UFORLIGNELIGT COACHINGFORLÃB GENNEM MIN KANDIDAT SKRIVNING
Jeg havde lÊnge gået med et mylder af tanker og bekymringer, som i perioder og visse dage fyldte alt for meget. Som et resultat af blandt andet dette, fandt jeg mig selv i den situation, at der kun var en måned til min kandidat skulle afleveres, og jeg var langt bagud. FÞrhen havde jeg vÊret skeptisk overfor den reelle virkning, som det at snakke med en coach kunne have. Jeg tÊnkte; "Hvad vil personen kunne sige, som jeg ikke selv har tÊnkt, og som vil kunne hjÊlpe mig videre". På trods af denne tvivl og fordi jeg kendte ham i forvejen, valgte jeg at rÊkke ud til Brian, og kÞrte et koncentreret forlÞb frem imod afslutningen af min opgave. Det viste sig at vÊre en af de bedste beslutninger, jeg har taget for mig selv i nyere tid.
Gennem de fire uger havde vi ugentlig dialog over Teams, som blev intensiveret i den sidste uge, inden opgavens deadline. Ved forlÞbets start stillede Brian de rigtige spÞrgsmål - Hvad jeg ville Êndre og hvorfor? Det satte nogle ting i gang. Jeg fÞlte i den grad at forlÞbet blev skrÊddersyet til min situation og de udfordringer, jeg gav udtryk for. På baggrund af vores snakke gav han mig en rÊkke vÊrktÞjer, som reelt gav mig evnen til at få styr på mit tankemylder og komme godt i mål med mit kandidatprojekt. Mere end at fortÊlle mig hvilke metoder der var de bedste, og hvordan jeg ville nå i mål, så fÞlte jeg i hÞj grad at jeg fik vÊrktÞjer og kritiske tanker, som hjalp mig finde "min egen vej". Det satte jeg stor pris på, da jeg mener, man netop sådan har en stÞrre chance for at tage lÊringerne med videre i livet. For mig var nogle af de metoder jeg lÊrte noget med at Êndre rammer, have delmål, tage pauser de rigtige steder, og mest vigtigt af alt - have accept. Her menes accept af både egne tanker, såvel som forstyrrelser fra mine omgivelser.
Gennem forlÞbet fik jeg styr på min sÞvn, tanker, daglige rytme, relationer, arbejdsetik, kandidatopgave og andet. Den forskel jeg oplevede i min mentale styrke, som et resultat af vores samtaler, er hÊvet over diskussion og kan vÊre svÊr for mig at sÊtte prÊcise ord og vÊrdi på.
Jeg vil også fremhÊve, at Brian er en af de bedste lyttere, jeg nogensinde har mÞdt. Endvidere fÞlte jeg ikke kun, at der blev lyttet, men at jeg blev hÞrt. De tanker og problemstillinger jeg delte med Brian blev der reflekteret over og retur fik jeg de helt rigtige spÞrgsmål og en rigtig god og givende dialog. Brian er den rareste og mest respektfulde person, som formår at skabe nogle rammer, hvor man tÞr, fÞler sig tryg ved og har lyst til at dele de helt dybe tanker med. For mig var det lidt et tillidsspring, men til min store glÊde så fÞlte jeg i hÞj grad at Brian greb mig i det tillidspring, og at jeg blev hjulpet i den helt rigtige retning.
Jeg kaldte forlÞbet uforligneligt i titlen af en årsag. Den danske ordbog definerer uforlignelig som vÊrende så god, fin velegnet el.lign., at det skiller sig ud som vÊrende noget helt usÊdvanligt; uden sidestykke. Jeg kan nu bare såvel definere det som Brian Nielsson. Som person, coach, sparringspartner og mental vejviser er Brian af helt usÊdvanlig kvalitet og har for mig vÊret det mest givende forlÞb; uden sidestykke. Af den årsag kan jeg kun give ham min allervarmeste anbefaling. Jeg er nu kandidat med et godt resultat og på vej videre med gode vÊrktÞjer og en hÞjere mental styrke med i rygsÊkken. Tak Brian...
2022幎9æ9æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ