Bremdals レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fin - og meget hurtig service. De indkÞbte varer er endnu ikke Taget i brug, men de virker lÊkre.

䌁業が回答したした

Virkelig lÊkkert og blÞdt sengetÞj! Kommer nok kun til at bruge Bremdals sengetÞj i fremtiden. 🀩 OvenikÞbet var der hurtig levering og god service! 5 store stjerner herfra. ⭐⭐⭐⭐⭐

䌁業が回答したした

Jeg elsker bare deres bambus sengetÞj ! Jeg sover aldrig i andet mere. 😁 Hurtig levering og ingen problemer

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte 2x sengesÊt og lagen og er sÃ¥ glad for det! Kvaliteten er fantastisk og fÞles som silke. Jeg Þnsker mig sÊttet i alle farver🊋 Ufattelig god kundeservice og hurtig svar pÃ¥ e-mail - alt i... もっず芋る

䌁業情報

1. 寝具店
  2. リネン専門店

圓該䌁業による蚘述

Bremdals er en nyere, danskejet webshop, der forhandler bambusprodukter af hÞjeste kvalitet. Vores sortiment består af bambus sengetÞj, lagner, hovedpudebetrÊk og andre produkter, heriblandt aroma diffusere og bambus tandbÞrster. Vores populÊre bambus sengetÞj er designet i Danmark og produceret af en familievirksomhed med mere end 30 års erfaring inden for bambustekstiler. Unikke egenskaber ved bambus (sengetÞj) Vores bambus sengetÞj er lavet af 100 % bambusviskose fra Þkologisk bambus. SengetÞjet er kendt for sin fantastiske blÞdhed, åndbarhed og naturlige temperaturregulerende egenskaber. Bambusfibrene gÞr vores produkter ideelle for personer med sensitiv hud eller allergier, da materialet har gode antibakterielle egenskaber. Vores produkter er desuden OEKO-TEX® 100 certificerede. Kundeservice i topklasse Hos Bremdals er du garanteret god og hurtig kundeservice. Vi svarer inden for 24 timer på hverdage, så hvad enten du har spÞrgsmål til vores produkter, levering, returret eller noget helt fjerde, kan du altid få hjÊlp. Hurtig levering og 30 dages prÞveperiode Vi tilbyder dag-til-dag levering, hvilket betyder, at du ikke skal vente unÞdigt på dine nye lÊkre bambusprodukter. Derudover giver vi dig 30 dages prÞveperiode. Hvis du ikke er tilfreds, kan du returnere varerne gratis. Vi er sikre på, at du vil elske vores produkter, men vi vil gerne give dig ro i sindet, når du handler hos os. Hvad er idéen bag Bremdals? Hos Bremdals tror vi på, at en god nats sÞvn er vejen til et sundt og rart liv. Derfor brÊnder vi for at designe og levere produkter i hÞj kvalitet, der kan hjÊlpe dig med at opnå den bedste sÞvn.

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

23件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Fin, fin service med hurtig levering.

Fin - og meget hurtig service.
De indkÞbte varer er endnu ikke Taget i brug, men de virker lÊkre.

2026幎8月26日

Hej Ulla

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at hÞre, at du oplevede en hurtig service på din bestilling. Håber, du bliver glad for sengetÞjet.

Aske

Jeg elsker bare deres bambus sengetÞj

Jeg elsker bare deres bambus sengetÞj ! Jeg sover aldrig i andet mere. 😁
Hurtig levering og ingen problemer

2026幎7月24日

Hej Theresa

Tak for endnu en skÞn anmeldelse. Det glÊder mig virkelig at hÞre, at du er så glad for både sengetÞjet og min service.

Aske

Er meget tilfreds med mine nye lÊkre

Er meget tilfreds med mine nye lÊkre lagner! Og i Þvrigt super hurtig levering - mange tak!

2026幎1月26日

Hej Shannon

Tak for din flotte anmeldelse. Jeg er super glad for at hÞre, du er tilfreds med lagnerne og leveringen.

Aske

Absolut fantastisk service og produkt

Absolut fantastisk service og produkt. 10/10 for hele oplevelsen!

2026幎1月15日

Hej Victoria

Mange tak for din fine anmeldelse. Jeg er super glad for at hÞre, at du var tilfreds med min service og dit produkt.

Gode varer til fine priser

Gode varer til fine priser

2025幎12月19日

Hej Tina

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glÊder mig at hÞre, at du er tilfreds med både sengetÞjet og priserne.

Very Good

Very good 100% ja

2025幎11月5日

Hej Jonna

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at hÞre at du var tilfreds med din bestilling hos mig.

Helt fantastisk service.

Helt fantastisk service.

2025幎11月3日

Hej Maiken

Mange tak for din flotte anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at hÞre at du var tilfreds med min service i forbindelse med din ordre.

Fantastisk kvalitet!!

Ufattelig god kundeservice og hurtig svar på e-mail - alt i alt 10/10!!

2025幎10月15日

Hej Maiken

Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder mig at hÞre, at du er tilfreds med både sengetÞjet og min service.

Aske

Så lÊkkert og blÞdt sengetÞj

Hold nu helt op hvor er vi bare glade for vores nye sengetÞj fra Bremdals.
FÞler faktisk at jeg sover bedre nu. Hurtig levering.

2025幎1月17日

Hej Susanne

Tak for din fine anmeldelse. Det er skÞnt at hÞre, at du er glad for dit sengetÞj og vores service.

Kundeservice i top

Jeg har fået en helt igennem super god behandling! Kundeservice helt i top!!

2024幎11月29日

Hej Ljoh

Tak for din gode anmeldelse. SkÞnt at hÞre, at du var tilfreds med min behandling af din servicehenvendelse.

Aske

Konge service og lÊkkert sengetÞj

Konge service og lÊkkert sengetÞj.
Troede ikke bomuld var sÃ¥ lÊkkert at sove i! KÞbte i den blÃ¥lige farve som matchede nuancerne i mit sovevÊrelse ⚡

2024幎11月23日

Hej Robin

Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at hÞre, du var tilfreds med min service og dit nye lÊkre sengetÞj.

Virkelig dejligt sengetÞj 😍😍😍

Virkelig dejligt sengetÞj😍, vildt blÞdt og holder sig dejligt kÞligt om sommeren!

Hej Casper

Mange tak for din flotte anmeldelse. Fantastisk at hÞre du er glad for dit nye blÞde sengetÞj.

Aske

Virkelig lÊkkert og blÞdt sengetÞj

OvenikÞbet var der hurtig levering og god service!

5 store stjerner herfra. ⭐⭐⭐⭐⭐

2024幎11月26日

Hej Kian

Tusind tak for din gode anmeldelse. Jeg er glad for, at du var tilfreds med sengetÞjet, leveringen og min service.

Kanon produkter!

2024幎11月25日

Hej

Mange tak for din flotte anmeldelse. Jeg er glad for at hÞre, du var tilfreds med produkterne på din bestilling.

Aske

PÊnt og lÊkkert sengetÞj som er dejligt

PÊnt og lÊkkert sengetÞj som er dejligt at sove i. Aske som har stiftet selskabet er en super fyr, altid god service fra ham.

Hej Julius

Tak for din skÞnne anmeldelse. Dejligt at hÞre, du var glad for sengetÞjet og min service.

Aske

Fantastisk blÞdt og lÊkkert sengetÞj

Fantastisk blÞdt og lÊkkert sengetÞj. Lidt som når man overnatter på bedre hoteller. Og hurtig levering.

Hej Ebbe

Mange tak for din positive anmeldelse. Det er dejligt at hÞre, at du var tilfreds med både dit sengetÞj og leveringen.

Super lÊkkert

Super lÊkkert! Det er virkelig blÞdt, og fÞles som kvalitet.
Jeg havde problemer med leveringen, men det lÞste de hurtigt, så jeg allerede havde det dagen efter!

2024幎11月21日

Hej Anders

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at hÞre, at du er tilfreds med sengetÞjet, og at vi hurtigt fik lÞst dit problem.

Super behageligt sengetÞj

Super behageligt sengetÞj, og topklasse service. 10/10 anbefaling.

2024幎11月26日

Hej Sebastian

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling. Det er dejligt at hÞre, at du er glad for både sengetÞjet og min service.