en netjes verpakt toegekomen waarvoor dank. Ik overweeg trouwens om Tharo zijn voer ook bij jullie te bestellen gezien ik rege... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Er was een product niet geleverd, een menselijke fout. Ik ben gewend dat dat dan alsnog opgestuurd wordt.... Dit was jammer genoeg geen optie, het product werd terugbetaald...maar dat was uiteraard n... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Als specialist in voeding en accessoires voor honden, katten, vogels en knaagdieren, biedt Brekz een uitgebreid assortiment van topmerken tegen scherpe prijzen.
Waarom kiezen voor Brekz:
⢠Bespaar tot 40% op veel bekende merken
⢠Groot assortiment, inclusief exclusieve producten die je alleen bij Brekz vindt
⢠Gemakkelijk en snel bestellen
⢠Thuisbezorging met tracking via onze betrouwbare partner DPD
⢠Meer dan 25 jaar ervaring in dierproducten
⢠Klantenservice die altijd klaarstaat om te helpen
Wat onze klanten waarderen:
Onze scherpe prijzen, hoogwaardige producten en het ruime aanbod voor hun dieren
Altijd bezig met verbeteren:
We werken continu samen met onze logistieke partners om levertijden en leveringskwaliteit te optimaliseren, zodat jouw bestelling altijd veilig en op tijd aankomt
Ontdek onze winkel: https://www.brekz.be
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

Competitieve prijzen, een ruim assortiment en meer dan 25 jaar ervaring voor uw dieren.
Ruim assortiment
Een zorgvuldig geselecteerd aanbod van A-merken voor honden, katten, vogels en knaagdieren, inclusief exclusieve producten van Brekz.nl.
Competitieve prijzen
Profiteer het hele jaar door van scherpe prijzen en kortingen tot wel 40% op vele topmerken.
Levering met track & trace
Snelle verzending en levering aan huis met betrouwbare track & trace via onze logistieke partners.
Betrouwbaar
Meer dan 25 jaar ervaring in dierenproducten en duizenden tevreden klanten die ons dagelijks vertrouwen.
Computerweg 2, 3542 DR, Utrecht, ãªã©ã³ã

ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Weer zoals steeds mooi op tijd geleverd ð.

Brekz.be ããã®åç
Overzichtelijke site met een uitgebreid gamma aan producten. Interessante aanbiedingen.
Snelle levering.

Brekz.be ããã®åç
Alles loopt perfect en alles wordt op tijd geleverd

Brekz.be ããã®åç
Ik heb inmiddels 3 orthopedische kussens bij jullie aangekocht en zowel de kwaliteit van het materiaal als de stipte levering zijn genoeg om dit als top te ervaren.

Brekz.be ããã®åç
zeer goede en correcte levering aan goede prijs

Brekz.be ããã®åç
zeer goede website , vlot overzicht , alles netjes op tijd geleverd

Brekz.be ããã®åç
alles wordt duidelijk en overzichtelijk voorgesteld, de bestelling wordt steeds snel en correct geleverd

Brekz.be ããã®åç
Tot twee maal toe meldde DPD dat ze het pakje niet hadden kunnen afleveren "op een foutief adres" alhoewel in onze bestelling wel degelijk ons juiste adres stond.

Brekz.be ããã®åç
Het doet zijn werk! Vooral s'nachts, geen geblaf meer! In een woord: Zalig! Bedankt!!!

Brekz.be ããã®åç
Gezonde droge hondenbrokken aan promoprijs gekocht. goede website, gemakkelijk om te kiezen en te betalen. Ging allemaal vlot. Mooi en snel geleverd.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã