レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik zit nu al 2 jaar bij de brievendokter en ik ben zeer tevreden over hoe de samenwerking de afgelopen periode is gegaan. Zeer professioneel en behulpzaam gaat hij te werk, hij weet waar hij het over... もっず芋る

䌁業情報

1. 法埋サヌビス
  2. 仲介サヌビス
  3. パラリヌガル サヌビス提䟛業者
  4. 囜遞匁護人事務所
  5. 皎務顧問

圓該䌁業による蚘述

De BrievenDokter is een organisatie die gespecialiseerd is in het verstrekken van juridisch advies en bijstand aan particulieren, bedrijven en andere entiteiten. De diensten omvatten onder andere juridische consultatie, contractbeoordeling, geschillenbeslechting en vertegenwoordiging voor rechtbanken, maar ook belasting advies en bijstand zijn onderdeel van onze dienstverleningen.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Zeer aan te bevelen

Yoeri is al jaren mijn belastingadviseur voor mijn praktijk. Hij is kundig en blijft zich ontwikkelen in de hectiek van regel- en wetgeving. Hij geeft, zo snel mogelijk als hij kan, antwoord op al je vragen. Ik raad hem zeker aan om contact met hem op te nemen, om te kijken of hij ook jou van dienst kan zijn.

2024幎1月3日

Belasting consulent

Een goede belasting consulent, hij weet waar over hij praat en neemt de tijd voor zijn klanten en de afspraken kunnen ook snel geregeld worden 1 min puntje soms moeilijk telefonisch te bereiken.

2023幎10月23日
Brievendokter ロゎ

Brievendokter からの回答

Dank voor je bericht. Aangezien we een online bedrijf zijn, zijn we telefonisch niet bereikbaar. Onze voorkeur gaat uit voor de e-mail.

Betrouwbaar en kundig!

Yoeri heeft ons heel goed geholpen toen wij problemen hadden met een Malafide bedrijf wat ons voor honderden euros wou oplichten. Hij heeft keurige brieven opgesteld en de correspondentie gehouden met het desbetreffende bedrijf. Door Yoeri zijn handelen is het goed afgelopen en hebben wij veel geld bespaard. Wij kunnen yoeri aan iedereen aanbevelen hij is betrouwbaar, vriendelijk, verstaat zijn vak en stelt niet teleur! Voor een schappelijke prijs krijg je super service en dienstverlening! Een Aanrader!

2023幎11月9日
5぀星のうち5の評䟡

Beste service tegen de beste prijs

Yoeri is een zeer vriendelijke, slimme en vooral mee denkende jongeman. Zijn kennis is heel groot en breed. Dit kwartaal had ik een hele ingewikkelde aangifte waarbij Yoeri mij heel erg geholpen heeft en voor een zeer zachte prijs. Ik zou Yoeri aan elke ondernemer aanraden! Super bedankt top gozer!

2023幎10月30日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス