Fijn contact met de Bright Professional. Letterlijk professioneel. Ze werken met heldere procedures en dat in combinatie met goede en correcte communicatie zorgt ervoor dat je het gevoel hebt dat j... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De recruiter waarmee ik regelmatig en intensief contact heb gehad, is geen robot of een door winst en kpi's gedreven persoon. Zeer hulpvaardig en meedenkend, neemt de tijd en biedt een luisterend oor... ãã£ãšèŠã
De samenwerking met Bright Professionals was zowel zakelijk als ook sociaal/communicatief fijn en professioneel. Ook tijdens de klus bij BZK/KvK werd er netjes contact gehouden. Ook niet onbelangrijk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Gesprek eerste ging goed daarna een heel jong iemand gesproken die heel duidelijk liet zien dat ze voor mij zouden kiezen rare dame vond ik koel gevoelloos
äŒæ¥æ å ±
- äººææ¢ããµãŒãã¹
- å¿åè ãã©ããã³ã° ã·ã¹ãã
- è·æ¥ç޹仿
- 人æã»ã³ã¿ãŒ
- æ¡çšãµãŒãã¹
- äººææŽŸé£äŒç€Ÿ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Innovatief, zuiver en energiek. Kenmerken waar wij trots op zijn en waarmee we ons onderscheiden van de rest. Onze werkwijze is gebaseerd op creativiteit, transparantie en enthousiasme, volgens ons de perfecte mix om grootse resultaten te behalen. Werkgever of werknemer: wij zetten ons dagelijks met man en macht in om de arbeidsmarkt zo goed mogelijk te bedienen. Wil jij het ook net even anders doen en heb jij een nieuwe baan nodig OF zoek jij die perfecte nieuwe collega? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bright heeft mij geholpen om weer eenâŠ
Bright heeft mij geholpen om weer een fijne werkplek te vinden, waar ik mijn kennis goed tot zijn recht kan laten komen en ik met plezier werk. De balans privé en werk is veel beter voor mij dan in eerdere banen. We hielden steeds goed contact om te evalueren hoe het ging. Dank voor de prettige samenwerking

Geweldige organisatie
Ik ben meer dan tevreden over Bright Professionals omdat Sifa, de dame waar ik contact mee heb, er echt alles aan heeft gedaan om me in contact te brengen met de juiste personen en omdat ze meer dan nodig geïnteresseerd is in mijn situatie. Ze probeert ook op alle manieren te helpen, te sturen en mee te denken.
Ik kan daarom geen negatief punt verzinnen en ben meer dan tevreden over de organisatie.

Goede en snelle service
Goede en snelle service. Aardige mensen die hun best voor je doen.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ