Uiterst vriendelijke monteur en een bekend gezicht want een vaste monteur per regio/postcodegebied werkt voor beide partijen het beste. Geeft altijd goede uitleg en is er voor de klant. Kortom: iemand... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Kwam keurig op tijd, deed zijn werk naar behoren, vroeg of er nog problemen waren die hij eventueel zou kunnen oplossen Kortom prima service geleverd
Bij Breman Installatiegroep beheren we met trots 450.000 woningen. Onze installaties variëren van cv-ketels en warmtepompen tot zonnepanelen, ventilatiesystemen en slimme thermostaten. Elk van deze systemen komt van verschillende merken en materialen, wat ons werk zowel uitdagend als boeiend maakt. Met meer dan 1600 toegewijde medewerkers staan we dag én nacht klaar om onze klanten te helpen. We doen ons uiterste best om elke klus tot een goed einde te brengen.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

Wij zorgen voor de beste service en onderhoud van jouw installaties.
Ceintuurbaan 15, Gebouw ZA, 8022 AW, Zwolle, ãªã©ã³ã

ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 99ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Kortom prima service geleverd
Vriendelijke monteur Henk heeft het probleem goed verholpen.
Zeggen op het laatste moment af. Komen er op de dag van afspraak achter dat ze de onderdelen niet hebben. Moeten twee keer terug komen om te kijken wat de onderdelen zijn (terwijl ze de eerste keer als fotoâs hadden gemaakt), doen verkeerde aannames mbt oorzaak van de storing. Met een service contract al 3 weken in storing.
De monteurs die de kachel en het rookgaskanaal hebben vervangen hebben keurig en netjes gewerkt. Toen ze klaar waren werd alles keurig opgeruimd en zelfs werd er om de stofzuiger gevraagd, perfect enorme pluim voor de mannen.
Geen problemen gehad met installatie. Monteur was vriendelijk en deskundig
De monteur heeft het heel goed gedaan.
Hij wist precies wat hij moest doen.
Zie hem volgend jaar graag weer terug.
Monteur was vriendelijke en beleeft
En heeft alles netjes achter gelaten
Topper is het

Breman Installatiegroep ããã®åç
Gaat niet in zee met Breman installatie, Onbekwaam, brutaal en onverzorgde monteurs. Zorgt voor overlast met parkeren. Ze komen de afspraken niet na, monteur die veel te laat aankomt, en als je belt waar de monteur blijft hebben ze geen idee. De monteur heeft het vies achtergelaten. Als ze iets oplossen creëren ze gelijk een ander probleem.

Breman Installatiegroep ããã®åç
Graag deel ik één opmerking . Een week voor de geplande afspraak heb ik contact opgenomen met het kantoor in Berkel en Rodenrijs en gevraagd of de monteur mijn broer kan bellen ipv mij als hij onderweg is. Mijn broer was in de gelegenheid om mij af te lossen, heeft zelf een drukke baan maar kon het even regelen om weg te gaan. Begrijpelijk dat hij er dan niet de hele ochtend hoefde te wachten. Het was geregeld, werd gezegd? Op de dag zelf ben ik gebeld en niet hij? Ik ontdekte laat het bericht van de monteur dat hij onderweg was en in alle haast heb ik toen mijn broer moeten bellen die onmiddellijk in de auto sprong. Uiteindelijk heeft hij daar nog 1u en 30 min moeten wachten voor de monteur verscheen? Kan dit niet efficiënter geregeld worden? Waren hier wel wat ontevreden over.

Breman Installatiegroep ããã®åç
Heel vreemd verhaal dat een onderhouds monteur geen afname doet omdat er een bepaalde plastic van de afvoerkanalen niet van het zelfde merk zijn die destijds notabene door Breman zijn geïnstalleerd. Dat dit via de onderhouds monteur gaat en niet rechtstreeks via Breman is onacceptabel en ronduit slecht.

Breman Installatiegroep ããã®åç
De monteurs zijn er op de afgesproken tijd. Ze werken erg netjes en zijn super vriendelijk. Na installatie van de ketel de nodige uitleg gekregen. Wij zijn zeer tevreden.

Breman Installatiegroep ããã®åç
Perfect geregeld. Afspraak wordt gepland, alles gecheckt, goede info van de monteur, en alles weer tip top in orde gebracht.

Breman Installatiegroep ããã®åç
Zeer vriendelijk en erg behulpzaam. Tijdens het onderhoud neemt men de tijd om zaken goed uit te leggen

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã