Trods lidt start vanskeligheder så er jeg godt tilfreds med vinduespud.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg udfyldte formularen en lÞrdag og mandag ringede de til mig med en pris sagde ja tak og de sagde de kunne komme mandag i uge 28. Fortalte dem at vi skulle holde min datters 18 Ã¥rs fÞdselsdag lÞrd... ãã£ãšèŠã
god pris ift. kvalitet og service
Bridel Boligservice/Casper og Mads pudsede vore vinduer bÃ¥de udvendig og indvendig i gÃ¥r. Det var fÞrste gang, og vinduerne blev pudset til vor fulde tilfredshed, og de var omhyggelige med arbejdet. J... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi tilbyder professionelle lÞsninger inden for udendÞrs vedligeholdelse og boligservice til bÃ¥de private boligejere, virksomheder, boligforeninger og erhvervsejendomme. Vores ydelser omfatter blandt andet algebehandling af tag, fliser og facader, fliserens, facaderens, imprÊgnering, vinduespudsning samt generel ejendomsservice. Hos Bridel Boligservice gÃ¥r vi op i detaljen. Vi ved, at et rent og velholdt hjem eller erhvervsomrÃ¥de ikke kun ser bedre ud â det holder ogsÃ¥ lÊngere og giver et langt bedre fÞrstehÃ¥ndsindtryk. Derfor bruger vi professionelt udstyr og effektive metoder, som sikrer synlige resultater og lang holdbarhed. Vi dÊkker primÊrt LÞjt, Aabenraa Kommune og Haderslev Kommune, men hjÊlper ogsÃ¥ gerne kunder i de omkringliggende omrÃ¥der.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vinduesvask
Vi har de reneste vinduer pÃ¥ gaden, efter vi har skiftet til Bridel Boligservice. Vi er yderst tilfredse med servicen, kommunikationen og prisen. KÊmpe anbefaling herfra. âšð€©ð¯
Kan varmt anbefales.
Jeg udfyldte formularen en lÞrdag og mandag ringede de til mig med en pris sagde ja tak og de sagde de kunne komme mandag i uge 28. Fortalte dem at vi skulle holde min datters 18 års fÞdselsdag lÞrdag i uge 27 og mine vinduer virkelig trÊngte men at jeg ville finde en lÞsning. De tilbÞd at komme om lÞrdagen om formiddagen så vinduerne var rene til vi fik gÊster om aften. De kom og vaskede vinduerne og det var super service.
Jeg kan varmt anbefale dem, deres kundeservice og arbejde var 110% fantastisk.
Bridel Boligservice får vores bedste anbefaling
Bridel Boligservice pudsede vinduer hos os, både udvendig og indvendig. Vi er fuldt ud tilfredse med det udfÞrte arbejde, isÊr den omhyggelighed og egenkontrol, som vi var vidne til blev foretaget efter endt arbejde. Vi kan give Bridel Boligservice vor bedste anbefaling.
Bridel Boligservice/Casper og MadsâŠ
Bridel Boligservice/Casper og Mads pudsede vore vinduer både udvendig og indvendig i går. Det var fÞrste gang, og vinduerne blev pudset til vor fulde tilfredshed, og de var omhyggelige med arbejdet. Jeg kan give dem min bedste anbefaling.
Hurtigt og smertefrit ð¥³
Flot arbejde
Et par flinke unge fyre der gÞr et godtâŠ
Et par flinke unge fyre der gÞr et godt arbejde.
Ikke noget at udsÊtte på arbejdet, fik hurtigt plads i deres kalender selv om de havde travlt.
ððŒ
Trods lidt start vanskeligheder sÃ¥ erâŠ
Trods lidt start vanskeligheder så er jeg godt tilfreds med vinduespud.
De blev så flotte
Meget konkurrencedygtig pris
âïžâïžâïžâïžâïž
Vi har haft Bridel ude til at fliserense hos os, og vi er meget tilfredse med resultatet.
Fliserne er blevet utrolig flotte og fremstår nÊsten som nye igen. Arbejdet blev udfÞrt professionelt, grundigt og som aftalt.
Derudover var servicen i top â venlige medarbejdere, god kommunikation og en tydelig stolthed over det arbejde, de leverer.
Vi kan varmt anbefale Bridel til andre, der Þnsker flotte og velholdte fliser til en fair pris. Vi benytter dem gerne igen nÊste gang.
Tak for et flot stykke arbejde!
For det fÞrste go' kommunikation
For det fÞrste go' kommunikation. Det oplever jeg alt for sjÊldent. DernÊst overholder alle aftaler og selvfÞlgelig godt arbejde udfÞrt til min stÞrste tilfredshed.

Super fint arbejde!
Super fint arbejde!
Fik algebehandlet trÊterrasse og indkÞrsel (fliser).
Venlig, kompetent og hårdtarbejdende.
Bedste anbefalinger herfra

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹